Водни спортове в Лос Кристианос

Водни спортове в Лос Кристианос

В тази връзка искаме да споделим с вас пълния списък на водните спортове в Лос Кристианос. Останете до края и открийте защо Лос Кристианос приема хиляди посетители всяка година, които идват възхитени от плажовете и различните водни дейности.

При нас можете да избирате от различни възможности, за да се насладите на най-доброто от Лос Кристианос. Разполагаме с екскурзии с лодка и различни лодки, които отговарят на нуждите на клиента. Можете да изберете тиха разходка с катамаран, романтично плаване, луксозна яхта, която да споделите с членовете на екипажа, или катамаран за наблюдение на делфини и китове и много други.

По-долу е представен списък на водните спортове и дейности в християните, за да можете да направите планове за следващата си почивка.

Джет ски

Jetski in tenerife south

Карането на джет е едно от най-вълнуващите преживявания, които можете да изпитате по вода. Поемете контрола и се носете над водата, оставяйки всичките си грижи зад гърба си. Не се замисляйте и запишете в списъка си това невероятно преживяване, което ще ви накара да се усмихвате през целия ден. Всички скутери са в отлично състояние и са лесни за управление. Освен това ще имате на разположение най-добрите експерти, които ще ви напътстват, за да можете да научите всичко, което трябва да знаете.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Това е много забавно и невероятно занимание, при което ще се издигнете на височина до 100 метра и ще се насладите на гледката към острова, сякаш сте птица. След като се издигнете, ще се спуснете и ще докоснете водата с краката си, докато се приближавате към лодката. Това е напълно безопасно преживяване, което можете да споделите с друг човек до вас. Осигурени са спасителни жилетки, а лодките се управляват от експерти с дългогодишен опит във водните дейности в Лос Кристианос и на други места в Тенерифе.

Екскурзии с каяк и кану

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Това е неангажиращо занимание, при което можете да гребете със собствено темпо по кристално чистите води на морето. Обиколките включват най-добрите райони на залива, така че да можете да се насладите на най-добрите гледки и да видите най-красивите места в Лос Гигантес. Екскурзията е подходяща за всички и ще разполагате с цялото необходимо оборудване за вашата безопасност. Екскурзията се провежда в малки групи с отговорен инструктор, който ще взема решенията за обиколката.

Гмуркане и шнорхелинг

diving in tenerife south

Пригответе се да се гмурнете в дълбините на Средиземно море и да опознаете всичките му красоти. Това е вълнуващо преживяване, в което можете да споделите с морските животни в естествената им среда. Не се притеснявайте за нищо, ние осигуряваме цялото оборудване и помощта, от която се нуждаете. Най-добрите места за гмуркане са отдалечени и до тях трябва да се стигне с каяк или лодка, което прави преживяването още по-забавно, защото можете да се насладите на скалите, да видите Тейде от морето и да наблюдавате птиците, които заобикалят мястото. Често се случва да се доближите и до местата, където преминават китове и делфини.

Сърфиране

Съвсем близо до Лос Кристианос, на плажа Лас Америкас, има перфектни условия за качване на дъска и опитомяване на вълните. Времето там е приятно и обикновено има добри вълни. През лятото можете да сърфирате без неопрен, но през зимата температурите падат до 19 градуса по Целзий, така че трябва да носите повече защита. Що се отнася до вълните, някои от тях могат да достигнат до 3 метра и поради действието на скалите се препоръчват за опитни сърфисти. Има и по-спокойни зони за начинаещи.

Ще откриете десетки сърфисти, които идват всеки уикенд и по време на празниците, за да се забавляват и да излязат от рутината. Напомняме ви, че тъй като районът е скалист, вълните понякога срещат скалите и трябва да ги пуснете в подходящия момент.

Чартъри за лодки

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Накрая, но не на последно място, не бихме могли да забравим да споменем разходките с лодка, които ни отвеждат в морето, за да се откъснем от рутината и да се отпуснем под шума на вълните. По време на разходките с лодка можете да се насладите на спокойно пътуване или да организирате парти, за да отпразнувате специална дата във водите на Средиземно море. Ще имате възможност да се насладите и на наблюдението на делфини и китове, като екскурзиите включват местата, където тези красиви китоподобни преминават.

Предлагаме и екскурзии с моторна лодка, за да се насладите на морето и неговите прелести. Отпуснете се на седалките на лодката, докато капитанът споделя знанията си за острова. Разполагаме и с луксозни яхти за малки групи, ветроходни лодки за романтична разходка, катамарани за изследване на водите на Атлантическия океан и много други възможности. В зависимост от характеристиките на лодката и пътуването се предлагат ястия, закуски и напитки за цялото семейство.

Надяваме се, че сме разрешили всичките ви съмнения, свързани със спорта.

Водни спортове в Лос Кристианос

Наемане на лодка в Лос Кристианос

Свързани статии:

Плажове в Лос Кристианос

Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...