Első közzététel: június 8, 2022 |

Costa Calma strand

Ma Costa Calma fő strandjáról szeretnénk mesélni, egy gyönyörű városi strandról, amely 2 kilométer hosszú, és akár 60 méter széles is lehet. Mindig találsz egy helyet, ahol a homokban heverészhetsz és élvezheted a családoddal és a barátaiddal.

Ezen a strandon tengeri kövületeket figyelhetünk meg, és gyönyörködhetünk néhány cetfélében, amelyek nagyon közel járnak a parthoz. A legszerencsésebb turisták hazavihetik egy delfin emlékét, amely a strandra érkezik, hogy üdvözölje és vad bájával gyönyörködtesse a látogatókat.

Costa Calma strand elhelyezkedése

A Costa Calma strand Fuerteventura Pájara településén található, pontosabban Costa Calma városában, amely a sziget egyik legvonzóbb turisztikai központja. Minden évben a világ minden tájáról érkeznek turisták, hogy élvezzék a tengert, a napot és a homokot.

A települést szállodák veszik körül, és a Jandía Természeti Parkhoz tartozik. A Sotavento csoportot alkotó strandok közül ez a legkönnyebben megközelíthető, és minden megtalálható itt, amire a nyaralónak szüksége van a tenger élvezetéhez.

Könnyen megközelíthető a szállodák között található különböző ösvényeken és utakon keresztül.

Homok tĂ­pusa

A Costa Calma strand homokja nagyon finom és gyönyörű fehéres árnyalatú. Vulkanikus szubsztrátumok bomlásából áll, organogén homokkal kombinálva.

Szolgáltatások

Ez a strand ideális azok számára, akik minőséget keresnek egy nagyszerű szépségű természeti környezetben. Itt megtalálja:

  • Strandbárok
  • WC-k
  • ZuhanyzĂłk
  • LábmosĂł
  • NapernyĹ‘k, napozóágyak Ă©s csĂłnakok bĂ©rlĂ©se.
  • Gyerekek számára fenntartott terĂĽlet
  • Sportpálya
  • VĂ­zimentĹ‘ Ă©s vĂ­zimentĹ‘ poszt

Szórakozás a gyerekekkel

A strandot simogató szél segít a nyugodt hullámzás kialakításában, amelyet az egész család élvezhet. A gyerekeket is magával viheti, hogy nyugodtan játszhassanak és úszhassanak a tengerben.

Sport

Itt minden ízlésnek és korosztálynak megfelelő különböző tevékenységeket élvezhet:

Széllovaglás és sárkányhajózás

Ennek a strandnak kedveznek a passzátszelek, amelyek tökéletes környezetet teremtenek a szörfözéshez és a sárkányhajózáshoz. Találhat olyan iskolákat, amelyek oktatják a vízi sportokat, és mindent megadnak, amire a gyakorlásukhoz szükségük van.

Búvárkodás

A Costa Calma strand kristálytiszta vize és a tengerfenék együttesen csodálatos környezetet alkotnak a búvárkodáshoz és a tengerfenék felfedezéséhez.

Kocogás

Ez az egyik legnépszerűbb strand a gyalogláshoz és a kocogáshoz. Ez az egyik legnépszerűbb sport Fuerteventura strandjain, amely az utóbbi években egyre több követőre tett szert.

Szállodák

A Costa Calma strandjai közelében kiváló minőségű szállodák széles választéka található. Az ebben az öbölben található szállodák kiérdemelték azt az elismerést, hogy magas színvonalú szolgáltatásaiknak köszönhetően a legmagasabb pénzügyi megtérülést élvezik. Ezek közül sok más mellett megemlítjük a Crystal Beach, a Taro Beach és a Monica Beach szállodákat, amelyek mindegyike első osztályú szolgáltatásokkal rendelkezik.

Strandok Fuerteventura
KapcsolĂłdĂł cikkek: