Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Hvalsafari på Tenerife syd
Delfin- og hvalsafari på Tenerife Syd

Delfin- og hvalsafari på Tenerife Syd er en af de mest populære aktiviteter blandt turister. Hos bananapalmbay.com har vi specialiseret os i at tilbyde forskellige aktiviteter til en oplevelsesrig ferie. Vi tilbyder komfortable og sikre både til en behagelig tur på havet. Så læs videre for at finde ud af mere om vores muligheder for hvalsafari.

Vi stiller vores WhatsApp til din rådighed, så du kan foretage dine reservationer eller skrive til os for at afklare eventuelle tvivlsspørgsmål. Vi kan også rådgive dig til at vælge den aktivitet, der passer dig bedst i forhold til størrelsen på din gruppe og de oplevelser, du ønsker at nyde. Vi har tilbudt intense følelser i havet i mere end 15 år. Vi har ruter, der er designet til at gøre aktiviteten mere rentabel for alle.

Udflugter med hval- og delfinsafari på Tenerife Syd

 

Vidste du, at Tenerife Syd er et privilegeret sted i verden at se hvaler i deres naturlige habitat? Årsagen er meget enkel. Farvandet mellem Tenerife og naboøen La Gomera er et naturligt reservoir for dusinvis af marine arter.

Nogle arter lever hele året rundt i dette område, mens andre kun er på gennemrejse, da Tenerife er en del af mange hvalers trækrute. Med meget held og afhængigt af årstiden kan du se flere arter boltre sig omkring båden. Flaskehaledelfiner og grindehvaler er to arter, der lever permanent i disse farvande og derfor kan ses hele året rundt. Kaskelothvaler, delfiner med ru tænder og atlantiske pletdelfiner ses kun sporadisk. Endelig optræder den almindelige delfin og den falske spækhugger kun på bestemte tidspunkter af året.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Bådture tager dig langt væk fra fastlandet, hvor der ikke er nogen problemer og ingen bekymringer. Lad havet fylde dig med sin energi, og indånd den lækre havbrise, der kærtegner båden. Glem ikke at tage dine børn med, og giv dem en uforglemmelig dag med delfiner og hvaler. Det er hjertevarmende at se deres begejstrede ansigter, når de ser hvalerne og delfinerne passere forbi. Glem ikke at pakke dit kamera, så du kan tage billeder og optage videoer af de piruetter og drejninger, hvalerne laver for at tiltrække sig opmærksomhed. De er så vant til bådene, at de gladeligt nærmer sig hvalerne for at få en hilsen og masser af smil.

Aktiviteter, der er tilgængelige for at se hvaler i naturen

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Vi tilbyder forskellige udflugter og planer for hval- og delfinsafari på Tenerife Syd. Ture med fællesbåd giver dig mulighed for at sejle rundt i bugten til en behagelig pris og nyde havets glæder. Vi tilbyder komfortable og rummelige både med forskellige services, som alle kan nyde. Det er en perfekt aktivitet at tage familien med på for at koble af fra hverdagens stress og jag. Efter observationen ligger båden for anker i en bugt, så passagererne kan gå ned og svømme og snorkle. Book en bådtur i Tenerife Syd lige nu!

Vi tilbyder også privat bådudlejning til en eksklusiv sejltur for dig og dine gæster. I dette tilfælde behøver du ikke at dele turen med fremmede. Kun dig, din udvalgte gruppe af venner og vores besætning af professionelle søfolk. Vi giver dig mulighed for at justere rejseplanen efter din smag eller dine præferencer.

I slutningen af teksten finder du de forskellige muligheder for at leje speedbåde, sejlbåde, yachter og meget mere. Glem ikke at kontakte os på WhatsApp, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke direkte.

Assistance og reservationer

De fleste af vores hval- og delfinsafari-aktiviteter på Tenerife Syd inkluderer transport til de vigtigste feriesteder i regionen. Bare skriv til os og fortæl os, hvor du bor, så henter vi dig. Hvis du har spørgsmål, så skriv til vores WhatsApp med det samme, du kan også foretage dine reservationer ved at udfylde kontaktformularen, der er knyttet til hver aktivitet, vi venter på dig!

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: