Első közzététel: június 8, 2022 |

Corralejo nagyszerű strandjai

Egyesek szerint a Las Grandes Playas de Corralejo kiérdemelte a legjobbnak járó címet az egész Atlanti-óceánon. Ez a puszta szépségüknek és a látogatók számára nyújtott kiváló létesítményeknek köszönhető.

Paradicsomi strandok találhatók itt, türkizkék vízzel, amely keveredik a fehér homokkal, tökéletes környezetet biztosítva az élvezethez és a pihenéshez.

A Corralejo nagyszerű strandjait alkotó strandok

Az e természeti komplexumot alkotó valamennyi strandnak saját neve van, de együttesen Corralejo nagy strandjai néven ismertek.

Északon található a Playa del Burro, egy csodálatos természeti környezet, családi légkörrel. Itt minden strandszolgáltatás és vízimentők gondoskodnak a látogatók biztonságáról.

Érdemes ellátogatni a Bajo Negro strandra is, ahol rengeteg napozóágy és napernyő várja a pihenni vágyókat, hogy elfelejtsék a mindennapok stresszét.

Az El Médano strand, a Corralejóhoz legközelebbi strand azok számára, akik a vízi sportok segítségével adrenalinra vágynak. Ideális a kiteboardozáshoz és a szörfözéshez.

Playa del Pozo szeles, de nagyon csendes. Sok corralitos található itt a nudizmushoz. A corralitos kis sziklakörök, amelyek védelmet nyújtanak a szél ellen, és intim légkört biztosítanak a nudisták számára.

Corralejo néhány strandja a Parque Natural de las Dunas de Corralejo része, amely egy gyönyörű tájjal rendelkező természeti csoda.

Ha egy csendes strandon szeretné eltölteni a napot, akkor a szállodáktól legtávolabb eső, a dűnéken keresztül megközelíthető strandokat keresse.

HelyszĂ­n

Ez a strandcsoport Fuerteventura szigetén, La Oliva település keleti partján található. A Tres Islas szállodától az alatta lévő La Barreta strandig húzódik.

A szállodákhoz legközelebb eső strandokat hotelstrandoknak nevezik, amelyek a Riu Tres Islas és az Oliva Beach szállodákhoz nagyon közel helyezkednek el.

Homok

Itt a jable homok néven ismert homokfajtát találja. Ez azt jelenti, hogy kagylók ezreinek eróziójából alakult ki. Ez a homokfajta hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, így a strandot természetes gyógyfürdőnek tekintik, ahol megtisztíthatja bőrét, és megszabadíthatja a szennyeződésektől.

Szolgáltatások

Itt mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy családjával és barátaival együtt élvezze a tengert. Napágyakat és napernyőket bérelhet, hogy pihenjen és oldja a stresszt. Az Ön biztonsága érdekében vízimentők és úszómesterek állnak szolgálatban.

Sport

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

A strand szél és hullámok miatt ideális a különböző vízi sportok gyakorlására.

Ha szeret búvárkodni, szörfözni, szörfözni és sárkányhajózni, Corralejo nagyszerű strandjai várják. Látogasson el a különböző vízi sportiskolákba, ahol megtalálhatja a szörfözéshez szükséges felszerelést, és profiktól tanulhat. Használja ki a lehetőséget a szórakoztató vízi sportok gyakorlására.

Biztonságos strand a gyermekek számára

Fuerteventura Corralejo (5).min

Az erős szél hiánya miatt nyugodt hullámokat kínál. Elmehet a gyerekekkel, és hagyhatja őket nyugodtan játszani a parton. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az egész családdal menjen el, és töltsön el egy csodálatos napot a tengeren.

Tengeri kikötő

A kikötőben pontonokat talál a sétahajók és kompok számára. Kompra szállhat Lobos szigetére és Lanzarote szigetére. Számos lehetőséged lesz a hajókirándulásokra is, hogy egy csodálatos napot tölts a tengeren.

Nudista öblök

Délen talál néhány kis öblöt, ahol gyakorolhatja a nudizmust. Ezek kényelmet és magányt kínálnak. Bár Corralejo nagy strandjain engedélyezett a nudizmus, a szállodákhoz közeli területeken nem ajánlott.

Megközelíthetőség

A mozgáskorlátozottak számára a megközelítést megkönnyítő rámpák vannak. Mindenkit szívesen látunk, hogy élvezze ennek a gyönyörű strandnak a szépségét.

Éttermek

A strandhoz nagyon közel számos étterem található, ahol ízletes ételeket kínálnak az igényes ízlésűek számára. Engedje, hogy a sziget gasztronómiájának varázsa magával ragadja, és próbáljon ki új ízeket szenvedélyes szakácsok keze alól.

Hogyan juthat el oda

Ha autóval utazik, akkor az FV-1-es úton haladjon. Különböző parkolóhelyeket talál. Gyalogosan és tömegközlekedéssel a 06-os Puerto del Rosario vonalon juthat el oda.

Fuerteventura

Las Grandes Playas de Corralejo

Ha Fuerteventurára utazik, nem hagyhatja ki Corralejo falut, a sziget egyik legvonzóbb turisztikai célpontját. A falut homokdűnék és több mint 100 kilométernyi gyönyörű, fehér homokos strand veszi körül. Sok strandot sziklák vesznek körül, amelyek megvédik a széltől, így paradicsomi hely a nyugodt pihenésre és napozásra.

Corralejo nagy strandjainak szépsége mellett Fuerteventurán kialudt vulkáni kúpokat, sötét földsíkságokat és a szaharai sivatagokra emlékeztető corralejói dűnéket is találunk.

Strandok Fuerteventura
KapcsolĂłdĂł cikkek: