Hvad skal man lave i Palma de Mallorca

Hvad skal man lave i Palma de Mallorca

Hvis du er på Mallorca, må du ikke gå glip af Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca. En turistby fuld af historie og arkitektonisk rigdom, som tiltrækker turister fra hele verden på grund af dens naturlige og kulturelle skønheder. Den har smukke strande, bugter, klipper og imponerende bjergkæder, men hvis du går ind i landet, finder du dens historiske centrum med smukke bygninger og gamle monumenter.

Hvis du tager til Palma de Mallorca vil du finde:

 • Smukke strande og promenader
 • Båd sjov
 • Dykning og snorkling
 • Natteliv i den bedste mallorcanske stil
 • Rundvisninger til alle turistattraktioner
 • Arkitektonisk rigdom af historisk karakter

Strande

Dette er uden tvivl det obligatoriske stop for alle turister, der besøger byen, som er kendt for at have de bedste bugter og strande på øen. Du finder strande med turkisblåt vand og fint gyldent sand, med roligt og lavt vand med alt det nødvendige for badegæster. Du bør besøge Playa de Palma, Cala Estancia og Ciudad Jardín.

På strandene kan du også benytte dig af muligheden for at snorkle og dykke under vandet i naturreservatet. Lær den marine fauna at kende og oplev den majestætiske undervandsverden. Eksperterne vil guide dig gennem hele processen, så du er sikker og ikke går glip af en eneste detalje under udflugten. Hvis du er en god svømmer, kan du springe ud fra klipperne, en af de oplevelser, der vil blive hængende i dig hele livet.

Bådture og fester

mallorca boat charter luxury (1)22

Palma de Mallorca er en sejlby, der samler sejlbåde og lystbåde fra hele Middelhavet til arrangementer og konkurrencer. Fra havnen kan du tage en båd og gå en tur langs kysten for at opleve alle dens charmer.

Hvis det er sjov, du er ude efter, må du ikke gå glip af en spektakulær fest om bord på en båd på Middelhavets farvande. Nogle pakker omfatter DJ’s og en åben bar til en uforglemmelig fest. Under turen kan du tage en dukkert i det krystalklare havvand og snorkle, hvis du foretrækker det.

Promenade

Den ligger tæt på det historiske centrum af byen. Du kan løbe, cykle eller gå en tur med dine venner. Langs promenaden finder du mange barer, restauranter og natklubber.

Palma Akvarium

Hvis du tager af sted med børnene, må du ikke gå glip af byens akvarium. En smuk havpark, der modtager tusindvis af besøgende hvert år. Den har 55 akvarier, hvor der lever mere end 700 Middelhavsarter. Glæd dig over blæksprutternes dans, rokker, hajer, kuglefisk og mange andre repræsentanter for verdens havfauna.

Natteliv

Hvis du ønsker at gå ud om aftenen, finder du mange åbne restauranter og barer, hvor du kan få en drink. Du vil også finde masser af diskoteker med god musik og kasinoer, hvor du kan prøve lykken under dit ophold på øen.

Ture for at opdage hemmelighederne i Palma de Mallorca

Byen byder på charmerende landskaber og et væld af kultur. Du kan tage på rundvisning og besøge mange af de turistattraktioner, der er nævnt i denne guide.

Lær byens hemmeligheder at kende gennem den gamle bydel med muslimske, romerske og kristne påvirkninger, så du vil kunne se forskellige arkitektoniske værker og monumenter, der er repræsentative for hver kultur.

Nogle af de steder, du bør besøge:

 • Plaza Mayor er et turistcenter af stor betydning, der ligger i centrum af byen, og omkring det er der emblematiske historiske monumenter.
 • Lonja de Palma de Mallorca er et meget smukt værk af gotisk arkitektur.
 • Katedralen i Palma de Mallorca Erklæret som et historisk kunstnerisk monument, det er et af de vigtigste steder på øen for turister.
 • S’Hort del Rey Gardens, Dens navn betyder Kongens Have. Haverne hører til paladset Almudaina, hvor Mallorcas konger boede. Der er gratis adgang.
 • Bellver Slot, Med sin gotiske stil står det som det ældste slot i Europa, hvis konstruktion går tilbage til det 14. århundrede. Indenfor er der et historisk museum. Kravl op på terrassen for at få en panoramaudsigt over bugten og resten af byen.