Butihondo Beach

Butihondo Beach

Üdvözöljük Butihondóban, egy olyan strandon, ahol minden adott ahhoz, hogy egy csodálatos napot töltsön el a tengeren, teljes kényelemmel és minden ízlésnek megfelelő, változatos szolgáltatásokkal. Azoknak a liberálisoknak is nagyszerű, akik élvezik a napozást minden porcikájukon.

Butihondo turisták százait vonzza szépsége és pompája miatt. Feküdjön le az aranyszínű homokra, és élvezze a sziget legragyogóbb napsütését a nagyon enyhe széllel. Nyugodt és kristálytiszta vize úszásra és szórakoztató vízi sportokra invitál a barátaival. Tökéletes helyen, félvárosi környezetben található, azok számára, akik a városból való kilépés nélkül szeretnék élvezni a napsütést és a homokot.

Butihondo strand elhelyezkedése

Playa Butihondo

Fuerteventura szigetének déli részén, La Pájara településen található. Ezen a településen számos paradicsomi strandot és felbecsülhetetlen szépségű természeti környezetet talál.

Kifejezetten a Morro Jable turisztikai komplexumban és az Esquinzo Butihondo urbanizáció mellett található. Mivel az Esquinzo szakadék mellett található, egyesek Esquinzo strandként is ismerik.

Morro Jable egy szép falu Fuerteventurán, amely korábban csendes halászfaluként volt ismert. Mára úgy fejlődött, hogy számos turisztikai szolgáltatást kínál a világnak, és olyan üdülőhellyé vált, amely évente több ezer látogatót fogad.

Szolgáltatások

Itt mindent megtalál, amit egy strandon keres, hogy kényelmesen élvezhesse a tengert, a következő szolgáltatásokkal rendelkezünk:

 • Napozóágyak és napernyők bérlése
 • Zuhanyzók
 • WC-k
 • Strandbárok
 • Napozóágyak
 • Sport

Különböző létesítményeket talál, amelyek segítenek a vízi sportok gyakorlásában. A legnépszerűbb tevékenység a szörfözés, amelyet családjával és barátaival élvezhet. A vízimentők szolgálatban vannak, hogy gondoskodjanak a látogatók biztonságáról.

Nudista strand

Butihondo Beach - Fuerteventura (1)

Butihondo egy három kilométer hosszú strand, amely három területre oszlik. Az egyik ilyen területet nudizmusra rendezték be, kiváló helyen van, hogy a turistáktól távol, magányosan élvezhesse a strandot és a homokot.

Családias hangulat

A strand teljes hosszából csak egy rész van nudizmusra fenntartva, a többit az egész család élvezheti. A nyugodt hullámoknak köszönhetően egész évben elhozhatja a gyerekeket, és hagyhatja őket játszani a strandon.

Parkolás

Nem kell aggódnia amiatt, hogy hol hagyja az autóját. A strand körül rengeteg helyet talál, ahol leparkolhatja autóját.

Szállodák és éttermek

A strandhoz nagyon közel számos szállodát, lakást és éttermet talál, így kényelmesen megszállhat. Minden ízlésre és pénztárcára talál különböző lehetőségeket. Választhat a Jandia Princess, a Fuerteventura Princess, a Magic Life és még sok más közül.

Ezek a szállodák minden szolgáltatást kínálnak, így semmiben sem szenved hiányt. A gasztronómiai kínálat nagyon változatos, és ízletes ételeket élvezhet, hogy az ízlelőbimbóit megörvendeztesse.

Hogyan juthat el oda

A Morro Jable faluba közlekedő buszjárattal utazhat.

Ha közúton megy, akkor az FV-2-es, más néven Butihondo-leágazáson induljon el. A parkolás után a szállodák közötti földúton haladjon.

Ajánlások a nyaralóknak

Ha ellátogat a Butihondo strandra, kérjük, hogy a strand épségének megőrzése érdekében tartsa be az alábbi ajánlásokat:

 • Kerülje a kiabálást és a hangos zenét.
 • Használjon környezetbarát fényvédő krémeket
 • Ne használjon szappant a strandon lévő zuhanyzókban
 • Ne mozgatja a köveket és ne vigye haza őket
 • Ne hagyjon szemetet vagy ételmaradékokat

Strandok Fuerteventura

Playa del Matorral más néven Playa de Jandía, Playa de la Solana vagy Playa del...
Az El Cotillo strandjai sokak szerint Európa legjobb strandjai, és itt elmondjuk, hogy...
Ma Costa Calma fő strandjáról szeretnénk mesélni, egy gyönyörű városi...
Egyesek szerint a Las Grandes Playas de Corralejo kiérdemelte a legjobbnak járó címet...