El Matorralin ranta

El Matorralin ranta

Playa del Matorral tunnetaan myös nimillä Playa de Jandía, Playa de la Solana tai Playa del Saladar. Se sijaitsee Jandían niemimaalla, laajalla hiekka-alueella, jolla on 70 kilometriä kauniita rantoja, jotka ovat maailman kuuluisimpien rantojen listalla.

Se on puoliksi kaupunkimainen ranta, jossa on monipuolisia aktiviteetteja ja lumoava luontoympäristö. Se on lähes koskematon, sillä on hienoa kultaista hiekkaa ja se on erittäin kaunis ja houkutteleva uimareille ja vesiurheilun harrastajille.

Se ulottuu 4 kilometrin pituiseksi, ja siellä on laajoja alueita, joissa voi levätä ja nauttia merestä rauhassa ja hiljaisuudessa. Rantakadun varrella on ravintoloita, kauppoja ja paikkoja, joissa voi nauttia ja pitää hauskaa.

Sijainti

Se sijaitsee Morro Jablen laitamilla Pájaran kunnassa Fuerteventuran saaren eteläosassa. Erityisesti se on Jandían niemimaan itärannikolla, paikassa, joka tunnetaan nimellä Sotavento.

Morro Jablen kylä

Fueteventura Beach - Playa del Matorral - Sotavente - Morrojable (3)

Tämä on saaren väkirikkain kylä. Nykyään se on matkailijoiden suosiossa rauhallisten turkoosien vesien rantojensa, vanhan kaupungin ja erinomaisen gastronomiansa ansiosta.

1970-luvulta lähtien se on kehittynyt matkailun osalta, ja nykyään siellä on laaja valikoima hotelleja, ravintoloita, kauppoja ja erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Se on kaupunki, jossa on saaren eniten matkailupalveluja ja tietenkin kaikkein säteilevimmät ja upeimmat rannat.

Mitä voit tehdä Playa del Matorralissa?

Rannalla on niin paljon aktiviteetteja, ettet pysty nauttimaan niistä kaikista yhden päivän aikana. Tavanomaisen hiekalla makaamisen ja maisemista nauttimisen lisäksi löydät erilaisia aktiviteetteja, jotka tyydyttävät halusi nauttia merestä.

Perheilmapiiri ja urheilutoimintaa

Lähimpänä rantakatua sijaitsevaan osaan voit mennä perheen ja lasten kanssa, se on rauhallisten vesien ja perheilmapiirin alue, jossa voit levätä ja rentoutua. Täältä löydät paikkoja, joissa voit vuokrata surffilautoja ja leijalautoja, ja halutessasi voit ottaa oppitunteja, jotta pääset alkuun tässä jännittävässä lajissa. Voit myös vuokrata melontalaudat ja kanootit sään salliessa. Tällä alueella voit myös pelata rantalentopalloa vierailijoiden iloksi varattujen verkkojen ansiosta.

Nudistialue

Matorralin rannan päässä on Morro Jablen majakka, joka on vierailijoiden maamerkki. Se on 60 metriä korkea, ja siitä on näkymät koko rannikolle. Majakan pohjoispuolella on Saladarin kosteikkoalue, laajempi alue, jossa kävijät voivat levittäytyä laajemmalle ja nudismi on sallittua.

Äärimmäinen surffaus

Surffauksen harrastajille on tarjolla majakan ympärillä oleva alue, jota pidetään surffipaikkana ihanteellisten olosuhteidensa vuoksi. Täällä muodostuu kuuluisa Punaisen Ristin aalto, joka kokoaa yhteen monia surffaajia nauttimaan siitä, mitä he parhaiten osaavat, eli surffauksesta.

Sukellus

On myös kaksi aluetta, jotka ovat ihanteellisia merenpohjan tutkimiseen. Ensimmäinen tunnetaan nimellä El Veril Grande, joka sijaitsee majakan edessä olevalla rannikkoalueella. Toinen alue tunnetaan nimellä Veril Chico, ja se on noin 200 metrin päässä.

Palvelut

Fueteventura Beach - Playa del Matorral - Sotavente - Morrojable (4)

Koska ranta on helppokulkuinen, se saa paljon kävijöitä ja tarjoaa kaiken, mitä uimari tarvitsee nauttiakseen upeasta päivästä rannalla. Playa del Matorralista löydät:

  • Sateenvarjoja ja tuoleja voi vuokrata.
  • Yleiset käymälät
  • Rantabaarit
  • hengenpelastajat
  • Esteettömyys liikuntarajoitteisille

Rannalla on sinisen lipun tunnus, mikä tarkoittaa, että uimarannalla on erinomaiset olosuhteet uimareille ja kaikki matkailijoiden tarvitsemat palvelut.

Pysäköinti

Rannalla on pysäköintialue lähellä. Voit jättää autosi rauhassa ja kävellä rannalle, matka on lyhyt.

Miten sinne pääsee

Playa del Matorraliin voit saapua laivalla Puerto del Rosariosta tai sinne pääsee lentäen. Kun olet satamassa, aja Fuerteventuran eteläpuolella olevaa tietä (FV-2) kohti Morro Jablea. Ajomatka Puerto del Rosariosta kestää noin tunnin ja 15 minuuttia, mutta vakuutamme, että ajomatka rannalle on sen arvoinen, sillä sinusta tuntuu kuin olisit saapunut paratiisiin.

Rannat vuonna Fuerteventuralla
Aiheeseen liittyvät artikkelit: