Costa Calma strand

Costa Calma strand

Ma Costa Calma fő strandjáról szeretnénk mesélni, egy gyönyörű városi strandról, amely 2 kilométer hosszú, és akár 60 méter széles is lehet. Mindig találsz egy helyet, ahol a homokban heverészhetsz és élvezheted a családoddal és a barátaiddal.

Ezen a strandon tengeri kövületeket figyelhetünk meg, és gyönyörködhetünk néhány cetfélében, amelyek nagyon közel járnak a parthoz. A legszerencsésebb turisták hazavihetik egy delfin emlékét, amely a strandra érkezik, hogy üdvözölje és vad bájával gyönyörködtesse a látogatókat.

Costa Calma strand elhelyezkedése

A Costa Calma strand Fuerteventura Pájara településén található, pontosabban Costa Calma városában, amely a sziget egyik legvonzóbb turisztikai központja. Minden évben a világ minden tájáról érkeznek turisták, hogy élvezzék a tengert, a napot és a homokot.

A települést szállodák veszik körül, és a Jandía Természeti Parkhoz tartozik. A Sotavento csoportot alkotó strandok közül ez a legkönnyebben megközelíthető, és minden megtalálható itt, amire a nyaralónak szüksége van a tenger élvezetéhez.

Könnyen megközelíthető a szállodák között található különböző ösvényeken és utakon keresztül.

Homok típusa

A Costa Calma strand homokja nagyon finom és gyönyörű fehéres árnyalatú. Vulkanikus szubsztrátumok bomlásából áll, organogén homokkal kombinálva.

Szolgáltatások

Ez a strand ideális azok számára, akik minőséget keresnek egy nagyszerű szépségű természeti környezetben. Itt megtalálja:

  • Strandbárok
  • WC-k
  • Zuhanyzók
  • Lábmosó
  • Napernyők, napozóágyak és csónakok bérlése.
  • Gyerekek számára fenntartott terület
  • Sportpálya
  • Vízimentő és vízimentő poszt

Szórakozás a gyerekekkel

A strandot simogató szél segít a nyugodt hullámzás kialakításában, amelyet az egész család élvezhet. A gyerekeket is magával viheti, hogy nyugodtan játszhassanak és úszhassanak a tengerben.

Sport

Itt minden ízlésnek és korosztálynak megfelelő különböző tevékenységeket élvezhet:

Széllovaglás és sárkányhajózás

Ennek a strandnak kedveznek a passzátszelek, amelyek tökéletes környezetet teremtenek a szörfözéshez és a sárkányhajózáshoz. Találhat olyan iskolákat, amelyek oktatják a vízi sportokat, és mindent megadnak, amire a gyakorlásukhoz szükségük van.

Búvárkodás

A Costa Calma strand kristálytiszta vize és a tengerfenék együttesen csodálatos környezetet alkotnak a búvárkodáshoz és a tengerfenék felfedezéséhez.

Kocogás

Ez az egyik legnépszerűbb strand a gyalogláshoz és a kocogáshoz. Ez az egyik legnépszerűbb sport Fuerteventura strandjain, amely az utóbbi években egyre több követőre tett szert.

Szállodák

A Costa Calma strandjai közelében kiváló minőségű szállodák széles választéka található. Az ebben az öbölben található szállodák kiérdemelték azt az elismerést, hogy magas színvonalú szolgáltatásaiknak köszönhetően a legmagasabb pénzügyi megtérülést élvezik. Ezek közül sok más mellett megemlítjük a Crystal Beach, a Taro Beach és a Monica Beach szállodákat, amelyek mindegyike első osztályú szolgáltatásokkal rendelkezik.

Strandok Fuerteventura

Egyesek szerint a Las Grandes Playas de Corralejo kiérdemelte a legjobbnak járó címet...
Az El Cotillo strandjai sokak szerint Európa legjobb strandjai, és itt elmondjuk, hogy...
Playa del Matorral más néven Playa de Jandía, Playa de la Solana vagy Playa del...
Üdvözöljük Butihondóban, egy olyan strandon, ahol minden adott ahhoz, hogy egy...