Hva å gjøre i Palma de Mallorca

Hva å gjøre i Palma de Mallorca

Guide

Hvis du er på Mallorca kan du ikke gå glipp av hovedstaden Palma de Mallorca. En turistby full av historie og arkitektonisk rikdom som tiltrekker seg turister fra hele verden for sine naturlige og kulturelle skjønnheter. Den har vakre strender, viker, klipper og imponerende fjellkjeder, men drar du innover i landet finner du dets historiske sentrum med vakre bygninger og fortidsminner.

Hvis du drar til Palma de Mallorca finner du:

 • Vakre strender og promenader
 • Moro med båt
 • Dykking og snorkling
 • Natteliv i beste mallorcanske stil
 • Omvisninger på alle turiststedene
 • Arkitektonisk rikdom av historisk karakter

Strender

Dette er utvilsomt det obligatoriske stoppestedet for alle turister som besøker byen, kjent for å ha de beste vikene og strendene på øya. Du finner strender med turkist vann og fin gyllen sand, med rolig, grunt vann med alt nødvendig for badende. Du bør besøke Playa de Palma, Cala Estancia og Ciudad Jardín.

På strendene kan du også benytte anledningen til å snorkle og dykke under vannet i naturreservatet. Bli kjent med den marine faunaen og oppdag majesteten i undervannsverdenen. Ekspertene vil veilede deg gjennom hele prosessen slik at du er trygg og ikke går glipp av en eneste detalj under utflukten. Hvis du er en god svømmer, kan du hoppe utfor klippene, en av opplevelsene som vil være med deg hele livet.

Båtturer og fester

mallorca boat charter luxury (1)22

Palma de Mallorca er en seilby som samler seilbåter og yachter fra hele Middelhavet for arrangementer og konkurranser. Fra havnen kan du ta en båt og ta en spasertur langs kysten for å oppdage alle dens sjarm.

Hvis det er gøy du er ute etter, kan du ikke gå glipp av en spektakulær fest ombord på en båt på vannet i Middelhavet. Noen pakker inkluderer DJ-er og en åpen bar for en uforglemmelig fest. I løpet av turen kan du ta en dukkert i det krystallklare vannet i havet og snorkle hvis du foretrekker det.

Promenade

Det ligger i nærheten av det historiske sentrum. Du kan løpe, sykle eller gå med vennene dine. Langs promenaden finner du mange barer, restauranter og nattklubber.

Palma akvarium

Hvis du går med barna, kan du ikke gå glipp av byens akvarium. En vakker marin park som mottar tusenvis av besøkende hvert år. Den har 55 akvarier der mer enn 700 middelhavsarter lever. Gled deg selv med dansen til blekkspruter, rokker, haier, pufferfisk og mange flere representanter for verdens marine fauna.

Uteliv

Hvis du ønsker å gå ut om natten, finner du mange åpne restauranter og barer hvor du kan ta en drink. Du vil også finne mange diskoteker med god musikk og kasinoer for å prøve lykken under oppholdet på øya.

Turer for å oppdage hemmelighetene til Palma de Mallorca

Byen byr på sjarmerende landskap og et vell av kultur. Du kan ta en tur og besøke mange av turistattraksjonene som er nevnt i denne guiden.

Bli kjent med byens hemmeligheter gjennom gamlebyen med muslimske, romerske og kristne påvirkninger, slik at du vil kunne se forskjellige arkitektoniske verk og monumenter som er representativt for hver kultur.

Noen av stedene du bør besøke:

 • Plaza Mayor er et turistsenter av stor betydning som ligger i sentrum av byen, rundt det er det emblematiske historiske monumenter.
 • Lonja de Palma de Mallorca er et veldig vakkert verk av gotisk arkitektur.
 • Katedralen i Palma de Mallorca Erklært som et historisk kunstnerisk monument, og er et av de viktigste stedene på øya for turister.
 • S’Hort del Rey Gardens, navnet betyr Kongens hager. Hagene tilhører palasset Almudaina der kongene på Mallorca bodde. Det er gratis inngang.
 • Bellver Castle, Med sin gotiske stil står det som det eldste slottet i Europa, hvis konstruksjon dateres tilbake til 1300-tallet. Inne er det historiske museet. Klatre opp til terrassen for panoramautsikt over bukten og resten av byen.

Båt charterturer på Palma de Mallorca