El Cotillon rannat

El Cotillon rannat

El Cotillon rannat ovat monien mielestä Euroopan parhaita rantoja, ja tässä kerromme, miksi. Kyseessä on joukko kauniita rantoja, joiden rauhalliset, voimakkaan turkoosin väriset vedet hyväilevät hienoa valkoista hiekkaa.

Kauneutensa ja viehätyksensä puolesta näillä rannoilla ei ole mitään kadehdittavaa Karibianmeren rannoille. Valmistaudu viettämään päivä paratiisissa, elät ainutlaatuisen kokemuksen, joka on aistien juhlaa ja aistimusten mosaiikki.

El Cotillo Village

Tämä on pieni kalastajakylä Fuerteventuran luoteisosassa, jolla on suuri matkailuarvo. Se sijaitsee La Olivan pohjoisessa kunnassa, ja sitä ympäröivät kauniit koskemattomat rannat ja kristallinkirkkaat laguunit, jotka kiehtovat vierailijoita. Siellä on myös monia erinomaisen gastronomian ravintoloita, joissa voit maistaa aitoja meren makuja. Jos olet onnekas ja matkustat Fuerteventuralle, sinun on ehdottomasti tutustuttava El Cotillon viehätykseen.

El Cotillon auringonlaskut ovat upeita, nauti kauneimmista auringonlaskuista rannalta tai veneretkellä. Kyseessä on maaginen spektaakkeli, jossa taivas värjäytyy oranssin, vaaleanpunaisen ja violetin eri sävyihin.

El Cotillon rannoista useimmat ovat pieniä poukamia, joissa on vähän kävijöitä, ja ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat nauttia merestä kaukana väkijoukoista. Rannat, joilla on vähän aaltoja, ovat täydellisiä viettää päivä perheen kanssa ja jakaa se lasten kanssa.

El Cotillon pienet rannat pohjoisessa

Pohjoiset rannat ovat Tostónin majakan oikealla puolella olevia rantoja. Täältä löydät erityisiä rantoja, joista voit nauttia koko perheen kanssa. Ne tarjoavat rauhallisia vesiä, valkoista hiekkaa, riuttoja ja tulivuoriperäisiä kallioita, jotka elävöittävät kaikkia aisteja.

La Conchan ranta

El Cotillo - Fuerteventura Beach (2)

Tämä on El Cotillon rannoista tunnetuin. Sen kauneus on silmiinpistävää, turkoosit vedet ja monet riutat suojaavat sitä voimakkailta aalloilta. Siellä on myös erittäin monipuolinen vedenalainen elämä, jota sukeltajat arvostavat. Jos haluat tutkia merenpohjaa, Playa de La Concha odottaa sinua.

Vaikka se on suosituin, siellä ei ole liikaa väkeä, joten se on silti täydellinen paikka nauttimiseen ja rentoutumiseen. Siellä on rantabaareja syömistä ja rentoutumista varten. Kun haluat syödä, voit myös mennä ravintoloihin, jotka ovat lähellä ja odottavat sinua herkullisella ruoalla.

Järvet

Los Lagos on ryhmä pieniä poukamia, joissa on naapureidensa tavoin valkoista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä. Niitä ympäröivät riutat, jotka suojaavat rantaa voimakkailta aalloilta. Ne sopivat erinomaisesti lasten kanssa uimiseen kallioihin muodostuneissa luonnonaltaissa.

Los Charcos

Los Charcos on nimi, joka on annettu 4 kilometrin pituiselle rantaryhmälle Faro del Tostónin majakan juurella. Majakka seisoo tuliperäisten kallioiden päällä, jotka muodostavat pieniä luonnonaltaita.

Rannat tarjoavat valkoista hiekkaa ja erittäin valkoista vettä kaikille niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia Fuerteventuran upeasta rannikkomaisemasta.

Suuret rannat El Cotillon eteläpuolella

Etelässä on pitkiä rantoja, joista osa on koskemattomia ja jyrkkien kallioiden ympäröimiä. Täällä tuuli on voimakkaampi ja luo villin ympäristön, joka sopii erinomaisesti vesiurheiluun. Uiminen on sallittua, mutta varovaisuutta on noudatettava. Jos haluat rauhallisemman ympäristön, suosittelemme pohjoisia rantoja.

El Caletón

Tämä on kunnan laitamilla, ja sitä ympäröivät kauniit valkoiset hiekkasärkät.

Tämä ranta on riippuvainen vuorovedestä. Kun vuorovesi on matalalla, ei ole sopivaa käydä siellä, sillä mereen on vaikea päästä tulivuoriperäisen kallion vuoksi. Kun vuorovesi taas nousee, rannasta tulee paratiisi, jossa voi uida, snorklata ja tutkia merenpohjaa, jossa on monia riuttoja ja monipuolista merieläimistöä.

Piedran ranta

El Cotillo - Fuerteventura Beach (3)

Tunnetaan myös nimellä El Aljibe de la Cueva. Se on noin 1 kilometrin pituinen ja tarjoaa pehmeää valkoista hiekkaa suurten vulkaanisten kallioiden vieressä. Se on kaukana ja sinne pääsee vain hiekkateitä pitkin, joten voit nauttia siitä ilman vilkkaampien rantojen hälinää.

Rannalle on ominaista luonnonvaraiset vedet koskemattomassa ympäristössä, joka on ihanteellinen surffaukseen ja muihin merellisiin aktiviteetteihin. Täällä on paljon surffaajia ja purjelautailijoita, jotka tulevat nauttimaan merestä todelliseen paratiisiin.

Aguilan ranta

El Cotillo - Fuerteventura Beach (4)

Tämä tunnetaan myös nimellä La escalera. Se sijaitsee kallioiden välissä, joten sinun on mentävä alaspäin päästäksesi sinne. Tämän erikoisuus on portaat, jotka yhdistävät tien ja rannan, pysäköinnin jälkeen sinun on mentävä alas jokaista askelmaa, jotta voit lopulta koskettaa hienoa hiekkaa ja alkaa nauttia upeasta päivästä rannalla.

Miten sinne pääsee

Jos saimme sinut vakuuttuneeksi ja haluat vierailla El Cotillon rannoilla, sinun tarvitsee vain ajaa Faro del Tostónin majakalle johtavaa tietä ja pysäköidä lähelle. Pääset perille ilman vaikeuksia, ja voit nauttia upeasta päivästä rannalla, jota et koskaan unohda.

Rannat vuonna Fuerteventuralla

Aiheeseen liittyvät artikkelit: