Prva objava: 18 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Severni Tenerife
Vodeni izleti in ekskurzije na severu Tenerifov

Spoznajte turistične znamenitosti Tenerifov z našimi vodenimi ogledi in izleti. Ponujamo vam različne dejavnosti za spoznavanje otoka in prebujanje zanimanja. Imamo profesionalne vodnike, ki vam bodo pomagali doživeti čudovito izkušnjo med počitnicami. S tem besedilom vam želimo predstaviti, katere kraje lahko obiščete z našimi vodenimi izleti, da boste lahko izbrali načrt potovanja, ki vas najbolj pritegne. Če nameravate obiskati določen kraj, se obrnite na nas, da za vas oblikujemo posebno pot.

Prilagajamo se zahtevam naših strank, saj je naš namen, da vsakdo v celoti uživa na otoku in doživi najboljšo izkušnjo v svojem življenju. Nadaljujte z branjem, da bi izvedeli več, če želite najeti katero od naših dejavnosti ali imate kakršna koli vprašanja, nam pišite na WhatsApp, to je najlažji in najbolj neposreden način za stik z nami.

Izleti z ladjo na severu Tenerifov

Izlet z ladjo Neptuno Tenerife na obliko Los Gigantes sever in jug (10)
Vodnik želimo začeti z izleti z ladjo po zalivih Tenerifov, saj je to ena najbolj priljubljenih dejavnosti med turisti.

Tenerife je privilegiran otok s čudovito pokrajino, odličnim vremenom in neskončnimi dejavnostmi za zabavo. Vode, ki obdajajo Tenerife, ponujajo mirno in spokojno okolje, ki vse leto privablja na stotine turistov in ljubiteljev morja.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)
Sprehodite se po zalivu na krovu naših čudovitih katamaranov. Uživajte v miru morja, svežem vetru v obraz in toplem soncu, ki osvetljuje zaliv. Pridite s skupino prijateljev in preživite drugačen dan, delite osvežilne pijače in praznujte veselje do življenja.

Ena od najljubših dejavnosti naših obiskovalcev med izleti z ladjo je opazovanje kitov v njihovem naravnem okolju. V vodah, ki oblivajo otok Tenerife, živi veliko število kitov in delfinov, za katere je otok postal njihov dom. Uživajte v opazovanju delfinov, ki plavajo mimo, in občasnih kitov, ki pridejo pozdravit. Na to aktivnost vzemite tudi otroke, saj prav oni najbolj uživajo v tej dejavnosti.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)
Po opazovanju delfinov in kitov se ladja zasidra v zalivu, da se gostje lahko potopijo v morje. Nadenite si masko za potapljanje in raziščite morsko dno Tenerifov, polno življenja in zanimivih podvodnih pokrajin. Na koncu tega besedila vam puščamo seznam z vsemi dejavnostmi, ki so na voljo za izlete z ladjo na severu Tenerifov. Za rezervacijo izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti. Lahko nam pišete tudi neposredno na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali.

Vodeni izleti po otoku z avtobusom

La Laguna - Tenerife North (11).min
Če želite podrobneje spoznati Tenerife, vam ponujamo različne dejavnosti in poti do turistično zanimivih krajev. Dovolite nam, da vas na zabaven in prijeten način popeljemo do spoznavanja znamenitosti Tenerifa in vam jih približamo.

Ponujamo tudi zasebne izlete za ekskluzivne oglede. Vodene izlete lahko najamete samo za vas in vašo skupino prijateljev. Tako boste bolje uživali v dejavnosti in vam ne bo treba skrbeti zaradi prisotnosti neznancev. Prilagodimo se vašim željam, saj naše zadovoljstvo temelji na zadovoljstvu strank.

Naši profesionalni vodniki so usposobljeni, da vam omogočijo nepozabno doživetje. Imajo dolgoletne izkušnje s posredovanjem skrivnosti Tenerifa in so jih pripravljeni deliti z vami s prijaznostjo in dobrim tonom.

Obiščite veličastno goro Teide in njene vulkanske pokrajine

Zasebni treking Teide z dovoljenjem (1)
Najemite naše vodene izlete in obiščite narodni park Teide ter se sprehodite med njegovimi čarobnimi potmi. Spomnimo vas, da je gora Teide s 3700 metri nadmorske višine najvišji vrh v Španiji. Unesco je park razglasil za svetovno dediščino in je eden tistih krajev na svetu, ki jih morate obiskati.

Zvezdniški turizem na Teidu

Teide ponoči na Tenerifih (1)
Uživajte v naših vodenih ogledih in izletih ponoči ter uživajte v nočnem nebu na Tenerifih. Nacionalni park Teide ponuja privilegirano okolje na svetu za opazovanje jasnega neba brez svetlobnega onesnaženja. Vabimo vas, da uživate v tej čudoviti pustolovščini, v kateri lahko preživite noč v parku in s pomočjo njihovih teleskopov občudujete vesolje in njegove zvezde.

Obiščite zanimive vasi Garachico, Icod de los Vinos in Masca

tenerife day trip teide masca icod garachico
To so le nekatere od vasi, ki jih lahko obiščete z našimi vodenimi izleti na severu Tenerifov. Za emblematične vasi Tenerifov so značilne naravne pokrajine z edinstvenim šarmom in dobro ohranjena tradicionalna arhitektura.

Obiščite mesti Santa Cruz de Tenerife in San Cristobal de la Laguna

santa cruz de tenerife nakupovalni prevoz z juga tenerifov (1)
Ponujamo vam vodene sprehode po slikovitih ulicah teh mest. Iz prve roke spoznajte, kako se tradicionalna kanarska kultura združuje s sodobnimi zgradbami in novimi običaji današnjega časa. Gre za mešanico kulture, zgodovine in okusov, ki je med počitnicami ne smete zamuditi.

Okusite najboljša vina Tenerifov

degustacija vin na tenerfe (3)
Morda ste že slišali za sloves vin s Tenerifov, ki so si ga prislužila zaradi svoje odlične kakovosti. Najemite naše vodene oglede, ki vas bodo popeljali po nasadih in vinogradih Tenerifov. Izlet vključuje obisk vinskih kleti, kjer boste spoznali postopek pridelave vina in opravili degustacijo.

Izlet na otok La Gomera

VIP-izlet na otok La Gomera (3)
Če imate dovolj časa, si privoščite obisk še enega fantastičnega otoka Kanarskega arhipelaga. Z našimi izleti na La Gomero vas s trajektom popeljemo, da spoznate ta čudovit otok, poln naravnih pokrajin in kulturnih znamenitosti z veliko turistično vrednostjo.

Pomoč in prevoz

Zdaj, ko poznate vse možnosti najema naših vodenih ogledov in izletov na severu Tenerifov, nimate več izgovorov, da bi o tem še naprej razmišljali. Ponujamo kakovostne dejavnosti z visoko stopnjo zadovoljstva med našimi strankami. Pišite nam na WhatsApp, kadar koli želite opraviti rezervacijo ali razjasniti svoje dvome. V čast nam je, da smo vaši zavezniki pri raziskovanju čarov Tenerifov.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: