Corralejo nagyszerű strandjai

Corralejo nagyszerű strandjai

Egyesek szerint a Las Grandes Playas de Corralejo kiérdemelte a legjobbnak járó címet az egész Atlanti-óceánon. Ez a puszta szépségüknek és a látogatók számára nyújtott kiváló létesítményeknek köszönhető.

Paradicsomi strandok találhatók itt, türkizkék vízzel, amely keveredik a fehér homokkal, tökéletes környezetet biztosítva az élvezethez és a pihenéshez.

A Corralejo nagyszerű strandjait alkotó strandok

Az e természeti komplexumot alkotó valamennyi strandnak saját neve van, de együttesen Corralejo nagy strandjai néven ismertek.

Északon található a Playa del Burro, egy csodálatos természeti környezet, családi légkörrel. Itt minden strandszolgáltatás és vízimentők gondoskodnak a látogatók biztonságáról.

Érdemes ellátogatni a Bajo Negro strandra is, ahol rengeteg napozóágy és napernyő várja a pihenni vágyókat, hogy elfelejtsék a mindennapok stresszét.

Az El Médano strand, a Corralejóhoz legközelebbi strand azok számára, akik a vízi sportok segítségével adrenalinra vágynak. Ideális a kiteboardozáshoz és a szörfözéshez.

Playa del Pozo szeles, de nagyon csendes. Sok corralitos található itt a nudizmushoz. A corralitos kis sziklakörök, amelyek védelmet nyújtanak a szél ellen, és intim légkört biztosítanak a nudisták számára.

Corralejo néhány strandja a Parque Natural de las Dunas de Corralejo része, amely egy gyönyörű tájjal rendelkező természeti csoda.

Ha egy csendes strandon szeretné eltölteni a napot, akkor a szállodáktól legtávolabb eső, a dűnéken keresztül megközelíthető strandokat keresse.

Helyszín

Ez a strandcsoport Fuerteventura szigetén, La Oliva település keleti partján található. A Tres Islas szállodától az alatta lévő La Barreta strandig húzódik.

A szállodákhoz legközelebb eső strandokat hotelstrandoknak nevezik, amelyek a Riu Tres Islas és az Oliva Beach szállodákhoz nagyon közel helyezkednek el.

Homok

Itt a jable homok néven ismert homokfajtát találja. Ez azt jelenti, hogy kagylók ezreinek eróziójából alakult ki. Ez a homokfajta hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, így a strandot természetes gyógyfürdőnek tekintik, ahol megtisztíthatja bőrét, és megszabadíthatja a szennyeződésektől.

Szolgáltatások

Itt mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy családjával és barátaival együtt élvezze a tengert. Napágyakat és napernyőket bérelhet, hogy pihenjen és oldja a stresszt. Az Ön biztonsága érdekében vízimentők és úszómesterek állnak szolgálatban.

Sport

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

A strand szél és hullámok miatt ideális a különböző vízi sportok gyakorlására.

Ha szeret búvárkodni, szörfözni, szörfözni és sárkányhajózni, Corralejo nagyszerű strandjai várják. Látogasson el a különböző vízi sportiskolákba, ahol megtalálhatja a szörfözéshez szükséges felszerelést, és profiktól tanulhat. Használja ki a lehetőséget a szórakoztató vízi sportok gyakorlására.

Biztonságos strand a gyermekek számára

Fuerteventura Corralejo (5).min

Az erős szél hiánya miatt nyugodt hullámokat kínál. Elmehet a gyerekekkel, és hagyhatja őket nyugodtan játszani a parton. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az egész családdal menjen el, és töltsön el egy csodálatos napot a tengeren.

Tengeri kikötő

A kikötőben pontonokat talál a sétahajók és kompok számára. Kompra szállhat Lobos szigetére és Lanzarote szigetére. Számos lehetőséged lesz a hajókirándulásokra is, hogy egy csodálatos napot tölts a tengeren.

Nudista öblök

Délen talál néhány kis öblöt, ahol gyakorolhatja a nudizmust. Ezek kényelmet és magányt kínálnak. Bár Corralejo nagy strandjain engedélyezett a nudizmus, a szállodákhoz közeli területeken nem ajánlott.

Megközelíthetőség

A mozgáskorlátozottak számára a megközelítést megkönnyítő rámpák vannak. Mindenkit szívesen látunk, hogy élvezze ennek a gyönyörű strandnak a szépségét.

Éttermek

A strandhoz nagyon közel számos étterem található, ahol ízletes ételeket kínálnak az igényes ízlésűek számára. Engedje, hogy a sziget gasztronómiájának varázsa magával ragadja, és próbáljon ki új ízeket szenvedélyes szakácsok keze alól.

Hogyan juthat el oda

Ha autóval utazik, akkor az FV-1-es úton haladjon. Különböző parkolóhelyeket talál. Gyalogosan és tömegközlekedéssel a 06-os Puerto del Rosario vonalon juthat el oda.

Fuerteventura

Las Grandes Playas de Corralejo

Ha Fuerteventurára utazik, nem hagyhatja ki Corralejo falut, a sziget egyik legvonzóbb turisztikai célpontját. A falut homokdűnék és több mint 100 kilométernyi gyönyörű, fehér homokos strand veszi körül. Sok strandot sziklák vesznek körül, amelyek megvédik a széltől, így paradicsomi hely a nyugodt pihenésre és napozásra.

Corralejo nagy strandjainak szépsége mellett Fuerteventurán kialudt vulkáni kúpokat, sötét földsíkságokat és a szaharai sivatagokra emlékeztető corralejói dűnéket is találunk.

Strandok Fuerteventura

Playa del Matorral más néven Playa de Jandía, Playa de la Solana vagy Playa del...
Üdvözöljük Butihondóban, egy olyan strandon, ahol minden adott ahhoz, hogy egy...
Ma Costa Calma fő strandjáról szeretnénk mesélni, egy gyönyörű városi...
Az El Cotillo strandjai sokak szerint Európa legjobb strandjai, és itt elmondjuk, hogy...