Første offentliggørelse: juni 1, 2022 |

Ting at gøre og steder at besøge i Fuerteventura

I denne mulighed præsenterer vi dig den mest komplette information om steder at besøge og de bedste ting at lave på Fuerteventura, den næststørste ø på De Kanariske Øer efter Tenerife. I vores virksomhed har vi specialiseret os i bådudlejning, udflugter og de bedste steder at besøge under dit ophold på denne charmerende ø i Spanien. Gå ikke glip af alt det, vi har til dig i dette indlæg, og hvis du føler, at du skal besøge Fuerteventura på din næste rejse, tilbyder vi dig al den hjælp, du har brug for til at organisere dine aktiviteter og få det bedste ud af din ferie.

Først og fremmest vil vi fortælle dig, at du på denne ø kan tilbringe dejlige dage på stranden og nyde smukke vilde landskaber, da øen har et stort område med beskyttede naturområder. Men Fuerteventura er mere end bare strand, sol og sand, du finder også vidunderlige landskaber i øens indre. Gå en tur gennem dens gader og nyd en indbydende og fredfyldt atmosfære. I dens kystbyer kan du nyde den bedste kanariske gastronomi.

Ting at lave på Fuerteventura

Dette er de aktiviteter, du kan foretage dig under dit ophold på øen:

Bådudlejning

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Dette er en af de bedste måder at udforske øen på og opdage alle dens charmer. Hvis du tager på en katamarantur på Fuerteventura, vil du opdage vidunderlige steder. Du sejler langs smukke kyster omgivet af klitmarker og kan nyde de mest farverige rev.

Under turen vil du lære skjulte strande at kende, som gemmer på stor charme, og hvor du helt sikkert bør tage hen. Du vil også have mulighed for at besøge små øer, hvor du kan nyde vidunderlige øjeblikke.

Hval- og delfinobservation

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Bådture med båd til hval- og delfinobservation er en af de mest populære aktiviteter på Fuerteventura.

En af fordelene ved at holde ferie på De Kanariske Øer er, at du har en stor chance for at se hvaler og delfiner i naturen på de forskellige bådture. På bådene er der eksperter på området med, som vil give dig masser af information om havfaunaen for at berige din oplevelse yderligere.

Du kan også svømme direkte sammen med disse smukke dyr ved at snorkle, hvilket er endnu mere utroligt og spændende.

Du vil kunne komme tæt på den gådefulde tunddelfin, mens den passerer gennem Middelhavets farvande. Du vil også have en god chance for at se grindehvaler, en almindelig art i øgruppen, som gerne kommer ud for at hilse på turisterne. Andre arter, der lever i området, omfatter pukkelhvaler, blåhvaler, finhvaler og kaskelothvaler, men disse er mindre sandsynlige at se, afhængigt af årstiden og den rute, som båden vælger.

Vandaktiviteter

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Mange sportsfolk fra hele verden kommer til øen for at dyrke sportsgrene som kitesurfing, paddlesurfing, windsurfing og surfing. Øen har et privilegeret klima hele året rundt. Du vil nyde det strålende solskin, bølger, der er klar til de bedste oplevelser, og fremragende vejrforhold med temperaturer på omkring 24 grader Celsius.

På øen finder du specialiserede skoler, der kan få dig i gang med at surfe, så hvis du har tænkt på at sætte dig på et bræt, er dette din chance. Hos de forskellige firmaer i regionen finder du alt, hvad du har brug for for at tage ud på havet, lige fra materialer til træning.

Vi inviterer dig til at komme og nyde verdensmesterskaberne i windsurfing og kiteboarding, der afholdes på strandene i Jandía. Her vil du kunne beundre atleter i verdensklasse, der gør det, de er bedst til, nemlig at sætte sig på et bræt og tæmme havets bølger.

Se på nattehimlen

Star Gazing Fuerteventura.min (2)

På Fuerteventura finder du de bedste betingelser for at nyde kosmos. Det er et Starlight Reserve på De Kanariske Øer. I dette reservat ligger det astronomiske udsigtspunkt Sicasumbre, hvorfra du kan se kometer, planeter og stjerner med total klarhed. På Fuerteventura finder du de rette betingelser for at nyde nattehimlen, som du ikke finder andre steder i verden.

Steder at besøge

Dette er de vigtigste steder på Fuerteventura, som du bør besøge for at få de bedste minder med hjem fra øen.

Jandia-strande

Playa de Jandia Beach - Fuerteventura

Jandia er en enklave på Fuerteventura, hvor du finder uspolerede strande og geologiske vidundere. Den modtager hundredvis af besøgende, som tiltrækkes af charmen ved dens strande og forskellige steder af turistmæssig interesse.

På dens strande finder du et sandt paradis på jorden, hvor du kan dyrke forskellige vandaktiviteter med passatvindene i ansigtet. I dette turistkompleks finder du mange restauranter, lejligheder og hoteller.

På strandene finder du et sandt paradis på jorden, hvor du kan dyrke forskellige vandaktiviteter med passatvindene i ansigtet. I dette turistkompleks finder du mange restauranter, lejligheder og hoteller, og du vil have alt, hvad du har brug for, for at få de bedste oplevelser under dit ophold på Fuerteventura.

La Concha-stranden

Las Conchas Beach Fuerteventura.min

Det er en vidunderlig strand med turkisblåt vand, og selv om den er lille, er der alt, hvad du behøver for at slappe af, have det sjovt og tage de bedste billeder. Efter stranden finder du Tostón fyrtårnet, hvorfra du kan beundre de smukkeste bugter i El Cotillo.

Cofete-stranden

Cofete Beach Fuerteventura.min

Det er en strålende strand med vilde karakteristika for de mere eventyrlystne og naturelskere. Den er omgivet af bjerge og er ideel for dem, der ønsker at slappe af og komme væk fra menneskemængder og støj.

Corralejo

Corralejo Beach Fuerteventura.min

Dette er en by i den nordlige del af øen, i hvis gader du finder masser af sjov, underholdning og vandparker med store attraktioner. Her er også mange butikker, diskoteker, restauranter og terrasser, hvor man kan tilbringe fantastiske eftermiddage og aftener.

Fuerteventuras kuriositeter

Fuerteventura siges at være den første af de kanariske øer, som kom op af havet for millioner af år siden. I dag er det et biosfærereservat og en juvel af natur, der er tilgængelig for alle.

Hvis du ikke vidste det, har Fuerteventura fået et ry for at have verdensberømte oste, vi taler om Majorero-ost, en ekstraordinær ost, der fremstilles ved hjælp af traditionelle teknikker.

Som du kan se, har Fuerteventura alt det, som turisten søger for at koble af fra arbejdets stress og det hurtige liv. Hvis du ønsker at besøge os, tilbyder vi et bredt udvalg af aktiviteter, du skal blot kontakte os via WhatsApp eller e-mail for at sikre dig en plads på den næste udflugt eller tur. Udfyld vores kontaktformular med alle dine spørgsmål, vi vil svare så hurtigt som muligt, fordi vores fornøjelse er at hjælpe dig med at leve de bedste oplevelser under din ferie.

Book via WhatsApp

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.