Mitä tehdä Palma de Mallorcassa

Mitä tehdä Palma de Mallorcassa

Jos olet Mallorcalla, et voi jättää väliin sen pääkaupunkia Palma de Mallorcaa. Se on täynnä historiaa ja arkkitehtonista rikkautta, joka houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta luonnon- ja kulttuurikauneutensa vuoksi. Siellä on kauniita rantoja, poukamia, kallioita ja vaikuttavia vuoristoja, mutta jos menet sisämaahan, löydät sen historiallisen keskustan kauniine rakennuksineen ja muinaismuistoineen.

Jos menet Palma de Mallorcalle, löydät mm:

 • Kauniit rannat ja kävelykadut
 • Veneilyä
 • Sukellusta ja snorklausta
 • Yöelämää parhaaseen mallorcalaiseen tyyliin
 • Kierroksia kaikkiin turistikohteisiin
 • Arkkitehtoninen rikkaus ja historiallinen luonne

Rannat

Tämä on epäilemättä pakollinen pysähdyspaikka kaikille kaupungissa vieraileville matkailijoille, sillä se on tunnettu saaren parhaista poukamista ja rannoista. Löydät rannat, joiden vesi on turkoosia ja joiden hiekka on hienoa kultaista, ja joilla on rauhalliset, matalat vedet, joissa on kaikki tarpeellinen uimareille. Kannattaa vierailla Playa de Palmassa, Cala Estanciassa ja Ciudad Jardínissa.

Rannoilla voit myös käyttää tilaisuutta snorklaamiseen ja sukeltamiseen luonnonsuojelualueen vesien alla. Tutustu merieläimistöön ja löydä vedenalaisen maailman majesteettisuus. Asiantuntijat opastavat sinua koko prosessin ajan, jotta olet turvassa etkä missaa yhtään yksityiskohtaa retken aikana. Jos olet hyvä uimari, voit hypätä kallioilta, mikä on yksi niistä kokemuksista, jotka jäävät mieleesi loppuelämäksesi.

Veneretket ja juhlat

mallorca boat charter luxury (1)22

Palma de Mallorca on purjehduskaupunki, joka kokoaa purjeveneitä ja jahteja kaikkialta Välimereltä tapahtumiin ja kilpailuihin. Satamasta voit ottaa veneen ja kävellä rannikkoa pitkin tutustumaan sen kaikkiin viehätyksiin.

Jos etsit hauskanpitoa, et voi jättää väliin näyttäviä juhlia veneen kyydissä Välimeren vesillä. Joihinkin paketteihin sisältyy DJ ja avoin baari unohtumattomia juhlia varten. Matkan aikana voit pulahtaa kristallinkirkkaisiin vesiin ja halutessasi snorklata.

Promenadi

Se sijaitsee lähellä kaupungin historiallista keskustaa. Voit lähteä juoksemaan, pyöräilemään tai kävelemään ystävien kanssa. Rantakadun varrella on lukuisia baareja, ravintoloita ja yökerhoja.

Palman akvaario

Jos lähdet lasten kanssa, et voi jättää väliin kaupungin akvaariota. Kaunis meripuisto, jossa käy vuosittain tuhansia kävijöitä. Siellä on 55 akvaariota, joissa elää yli 700 Välimeren lajia. Ihastu mustekalojen, rauskujen, haiden, puskurikalojen ja monien muiden maailman merieläimistön edustajien tanssiin.

Yöelämä

Jos haluat lähteä ulos yöllä, löydät monia avoimia ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia drinkin. Löydät myös paljon diskoja, joissa on hyvää musiikkia, ja kasinoita, joissa voit kokeilla onneasi saarella ollessasi.

Retket Palma de Mallorcan salaisuuksien löytämiseksi

Kaupunki tarjoaa viehättäviä maisemia ja runsaasti kulttuuria. Voit osallistua kiertoajelulle ja vierailla monissa tässä oppaassa mainituissa nähtävyyksissä.

Tutustu kaupungin salaisuuksiin sen vanhassa kaupungissa, jossa on muslimien, roomalaisten ja kristittyjen vaikutteita, joten voit nähdä erilaisia arkkitehtonisia teoksia ja muistomerkkejä, jotka edustavat kutakin kulttuuria.

Joitakin paikkoja, joissa sinun kannattaa vierailla:

 • Plaza Mayor on kaupungin keskustassa sijaitseva erittäin tärkeä matkailukeskus, jonka ympärillä on tunnusomaisia historiallisia muistomerkkejä.
 • Lonja de Palma de Mallorca on erittäin kaunis goottilaisen arkkitehtuurin teos.
 • Palma de Mallorcan katedraali Julistettu historialliseksi taidemonumentiksi, se on yksi saaren tärkeimmistä paikoista matkailijoille.
 • S’Hort del Reyn puutarha, Sen nimi tarkoittaa Kuninkaan puutarhaa. Puutarhat kuuluvat Almudainan palatsiin, jossa Mallorcan kuninkaat asuivat. Sisäänpääsy on ilmainen.
 • Bellverin linna, Se on goottilaistyylinen ja Euroopan vanhin linna, jonka rakentaminen on peräisin 1300-luvulta. Sisällä on historiallinen museo. Kiipeä ylös terassille, josta avautuu panoraamanäkymä lahdelle ja muualle kaupunkiin.