Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Bådture på Tenerife nord
Ø-ture på Tenerife nord
Safaritur på quadcykel på Tenerife nord
Tematiske parker på Tenerife nord
Ting at lave i Tenerife Nord

I denne guide finder du en stor liste over aktiviteter og ting at lave i Tenerife Nord. På denne side af øen kan du tilbringe en fantastisk ferie ved havet og nyde Tenerifes naturlige landskaber. I slutningen af teksten har vi efterladt en liste over specifikke aktiviteter, så du kan tjekke detaljerne for hver enkelt. Hvis du ønsker at booke en af dem, skal du bare skrive til vores WhatsApp, så hjælper vi dig gerne.

Hvad man kan lave på Tenerife nord

Ting at lave i Puerto de la Cruz

Tenerife er berømt i hele Europa for sit fremragende klima året rundt. Mange rejsende søger sol og varme for at undslippe de kolde europæiske vintre. Der er hundredvis af ting at lave på Tenerife Nord, blandt frygtindgydende bjerge, sorte sandstrande og magiske landsbyer. Hotel- og restaurantudbuddet er meget komplet med forskellige muligheder for indkvartering i byen eller nær stranden samt mange restauranter med lokalt, spansk og internationalt køkken. Du kan også nyde god mad og kvalitetsvine i de Guachinches, der findes i overflod på Tenerife Nord. Los Rodeos lufthavn på den nordlige del af Tenerife forbinder øen med resten af Spanien og de andre øer i øgruppen.

Bådture i Atlanterhavet

los-gigantes motorboat-charter-tenerife (11)

Tenerife Nord tilbyder flere muligheder for bådture i bugten. Lej en båd for at nyde havet, slappe af med udsigten over kysten, solbade og dele med dine venner.

På de fleste udflugter kan du se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø. Vores bådkaptajner har stor viden om Tenerifes marine liv. De kender de steder, hvor der er størst sandsynlighed for, at hvaler dukker op, og respekterer deres plads. De mest almindelige arter på Tenerife er flaskedelfiner og grindehvaler. Efter hvalsafari stopper vi for at svømme og snorkle. Spørg vores WhatsApp om tilgængeligheden af transport i Puerto de la Cruz til den aktivitet, du ønsker at lave.

Paradisagtige strande med krystalklart vand
Playa Jardin Beach i Puerto de la Cruz

Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig om Playa Jardín, der, som navnet antyder, er en smuk strand omgivet af mangefarvede blomster og prydplanter. I omgivelserne finder du restauranter, strandbarer og endda en legeplads. Stranden er af sort sand og har fået tildelt det blå flag, hvilket betyder, at den har alle de faciliteter og det vand, der er egnet til badning. Men det er ikke den eneste, for Playa de los Roques, El Benijo og El Bollullo venter også på, at du køler af i det varme vand. Se vores hjemmeside for at finde ud af mere om disse fantastiske strande med deres rolige vand og afslappede atmosfære.

Loro Parque, den bedste på det nordlige Tenerife

Loro Parque Tenerife med transport

Denne utrolige forlystelsespark ligger meget tæt på Playa Jardín. Det er en af de bedste forlystelsesparker på øen. Den er hjemsted for et stort antal papegøjer af forskellige arter samt andre eksotiske dyr. Der er shows med spækhuggere, delfiner og søløver.

Loro Parque ligger i et af de travleste områder på den nordlige del af Tenerife, så billetterne bliver som regel udsolgt meget hurtigt. Vi opfordrer dig til at reservere på forhånd.

Udflugter rundt på øen for at lære dens historie og kultur at kende

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Book udflugter fra Puerto de la Cruz med transport inkluderet. Oplev Tenerife gennem delte eller private udflugter i en luksusbus. Spadser gennem Tenerifes emblematiske landsbyer som Icod de los Vinos, La Orotava, Garachico, Vilaflor og Puerto de La Cruz. Lær magiske byer at kende som Santa Cruz de Tenerife og La Laguna, hvor traditionel arkitektur er kombineret med moderne konstruktioner. Vi har også en udflugt til naboøen La Gomera med dens historie, skikke og naturlandskaber. Vi tager dig derhen med lokale guider, som vil få dig til at føle essensen af hver lokalitet. Book nu din næste udflugt fra Tenerife Nord.

Vandretur, gå gennem naturen

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Hvis du er vandreentusiast og kommer til Tenerife på jagt efter nye ruter, skal du besøge Anaga Rural Park. Det er et autentisk paradis fuld af fred og harmoni mellem laurbærskove og vulkanske klipper. Glem ikke at afsætte en dag til at gå ned ad Masca-kløften, en utrolig rute med en smuk strand for enden af ruten, hvor du kan køle af og svømme. Cuevas Negras-stien er ideel for dem, der gerne vil gå gennem Tenerifes skove og indånde den friske luft.

Quadbike fuld af sjov og adrenalin

Quad Safari Tenerife13.min

Fra denne del af øen kan du også leje en fantastisk quadbike-tur. Nyd disse utrolige køretøjer, der er super sjove og klar til eventyr. Kør gennem vulkanske landskaber, vilde strande og ældgamle skove. Quads er sikre og nemme at køre, og personalet vil lære dig alt, hvad du behøver at vide for at få en sjov og sikker tur.

Alle de aktiviteter og ting at lave på Tenerife Nord, som du har læst om her, er tilgængelige på vores hjemmeside og meget mere. Se guiden nedenfor for detaljer om hver aktivitet og en bookingformular. Skriv direkte til os på vores WhatsApp, hvis du er i tvivl om noget. Glem ikke at skrive til os på forhånd. Vi håber, at du vil nyde din ferie på Tenerife Nord i fulde drag.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: