Butihondon ranta

Butihondon ranta

Tervetuloa Butihondoon, rannalle, jossa on kaikki mitä tarvitset viettääksesi ihanan päivän merellä täydellisellä mukavuudella ja monipuolisilla palveluilla jokaiseen makuun. Se sopii erinomaisesti myös liberaaleille, jotka nauttivat auringonotosta ihonsa jokaisella sentillä.

Butihondo houkuttelee satoja turisteja kauneutensa ja loistonsa vuoksi. Makaa kultaisella hiekalla ja nauti saaren kirkkaimmasta auringonpaisteesta erittäin lempeän tuulen kera. Sen rauhalliset ja kristallinkirkkaat vedet kutsuvat uimaan ja nauttimaan hauskoista vesiurheilulajeista ystävien kanssa. Se sijaitsee täydellisellä paikalla puoliksi kaupunkimaisessa ympäristössä niille, jotka haluavat nauttia auringosta ja hiekasta poistumatta kaupungista.

Butihondon rannan sijainti

Playa Butihondo

Löydät sen Fuerteventuran saaren eteläosasta La Pájaran kunnasta. Tältä paikkakunnalta löydät monia paratiisimaisia rantoja ja mittaamattoman kaunista luontoa.

Se sijaitsee nimenomaan Morro Jablen matkailukompleksissa ja Esquinzo Butihondon kaupungistumisen vieressä. Koska se sijaitsee Esquinzon rotkon vieressä, jotkut tuntevat sen myös nimellä Esquinzon ranta.

Morro Jable on kaunis kylä Fuerteventuralla, joka tunnettiin ennen hiljaisena kalastajakylänä. Nyt se on kehittynyt tarjoamaan maailmalle useita matkailupalveluja, ja siitä on tullut matkailukeskus, joka vastaanottaa tuhansia kävijöitä joka vuosi.

Palvelut

Täältä löydät kaiken, mitä etsit rannalta, jotta voit nauttia merestä mukavasti, meillä on seuraavat palvelut:

  • Vuokrattavat aurinkotuolit ja -varjot
  • Suihkut
  • WC:t
  • Rantabaarit
  • Aurinkotuolit

Urheilu

Löydät erilaisia laitoksia, jotka auttavat sinua harrastamaan vesiurheilua. Suosituin laji on purjelautailu, josta voit nauttia perheen ja ystävien kanssa. Hengenpelastajat huolehtivat kävijöiden turvallisuudesta.

Nudistiranta

Butihondo Beach - Fuerteventura (1)

Butihondo on kolmen kilometrin pituinen ranta, joka on jaettu kolmeen alueeseen. Yksi näistä alueista on perustettu nudismia varten, ja siellä on erinomainen paikka nauttia rannasta ja hiekasta yksityisyydessä ja kaukana turisteista.

Perheellinen ilmapiiri

Koko rannan pituudesta vain yksi osa on nudismia varten, ja loput on tarkoitettu koko perheen nautittavaksi. Voit ottaa lapset mukaan ja antaa heidän leikkiä rannalla rauhallisten aaltojen ansiosta ympäri vuoden.

Pysäköinti

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mihin jätät autosi. Rannan ympärillä on runsaasti paikkoja, joihin voit pysäköidä autosi.

Hotellit ja ravintolat

Hyvin lähellä rantaa on monia hotelleja, asuntoja ja ravintoloita, joten voit yöpyä mukavasti. Löydät erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit valita Jandia Princess, Fuerteventura Princess, Magic Life ja monet muut.

Nämä hotellit tarjoavat kaikki palvelut, joten sinulta ei puutu mitään. Gastronominen tarjonta on hyvin monipuolista, ja voit nauttia hienoja ruokia, jotka ilahduttavat makuhermojasi.

Miten sinne pääsee

Voit ottaa bussilinjan, joka kulkee Morro Jablen kylään.

Jos menet maanteitse, ota FV-2, joka tunnetaan myös nimellä Butihondon kääntöpaikka. Pysäköinnin jälkeen ota hotellien välistä hiekkatietä.

Suosituksia lomailijalle

Jos vierailet Butihondon rannalla, pyydämme sinua noudattamaan seuraavia suosituksia rannan koskemattomuuden säilyttämiseksi:

  • Vältä huutamista ja kovaa musiikkia.
  • Käytä ympäristöystävällisiä aurinkovoiteita
  • Älä käytä saippuaa rannan suihkuissa.
  • Älä siirrä kiviä tai vie niitä kotiin.
  • Älä jätä roskia tai ruoan tähteitä

Rannat vuonna Fuerteventuralla

Aiheeseen liittyvät artikkelit: