Busudflugter fra La Caleta

Busudflugter fra La Caleta

Guide

I denne artikel præsenterer vi alt, hvad du skal vide, før du bestiller dine busudflugter fra La Caleta til de forskellige steder på Tenerife. Vi har hjulpet vores kunder med at vælge de bedste aktiviteter for at nyde deres ferie på Tenerife i mere end 15 år. Vi ved, hvad du har brug for, og vi er her for at vejlede dig med de bedste anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive direkte til os på WhatsApp, som du finder på denne side. Derfra vil vi besvare dine spørgsmål og foretage dine reservationer. Læs videre for at finde ud af om de bedste steder på Tenerife, og hvordan du kan besøge dem med vores bus- og minibusudflugter i La Caleta.

La Caleta

Hvis du er på ferie på vores fantastiske ø Tenerife, håber vi, at du har dit livs tid. Gå ikke glip af muligheden for at nyde alt det, vi har at tilbyde. Se vores strålende og altid solrige strande. Gå en tur langs vores utallige naturstier og besøg historiske monumenter. Glem ikke at besøge vores vulkaner, klipper og naturlige pools.

La Caleta er et sted med stor turistmæssig og videnskabelig tiltrækningskraft på Tenerife. Det er en landsby med en unik charme og en smuk strand, der er rig på biodiversitet. Ud over at nyde en velfortjent svømmetur i det turkisblå vand, der bader dens strande, kan du ikke tage af sted uden at nyde en god tallerken med fisk og skaldyr på bedste kanariske manér. Husk, at dette er et område, der er berømt for sine fisk og skaldyr, og det er det første, du bør prøve under dit besøg.

Når du nu har nydt La Caleta, som det skal være, er det tid til at fortsætte med at udforske Tenerife, og det er det, vi er her for. Vi tager dig gerne med til andre interessante steder på Tenerife. Vi har forskellige udflugter med bus og VIP-minibus, som vi vil fortælle dig om i den følgende tekst.

Busudflugter til Teide bjerget

Busudflugter fra La Caleta

Teide Nationalpark er det smukkeste sted på øen. Det siges, at de indfødte Guanches havde den som et særligt og guddommeligt sted. For dem var det et helligt sted, og vulkanen var deres beskytter. Parken har særlige kendetegn, som det er svært at finde andre steder. Her kan du se forskellige dyre- og plantearter. En anden fordel ved Teide er dens astronomiske station, hvor du kan se stjernerne og kosmos stjerner. Vi inviterer dig til at komme med hele familien for at se planeterne og stjernerne på nært hold. Oplev skønheden i stjernebillederne og bliv forbløffet over den intense aktivitet på vores sols overflade. I dette område har du også lov til at overnatte for at nyde en behagelig og rolig nat og derefter opleve skønheden ved Tenerifes solopgang. Her finder du en svævebane for besøgende, der ikke ønsker at klatre, og den er velegnet til hele familien, herunder børn og ældre.

Besøg Masca, Vilaflor og Garachico

Busudflugter fra La Caleta

Under din ferie på Tenerife skal du besøge landsbyen Masca, som er enestående for sin skønhed og ro. Du bør også besøge Masca-kløften, der er berømt blandt vandrere på Tenerife. Her kan du vandre ned til kysten efter en vanskelig rute for erfarne vandrere. Enden af kløften er den bedste del, fordi du når frem til en magisk strand, der er kendt som Masca-bugten. Det er en strand, som man kun kan nå med båd eller ved at gå ned ad kløften, den har mørkt sand som følge af den vulkanske aktivitet og modtager de blide kærtegn fra Atlanterhavets vand.

Vilaflor er en by nær Teide og ligger på øens højeste punkt. Kom og besøg den for at nyde dens historiske monumenter og naturlige attraktioner. Vi anbefaler dig at besøge “Paisaje Lunar” (månelandskab) fuld af ro og naturens lyde. Her vil du tage fantastiske billeder, fordi denne form for landskab ikke gentages andre steder.

Vi vil også gerne nævne byen Garachico, en smuk by i den nordlige del af Tenerife, der bevarer minderne om det, der engang var en vigtig handelshavn. I dag bevarer den sin havneessens sammen med nye former for kultur og kunst. Her vil du lære forskellige historiske monumenter at kende. Kom og oplev dens pladser, klostre, kirker og andre traditionelle bygninger.

Privat udflugt på Tenerife

Autentiske byer på Tenerife og dens naturlige landskaber

Vi har en udflugt til Santa Cruz de Tenerife, La Laguna og den smukke landsby Taganana. Sidst i teksten finder du den komplette liste over guidede busudflugter, hvor du kan opleve de smukkeste hjørner af vores ø. Husk, at du kan skrive til os på WhatsApp, når du ønsker at foretage dine reservationer og løse eventuelle tvivlsspørgsmål.

Santa Cruz de Tenerife har en meget vigtig historisk arv, som du kan nyde gennem dens koloniale arkitektur. Her finder du moderne arkitektonisk udvikling, der står i kontrast til det traditionelle. Som stoppested for de største krydstogtskibe, der ankommer til øen, er det fortsat en af de vigtigste byer med hensyn til turisme.

Vi tager dig også med på en rundtur i La Laguna, en af de byer, du ikke må gå glip af. Den har ry for at være en livlig by med en ung og fornyet ånd. Den er i fuld udvikling og har i de seneste år positioneret sig som et eksempel for andre byer for fremskridt og udvikling. I dens gader finder du historiske bygninger og en masse kultur i en moderne og bevaret atmosfære. Den er også hjemsted for det første universitet på De Kanariske Øer, hvilket er med til at fylde gaderne med livlige og livsglade unge mennesker. Glem ikke at inkludere La Laguna i dine planer og busture på Tenerife.

La Laguna - Tenerife North (1).min

Endeligt vil vi gerne tale om landdistriktsparken Anaga. Denne park ligger på et gammelt bjergmassiv, der er dækket af grønne skove og en masse tåge. Gå en tur langs dens snoede veje og magiske landskaber. Du vil føle det, som om du rører himlen fra jorden. Der er mange mennesker her, der ved, hvordan man lever i harmoni med naturen, så landbrug er den vigtigste kommercielle aktivitet. Vi inviterer dig til at opleve de smukke strande ved foden af kløfterne. Et sandt paradis med stor turistinteresse, der er internationalt anerkendt. I denne smukke park bor der forskellige landsbyer med landbrugsaktiviteter og perfekt tilpasning til landskabet. En af disse landsbyer er Taganana, som vi tager dig med på vores busture, så du kan nyde oplevelsen af at gå gennem dens gader og lære dens kultur at kende.

Busrejse til Tenerife og dens magiske landsbyer

Det er en sand fornøjelse at tage dig med på opdagelse på Tenerife, dens historie, kultur og traditionelle arkitektur. I dette afsnit vil vi gerne fortælle dig om vores busture gennem charmerende landsbyer og naturlandskaber med stor turistmæssig værdi. Vi inviterer dig til at besøge La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes og Erjos-toppene.

Først og fremmest vil vi gerne fortælle jer om La Candelaria, en smuk by i den sydøstlige del af Tenerife. Dens religiøse betydning begyndte, da billedet af Jomfruen af La Candelaria, De Kanariske Øers skytshelgen, blev fundet der. Basilikaen for vores skytshelgen modtager hundredvis af hengivne, som kommer til hende i jagten på mirakler og for at ære hende.

Candelaria Tenerife (2)

Et andet af Tenerifes vigtigste seværdigheder er La Orotava, en smuk landsby i den nordlige del af øen og lige på skråningerne af Teide-bjerget. Her finder du mange historiske huse, museer, kirker, haver og restauranter med det bedste af den kanariske mad. Det er en god idé at besøge dens restauranter for at smage de autentiske smagsoplevelser fra det kanariske øhav. Icod de Los Vinoser en smuk by, der er kendt for sin gastronomi og kulturelle værdi. Men det, der mest tiltrækker turisterne til denne by, er tilstedeværelsen af verdens ældste dragetræ. Her kan du finde det velkendte Drago Milenario, der med sine mange år i livet giver skygge til sine besøgende.

La Orotava - Tenerife (9).min

Du bør ikke tage af sted uden at besøge Giganternes klipper, Tenerifes evige beskyttere. Disse enorme klippeskærme har deres oprindelse i de gamle udbrud, der aflejrede sedimenter på øens vestkyst. I dag kan vi nyde deres uendelighed og store skønhed. Dens kløfter falder ned til havet og skaber nogle steder smukke bugter med mørkt sand og krystallinsk vand. Denne region er en af de vigtigste med hensyn til turisme og rekreation. Erjos er en landsby, der ligger i landdistriktsparken Teno med smukke bjergsider og magiske stier. Vi tager dig med på opdagelse i dens dale og kløfter, og derfra kan du se øen fra et andet perspektiv.

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Smag smagsoplevelser og vine fra Tenerife

Endelig vil vi gerne fortælle dig om en anden type bustur i La Caleta, hvor du kan lære nogle af Tenerifes plantager at kende på tæt hold. Busturen omfatter vinsmagning og et måltid, der er repræsentativt for Tenerifes gastronomi.

Busture for at lære La Gomera at kende

VIP udflugt La Gomera (9)

Vi har andre busture i La Caleta for at lære naboøen La Gomera at kende. Lær dens landsbyer, kultur og historie at kende. Du kan bestille den fælles udflugt eller VIP-varianten med førsteklasses service.

Kontakt og reservationer

For at lave dine busture i La Caleta skal du blot skrive til os på WhatsApp, vi venter på dig for at afklare dine tvivlsspørgsmål og reservere din plads. Husk at kontakte os på forhånd for at være sikker på at du kan tage afsted på den dato du har valgt, da vi modtager mange forespørgsler. Glem ikke, at du kan lave private eller delte busture. Du vælger selv typen af aktivitet alt efter dine interesser, og om du rejser med din familie. Vi ønsker, at du skal nyde Tenerife fuldt ud, lære hvert eneste hjørne at kende, indånde luften fra dens skove og smage dens livlige smagsoplevelser.

Busudflugter på La Caleta
Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler:
Strande i La Caleta