Prva objava: 21 marca, 2024 |

Izleti z ladjo na Severni Tenerife
Izleti z ladjo v Tenerife North

Če iščete izlete z ladjo na severu Tenerifov, ste prišli na pravo spletno stran. Predstavljajte si vznemirjenje ob križarjenju po mirnih vodah Atlantika in uživanju v čudovitih razgledih. Najemite čoln in organizirajte pustolovščino s prijatelji in družino. Ponujamo različne načrte za plovbo po morju. Zato ostanite z nami in spoznajte vse možnosti, ki so na voljo za jadranje po morju na severu Tenerifov. Pustimo vam naš WhatsApp, da nam lahko pišete, če imate kakršna koli vprašanja ali želite opraviti rezervacijo. Specializirani smo za vse vrste plovil za najem na Tenerifih, zato bomo zagotovo imeli tisto, kar iščete.

Izleti z ladjo v skupni rabi na severu Tenerifov

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

Ponujamo skupne izlete z ladjo, ki vas bodo na prijeten in zabaven način popeljali po zalivu. Naša strokovna posadka vas bo popeljala do najbolj zanimivih krajev v zalivu. Pridite in preživite senzacionalen dan s soncem, dobro družbo in osvežilno pijačo na krovu.

Povabite svoje prijatelje in družino, da uživajo v drugačnem dnevu na morju na Tenerifih. Večina naših izletov z ladjo na severu Tenerifov ponuja prigrizke, hrano in osvežilne pijače. Za podrobnosti o vsaki dejavnosti, ki je na voljo na naši spletni strani, glejte vodnik na koncu besedila. Ne pozabite nam napisati na WhatsApp, da razjasnite svoje dvome ali opravite rezervacijo. Upoštevajte, da obravnavamo veliko zahtev, zato nam pišite nekaj dni vnaprej.

Opazovanje kitov

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

Kot veste, so Tenerife v številnih pogledih privilegiran otok. Ima izjemno podnebje, ki nam omogoča izvajanje dejavnosti na prostem v vsakem letnem času. Poleg tega in številnih drugih prednosti je ena najboljših regij na svetu za opazovanje kitov v njihovem naravnem okolju.

Z našimi izleti z ladjo na Tenerifih vas popeljemo na ogled delfinov in kitov, ki veselo plavajo v zalivu. Vode Tenerifa so dom številnim različnim kitom in so postajališče številnih selitvenih vrst na poti v druge zemljepisne širine. Opazovanje kitov je priljubljena dejavnost turistov, ki prihajajo na severni Tenerife, zlasti otrok. Če bomo imeli veliko sreče, bomo med ogledom lahko videli najrazličnejše vrste. S seboj vzemite fotoaparat in fotografirajte kite ubijalce, spermate, delfine ali katero koli prijazno morsko žival, ki vas bo prišla pozdravit.

Plavanje in potapljanje

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

Izleti z ladjo so odlična priložnost, da uživate v morju z vsemi čutili. Po opazovanju kitov in delfinov kapitan usmeri ladjo do čudovitega zaliva, da lahko potniki izstopijo in se potopijo. Vznemirljivo se je dotakniti vode, občutiti njeno svežino in plavati kot ribe v naravi.

Tenerifsko morsko dno je bogato in zelo privlačno za potapljače. Športniki z vsega sveta prihajajo raziskovat vodo in občudovat lepoto podvodnih pokrajin. Potapljanje je dejavnost, ki jo lahko izvajate med izleti z ladjo na severu Tenerifov. Čeprav ni tako globoko kot potapljanje, vam omogoča, da plavate blizu površine in občudujete lepoto morske favne. Plavajte skupaj s pisanimi ribami in prikupnimi želvami.

Zasebni izleti z ladjo na severu Tenerifov

Izleti z ladjo v Tenerife North

Če želite malo več zasebnosti, vam ponujamo zasebne izlete z ladjo na severu Tenerifov. Z najemom čudovite jahte ali jadrnice lahko ekskluzivno uživate v morju. Na krovu boste samo vi in vaša skupina gostov. Naša posadka bo poskrbela za edinstveno in nepozabno pustolovščino. Predlagate lahko pot, mi pa se prilagodimo vašim željam. Kapitan ladje bo skrbel za vodenje ladje in poskrbel, da bo vse potekalo gladko, tako da vam ne bo treba skrbeti za nič. Uživajte v pustolovščini!

Praznovanje posebnih dogodkov

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Z zasebnimi izleti z ladjo lahko na krovu praznujete rojstni dan ali katero koli posebno priložnost. Turisti z vsega sveta pridejo iskat udobne in varne ladje za zabavo in dobro počutje. Mesečniki in dekliščine ter obletnice poroke so najpogostejši razlogi za najem zasebnega čolna na severnem Tenerifu.

Najemite naše izlete na luksuznih jahtah, katamaranih, motornih čolnih, ribiških čolnih in drugih plovilih. Nekateri od teh čolnov so na voljo za zasebne in skupne izlete.

Če si želite ogledati vse izlete z ladjo na severu Tenerifov, si oglejte spodnji naslov. Pustimo vam podroben seznam z vsemi dejavnostmi, ki so na voljo, da boste lahko izbrali tisto, ki najbolj ustreza vašim željam. Rezervacijo opravite tako, da izpolnite priloženi kontaktni obrazec, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali. Že vrsto let razveseljujemo svoje stranke in jim zagotavljamo nepozabne dogodivščine. Pozabite na skrbi in uživajte v počitnicah na severnem Tenerifu.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: