Ting at gøre og steder at besøge i Fuerteventura

Ting at gøre og steder at besøge i Fuerteventura

Guide

I denne mulighed præsenterer vi dig den mest komplette information om steder at besøge og de bedste ting at lave på Fuerteventura, den næststørste ø på De Kanariske Øer efter Tenerife. I vores virksomhed har vi specialiseret os i bådudlejning, udflugter og de bedste steder at besøge under dit ophold på denne charmerende ø i Spanien. Gå ikke glip af alt det, vi har til dig i dette indlæg, og hvis du føler, at du skal besøge Fuerteventura på din næste rejse, tilbyder vi dig al den hjælp, du har brug for til at organisere dine aktiviteter og få det bedste ud af din ferie.

Først og fremmest vil vi fortælle dig, at du på denne ø kan tilbringe dejlige dage på stranden og nyde smukke vilde landskaber, da øen har et stort område med beskyttede naturområder. Men Fuerteventura er mere end bare strand, sol og sand, du finder også vidunderlige landskaber i øens indre. Gå en tur gennem dens gader og nyd en indbydende og fredfyldt atmosfære. I dens kystbyer kan du nyde den bedste kanariske gastronomi.

Ting at lave på Fuerteventura

Dette er de aktiviteter, du kan foretage dig under dit ophold på øen:

Bådudlejning

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Dette er en af de bedste måder at udforske øen på og opdage alle dens charmer. Hvis du tager på en katamarantur på Fuerteventura, vil du opdage vidunderlige steder. Du sejler langs smukke kyster omgivet af klitmarker og kan nyde de mest farverige rev.

Under turen vil du lære skjulte strande at kende, som gemmer på stor charme, og hvor du helt sikkert bør tage hen. Du vil også have mulighed for at besøge små øer, hvor du kan nyde vidunderlige øjeblikke.

Hval- og delfinobservation

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Bådture med båd til hval- og delfinobservation er en af de mest populære aktiviteter på Fuerteventura.

En af fordelene ved at holde ferie på De Kanariske Øer er, at du har en stor chance for at se hvaler og delfiner i naturen på de forskellige bådture. På bådene er der eksperter på området med, som vil give dig masser af information om havfaunaen for at berige din oplevelse yderligere.

Du kan også svømme direkte sammen med disse smukke dyr ved at snorkle, hvilket er endnu mere utroligt og spændende.

Du vil kunne komme tæt på den gådefulde tunddelfin, mens den passerer gennem Middelhavets farvande. Du vil også have en god chance for at se grindehvaler, en almindelig art i øgruppen, som gerne kommer ud for at hilse på turisterne. Andre arter, der lever i området, omfatter pukkelhvaler, blåhvaler, finhvaler og kaskelothvaler, men disse er mindre sandsynlige at se, afhængigt af årstiden og den rute, som båden vælger.

Vandaktiviteter

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Mange sportsfolk fra hele verden kommer til øen for at dyrke sportsgrene som kitesurfing, paddlesurfing, windsurfing og surfing. Øen har et privilegeret klima hele året rundt. Du vil nyde det strålende solskin, bølger, der er klar til de bedste oplevelser, og fremragende vejrforhold med temperaturer på omkring 24 grader Celsius.

På øen finder du specialiserede skoler, der kan få dig i gang med at surfe, så hvis du har tænkt på at sætte dig på et bræt, er dette din chance. Hos de forskellige firmaer i regionen finder du alt, hvad du har brug for for at tage ud på havet, lige fra materialer til træning.

Vi inviterer dig til at komme og nyde verdensmesterskaberne i windsurfing og kiteboarding, der afholdes på strandene i Jandía. Her vil du kunne beundre atleter i verdensklasse, der gør det, de er bedst til, nemlig at sætte sig på et bræt og tæmme havets bølger.

Se på nattehimlen

Star Gazing Fuerteventura.min (2)

På Fuerteventura finder du de bedste betingelser for at nyde kosmos. Det er et Starlight Reserve på De Kanariske Øer. I dette reservat ligger det astronomiske udsigtspunkt Sicasumbre, hvorfra du kan se kometer, planeter og stjerner med total klarhed. På Fuerteventura finder du de rette betingelser for at nyde nattehimlen, som du ikke finder andre steder i verden.

Steder at besøge

Dette er de vigtigste steder på Fuerteventura, som du bør besøge for at få de bedste minder med hjem fra øen.

Jandia-strande

Playa de Jandia Beach - Fuerteventura

Jandia er en enklave på Fuerteventura, hvor du finder uspolerede strande og geologiske vidundere. Den modtager hundredvis af besøgende, som tiltrækkes af charmen ved dens strande og forskellige steder af turistmæssig interesse.

På dens strande finder du et sandt paradis på jorden, hvor du kan dyrke forskellige vandaktiviteter med passatvindene i ansigtet. I dette turistkompleks finder du mange restauranter, lejligheder og hoteller.

På strandene finder du et sandt paradis på jorden, hvor du kan dyrke forskellige vandaktiviteter med passatvindene i ansigtet. I dette turistkompleks finder du mange restauranter, lejligheder og hoteller, og du vil have alt, hvad du har brug for, for at få de bedste oplevelser under dit ophold på Fuerteventura.

La Concha-stranden

Las Conchas Beach Fuerteventura.min

Det er en vidunderlig strand med turkisblåt vand, og selv om den er lille, er der alt, hvad du behøver for at slappe af, have det sjovt og tage de bedste billeder. Efter stranden finder du Tostón fyrtårnet, hvorfra du kan beundre de smukkeste bugter i El Cotillo.

Cofete-stranden

Cofete Beach Fuerteventura.min

Det er en strålende strand med vilde karakteristika for de mere eventyrlystne og naturelskere. Den er omgivet af bjerge og er ideel for dem, der ønsker at slappe af og komme væk fra menneskemængder og støj.

Corralejo

Corralejo Beach Fuerteventura.min

Dette er en by i den nordlige del af øen, i hvis gader du finder masser af sjov, underholdning og vandparker med store attraktioner. Her er også mange butikker, diskoteker, restauranter og terrasser, hvor man kan tilbringe fantastiske eftermiddage og aftener.

Fuerteventuras kuriositeter

Fuerteventura siges at være den første af de kanariske øer, som kom op af havet for millioner af år siden. I dag er det et biosfærereservat og en juvel af natur, der er tilgængelig for alle.

Hvis du ikke vidste det, har Fuerteventura fået et ry for at have verdensberømte oste, vi taler om Majorero-ost, en ekstraordinær ost, der fremstilles ved hjælp af traditionelle teknikker.

Som du kan se, har Fuerteventura alt det, som turisten søger for at koble af fra arbejdets stress og det hurtige liv. Hvis du ønsker at besøge os, tilbyder vi et bredt udvalg af aktiviteter, du skal blot kontakte os via WhatsApp eller e-mail for at sikre dig en plads på den næste udflugt eller tur. Udfyld vores kontaktformular med alle dine spørgsmål, vi vil svare så hurtigt som muligt, fordi vores fornøjelse er at hjælpe dig med at leve de bedste oplevelser under din ferie.

Strande i Fuerteventura

Nogle siger, at Las Grandes Playas de Corralejo har fortjent titlen som de bedste i hele...
Playa del Matorral er også kendt som Playa de Jandía, Playa de la Solana eller Playa...
Velkommen til Butihondo, en strand, der har alt, hvad du behøver for at tilbringe en...
I dag vil vi fortælle dig om Costa Calmas hovedstrand, en smuk bystrand, der strækker...
Strandene i El Cotillo er for mange de bedste strande i Europa, og her vil vi fortælle...