Costa Calman ranta

Costa Calman ranta

Tänään haluamme kertoa teille Costa Calman päärannasta, kauniista kaupunkirannasta, joka on 2 kilometriä pitkä ja jopa 60 metriä leveä. Löydät aina paikan, jossa voit maata hiekalla ja nauttia perheen ja ystävien kanssa.

Tällä rannalla voimme tarkkailla meren fossiileja ja nauttia valaista, jotka tulevat hyvin lähelle rannikkoa. Onnekkaimmat matkailijat vievät kotiinsa muiston delfiinistä, joka tulee rannalle tervehtimään ja ilahduttamaan vierailijoita villiviehätyksellään.

Costa Calman rannan sijainti

Costa Calman ranta sijaitsee Fuerteventuran Pájaran kunnassa, tarkemmin sanottuna Costa Calman kaupungissa, joka on saaren erittäin houkutteleva matkailukeskus. Turisteja saapuu joka vuosi kaikkialta maailmasta nauttimaan merestä, auringosta ja hiekasta.

Se on hotellien ympäröimä ja kuuluu Jandían luonnonpuistoon. Se on helpoimmin saavutettavissa oleva Sotavento-ryhmän rannoista, ja siellä on kaikki, mitä lomailija tarvitsee nauttiakseen merestä.

Sinne pääsee helposti eri polkuja ja teitä pitkin, joita on hotellien välissä.

Hiekkatyyppi

Costa Calman rannan hiekka on hyvin hienoa ja kauniin valkean sävyistä. Se muodostuu vulkaanisten substraattien hajoamisesta yhdessä organogeenisen hiekan kanssa.

Palvelut

Tämä on ihanteellinen ranta niille, jotka etsivät laatua luonnonkauniissa ympäristössä. Täältä löydät:

  • Rantabaarit
  • WC:t
  • Suihkut
  • Jalkojen pesu
  • Aurinkovarjot, aurinkotuolit ja veneet vuokrattavissa.
  • Lasten alue
  • Urheilualue
  • hengenpelastaja ja hengenpelastuspiste
  • Nauti lasten kanssa

Rantaa hyväilevä tuuli auttaa muodostamaan rauhallisen aallokon, josta koko perhe voi nauttia. Voit ottaa lapset mukaan, jotta he voivat leikkiä rauhassa ja uida meressä.

Urheilu

Täällä voit nauttia erilaisista aktiviteeteista jokaiseen makuun ja ikään:

Purjelautailu ja leijalautailu

Tätä rantaa suosivat pasaatituulet, jotka auttavat muodostamaan täydellisen ympäristön purjelautailulle ja leijalautailulle. Löydät kouluja, jotka opastavat sinua vesiurheilulajeissa ja tarjoavat sinulle kaiken, mitä tarvitset niiden harrastamiseen.

Sukellus

Costa Calman rannan kristallinkirkkaat vedet ja merenpohja muodostavat yhdessä upean ympäristön sukeltamiseen ja merenpohjan tutkimiseen.

Lenkkeily

Tämä on yksi suosituimmista rannoista kävelyyn ja lenkkeilyyn. Tämä on yksi Fuerteventuran rantojen suosituimmista urheilulajeista, joka on viime vuosina saanut yhä enemmän seuraajia.

Hotellit

Costa Calman rantojen läheisyydestä löydät laajan valikoiman laadukkaita hotelleja. Tämän lahden hotellit ovat ansainneet tunnustuksen siitä, että ne nauttivat korkeimman taloudellisen tuoton laadukkaiden palvelujensa ansiosta. Näistä haluamme mainita muun muassa Crystal Beachin, Taro Beachin ja Monica Beachin monien muiden joukossa, jotka kaikki tarjoavat ensiluokkaisia palveluja.

Rannat vuonna Fuerteventuralla

Aiheeseen liittyvät artikkelit: