Ensimmäinen julkaisu: 8 kesäkuun, 2022 |

Corralejon upeat rannat

Jotkut sanovat, että Las Grandes Playas de Corralejo on ansainnut koko Atlantin valtameren parhaan tittelin. Tämä johtuu niiden silkasta kauneudesta ja erinomaisista palveluista vierailijoille.

Löydät paratiisimaisia rantoja, joiden turkoosit vedet sekoittuvat valkoiseen hiekkaan ja tarjoavat täydellisen ympäristön nautinnolle ja rentoutumiselle.

Corralejon upeat rannat muodostavat seuraavat rannat

Kaikilla rannoilla, jotka muodostavat tämän luonnonkompleksin, on omat nimensä, mutta yhdessä ne tunnetaan nimellä Corralejon suuret rannat.

Pohjoisessa on Playa del Burro, joka on ihana luontoympäristö, jossa on perhetunnelma. Siellä on kaikki rantapalvelut ja hengenpelastajat vierailijoiden turvallisuuden takaamiseksi.

Kannattaa käydä myös Bajo Negron rannalla, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, joilla voit rentoutua ja unohtaa arjen kiireet.

Corralejoa lähin ranta El Médanon ranta on vesiurheilun adrenaliinia etsiville. Se on ihanteellinen leijalautailuun ja purjelautailuun.

Playa del Pozo on tuulinen mutta hyvin rauhallinen. Siellä on monia corralitoja nudismia varten. Corralitot ovat pieniä kivikehiä, jotka suojaavat tuulelta ja tarjoavat intiimin ilmapiirin nudisteille.

Osa Corralejon rannoista on osa Parque Natural de las Dunas de Corralejoa, luonnonihmettä, jossa on kauniita maisemia.

Jos haluat viettää päivän rauhallisella rannalla, kannattaa etsiä kauimpana hotelleista olevat rannat, joille pääsee dyynien kautta.

Sijainti

Tämä rantaryhmä sijaitsee La Olivan kunnan itärannikolla Fuerteventuran saarella. Se ulottuu Tres Islas -hotellista alapuolella sijaitsevalle La Barretan rannalle.

Hotelleja lähimpänä olevat rannat tunnetaan hotellirantoina, jotka sijaitsevat hyvin lähellä Riu Tres Islas- ja Oliva Beach -hotelleja.

Hiekka

Täällä on hiekkatyyppiä, joka tunnetaan nimellä jable-hiekka. Tämä tarkoittaa, että se on muodostunut tuhansien simpukankuorien eroosion tuloksena. Tämäntyyppisellä hiekalla on kuorivia ominaisuuksia, joten rantaa pidetään luonnollisena kylpylänä, jossa voit puhdistaa ihosi ja vapauttaa sen epäpuhtauksista.

Palvelut

Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi merestä perheesi ja ystäviesi kanssa. Voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja rentoutumiseen ja stressin purkamiseen. Turvallisuutesi vuoksi paikalla on hengenpelastajia ja hengenpelastajia.

Urheilu

Rannan tuuli ja aallot tekevät siitä ihanteellisen paikan erilaisten vesiurheilulajien harrastamiseen.

Jos rakastat sukellusta, surffausta, purjelautailua ja leijalautailua, Corralejon upeat rannat odottavat sinua. Vieraile eri vesiurheilukouluissa, joista löydät surffaukseen tarvittavat välineet ja voit oppia ammattilaisten kanssa. Tartu tilaisuuteen harrastaa hauskoja vesiurheilulajeja.

Turvallinen ranta lapsille

Fuerteventura Corralejo (5).min

Se tarjoaa rauhallisia aaltoja voimakkaiden tuulten puuttumisen vuoksi. Voit mennä lasten kanssa ja antaa heidän leikkiä rannalla rauhassa. Älä missaa tilaisuutta lähteä koko perheen kanssa viettämään ihanaa päivää merellä.

Merisatama

Satamassa on ponttoneita huviveneille ja lautoille. Voit ottaa lautan Lobosin saarelle ja Lanzaroten saarelle. Sinulla on myös useita vaihtoehtoja veneretkille, joilla voit viettää ihanan päivän merellä.

Nudistilahdet

Etelässä on joitakin pieniä poukamia, joissa voit harjoittaa nudismia. Ne tarjoavat mukavuutta ja yksityisyyttä. Vaikka nudismi on sallittua Corralejon suurilla rannoilla, sitä ei suositella hotellien lähellä olevilla alueilla.

Saavutettavuus

Alueella on luiskia, jotka helpottavat liikuntarajoitteisten pääsyä. Kaikki ovat tervetulleita nauttimaan tämän kauniin rannan kauneudesta.

Ravintolat

Hyvin lähellä rantaa on monia ravintoloita, joissa on herkullisia ruokia vaativaan makuun. Anna saaren gastronomian viehätyksen vallata itsesi ja kokeile uusia makuja intohimoisten kokkien kädestä.

Miten sinne pääsee

Jos matkustat autolla, ota FV-1-tietä. Löydät erilaisia pysäköintipaikkoja. Pääset sinne kävellen ja julkisilla liikennevälineillä linjalla 06 Puerto del Rosario.

Fuerteventura

Las Grandes Playas de Corralejo

Jos menet Fuerteventuralle, et voi jättää väliin Corralejon kylää, joka on yksi saaren houkuttelevimmista matkailukohteista. Kylää ympäröivät hiekkadyynit ja yli 100 kilometriä kauniita valkoisia hiekkarantoja. Monia rantoja ympäröivät kalliot, jotka suojaavat niitä tuulelta, mikä tekee niistä paratiisimaisen paikan, jossa voit rentoutua ja ottaa aurinkoa rauhassa ja hiljaisuudessa.

Corralejon suurten rantojen kauneuden lisäksi Fuerteventuralla on sammuneita tulivuorikartioita, tummia maan tasankoja ja Corralejon dyynit, jotka muistuttavat Saharan aavikoita.

Rannat vuonna Fuerteventuralla
Aiheeseen liittyvät artikkelit: