Things to do in Playa de las Americas

Tietoa Playa de las Américasista, täydellinen opas

Teneriffan eteläosassa sijaitsee Playa de las Americas, täydellinen lomakohde. Se tarjoaa monipuoliset palvelut, erinomaisia hotelleja, hyvää gastronomiaa ja kauniita luontotiloja. Siellä on myös miellyttävä ilmasto, jonka ansiosta voit nauttia merestä ja auringosta ympäri vuoden. Nauti sen samannimisestä upeasta rannasta, joka odottaa sinua kultaisella hiekalla ja kristallinkirkkaalla vedellä.

Tämä kaupunki on myös kuuluisa vilkkaasta ilmapiiristään, erityisesti öisin. Löydät erilaisia vapaa-ajanvietto- ja viihdevaihtoehtoja, joiden avulla voit viettää hauskaa ilman, että sinun tarvitsee lähteä muualle. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle kaiken, mitä Playa de las Américasilla on tarjota, jotta voit nauttia lomastasi.

Missä Playa de las Américas sijaitsee?

Aurinkoisella Teneriffan saarella, tarkemmin sanottuna Adejen ja Aronan kuntien välissä sijaitsee Playa de Las Americas. Se sijaitsee Costa Adejen ja Los Cristianosin vieressä. Lähellä rannikkoa on runsaasti pysäköintipaikkoja, joten on erittäin helppoa jättää auto ja mennä nauttimaan rannasta. Rannan lähellä on myös monia bussipysäkkejä, jotka yhdistävät sen muuhun saareen.

Amerikan ranta

Tietoa Playa de las Américasista, täydellinen opas

Las Américasin ranta koostuu neljästä keinotekoisesta rannasta, jotka on erotettu toisistaan patojen avulla (Tierra Negra, El Bobo, Las Américas ja Troya), eikä niillä ole mitään kadehdittavaa Karibian kauniille rannoille. Ne rakennettiin Saharasta tuodusta hiekasta, jotta voitaisiin luoda uudelleen kultahiekkaisten rantojen kauneus. Kompleksin suurin ranta on Playa de Troya, kun taas Las Americas on suosituin.

Tälle 1 kilometrin pituiselle rannalle on myönnetty sinilippu, mikä tarkoittaa, että sillä on kaikki palvelut uimareiden viihtyvyyden takaamiseksi. Se tarjoaa aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, suihkuja, hengenpelastajia ja hengenpelastajia. Sekä helppo pääsy eri ravintoloihin, kahviloihin ja baareihin.

Vesiurheilu

Parascending Teneriffan eteläosassa

Playa de las Americasissa voit harrastaa parascendingia, vesihiihtoa, vesihiihtoa, surffausta, purjelautailua, melontaa ja muita aktiviteetteja.

Kokeneet sukeltajat pitävät Teneriffan eteläosan rannikoita paratiisina uimiseen. Mutta jos et ole koskaan aiemmin harrastanut sitä, täältä löydät erilaisia sukelluskouluja, jotka opastavat sinua ensimmäisellä kerralla. Jos et halua sukeltaa meren syvyyksiin, sinulla on myös mahdollisuus snorklaukseen. Nauti vedenalaisesta elämästä ja Teneriffan merenpohjan uskomattomasta biologisesta monimuotoisuudesta.

sukeltaminen teneriffan eteläosassa

Näkemällä valaita niiden luonnollisessa ympäristössä

Tietoa Playa de las Américasista, täydellinen opas

Teneriffan etelärannikon vedet ovat erilaisten merilajien turvapaikka. Ei ole harvinaista nähdä delfiinejä, valaita ja muita valaita uiskentelemassa vapaasti lahdella. Sinun tarvitsee vain vuokrata valaiden ja delfiinien tarkkailuvene, ottaa kamera mukaan ja odottaa, että nisäkkäät ilmestyvät veteen, jotta voit nauttia niiden viehätyksestä.

Yöaikainen tunnelma

Tietoa Playa de las Américasista, täydellinen opas

Kaupungin yöelämä on yksi sen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Juhlat eivät lopu koskaan yön aikana, ja joskus ne jatkuvat seuraavaan päivään asti. Jos haluat juhlia, kannattaa käydä Las Verónicasissa, joka on täynnä yökerhoja, baareja, kauppoja ja ravintoloita, joissa on juhlahenki ja yölliset aukioloajat.

Retket Teiden kansallispuistoon

Yksityinen retki Teidelle (2)

Jos oleskelet Playa de las Americasissa, sinun ei kannata jättää väliin mahdollisuutta nauttia Teide-vuorta ympäröivästä tulivuorimaisemasta. Jos kiipeät huipulle, koko saari on jalkojesi juuressa, ja jos sää sallii, voit nähdä naapurisaaret. Kiipeä ylös kävelytietä pitkin tai köysiradalla, joka vie sinut huipulle vain muutamassa minuutissa.

Siamin puisto

Siam Park, vesipuisto Teneriffan eteläosassa

Se on hämmästyttävä teemapuisto vain 5 minuutin päässä Playa de las Americasista. Se on ehdoton vierailukohde Teneriffan eteläosassa oleskeleville matkailijoille. Sillä on thaimaalainen teema, ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaista teemapuistoista. Sen tiloista löydät erilaisia vesinähtävyyksiä kaikenikäisille. Siellä on jättimäisiä liukumäkiä ja äärimmäisiä nähtävyyksiä rohkeimmille.

Pelaa golfia

golf playing tenerife

Tämän lajin ystävät voivat jatkaa nauttimista poistumatta Playa de las Americasista. Täältä löydät upean 18-reikäisen kentän, josta on kauniit näkymät merelle. Ota täydellinen swingi vihreiden kenttien yllä vuorten ollessa taustalla.

Majoitus ja catering Playa de las Americasissa

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Playa de las Americasissa on suuri määrä hotelleja ja asuntoja, joissa on kaikki mukavuudet. Siellä on myös monia ravintoloita, baareja ja terasseja, joissa voit jakaa jäätelön tai herkullisen cocktailin.

vine tasting in tenerfe (3)

Rannikon varrella sijaitsevat ravintolat tarjoavat herkullista saaristolaisruokaa, jossa on aitoja makuja. Nauti tuoretta kalaa Atlantilta, perinteisiä perunoita mojakastikkeella tai kuuluisia Teneriffan juustoja. Paikkoja löytyy yhtä monta kuin on makuja. Valittavana on kiinalaista, japanilaista, espanjalaista, englantilaista, saksalaista, irlantilaista, ranskalaista, italialaista ja tietenkin kanarialaista ruokaa. Voit myös syödä ”Guachinchesissa”, jossa on paikallista ruokaa hyvään hintaan. Mitä ikinä etsitkin, löydät sen varmasti.

Tule perheesi kanssa Playa de las Américasiin ja koe unohtumaton kokemus. Nauti sen upeista rannoista ja kesäisestä ilmapiiristä. Valmistele matkatavarasi tullaksesi yhteen saaren täydellisimmistä matkailukeskuksista. Harrastakaa erilaisia vesiurheilulajeja, maistelkaa hyvää kanarialaista ruokaa ja nauttikaa pitkistä hauskoista öistä.

Locations: