Første offentliggørelse: januar 5, 2023 |

Masca Bay and Los Gigantes Cliffs

Masca-bugten

Denne gang vil vi gerne fortælle dig om bugten Masca, en næsten jomfruelig strand, hvor næsten ingen færdes. Men det er ikke fordi den ikke er attraktiv, men fordi den er svært tilgængelig.

Vi taler om en vild strand, som du finder for enden af Barranco de Masca, ved foden af klipperne ved Los Gigantes og midt mellem Punta de la Higuera og Punta de la Galera.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (5)

Masca-bugten er en eksklusiv strand, som kun få har adgang til, ideel til en privat stund væk fra menneskemængderne. Badningen er fredfyldt på grund af dens eksklusivitet og forfriskende vand.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (3)

Det er et ideelt sted for dykkere med dybder på op til 18 meter. Derfor samles mange dykkereksperter på alle niveauer her.

Sådan kommer du til Masca Bay

Der er to måder at komme til stranden på, fra havet og ned gennem kløften.

Hvis du vælger at gå ned ad kløften, skal du vide, at det er en meget krævende nedadgående vandretur. Det tager i gennemsnit 4 timer at komme ned, afhængigt af dit tempo. Under nedturen vil du nyde en smuk udsigt, og derefter kan du tage en velfortjent svømmetur i det krystalklare vand i Masca.

Stranden er sort vulkansand og byder på det smukkeste landskab til postkortbilleder. Det er helt sikkert et meget dejligt sted at tage hen.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (2)

Ravinstien starter fra landsbyen Masca, er 5 km lang, men er af middelhøj sværhedsgrad, så du bør være i god fysisk form. Hvis du vælger denne sti, anbefaler vi, at du går om sommeren for at undgå vandpytter forårsaget af regn. Stien bliver glat, så vær forsigtig.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Men du kan også komme dertil ad søvejen, i så fald kan du tage på en udflugt for at se Los Gigantes-klipperne, som afgår fra Los Gigantes’ havn. Lej en båd, som tager dig til Masca-bugten, hvor du kan nyde udsigten over klipperne og se hvaler. Hvis du er heldig, kan du måske se delfiner og hvaler boltre sig rundt. Båden tager kun 15 minutter at komme fra havnen til stranden. Nogle af disse udflugter går så langt som til Punta de Teno. Under disse ture er det almindeligt at se havdyr som krebsdyr, muræner og grindehvaler.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Du kan kombinere de to adgangsmuligheder. Hvis du ønsker det, kan du gå ned gennem kløften og vende tilbage med båd til Los Gigantes havn. I så fald skal du leje båden på forhånd for at sikre dig en plads.

Udflugt til klipperne

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Efter ankomsten til Masca-bugten kan båden ankre op på 10 meters dybde, så du kan tage en svømmetur og nyde Middelhavets blå og rolige vand.

Nogle både kan sætte dig af i den ene ende af øen, så du kan dykke og nyde vandet, og derefter møde dig til ombordstigning i den anden ende.

Plask rundt ved siden af enorme klippeformationer, der ligner fæstninger, som naturen har skabt for at beskytte os mod uheld.

Locations: