Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Tenerife nord
Guidede ture og udflugter på Tenerife Nord

Lær Tenerifes turistattraktioner at kende med vores guidede ture og udflugter. Vi tilbyder dig forskellige aktiviteter, så du kan lære øen at kende og vække din interesse. Vi har professionelle guider, som vil hjælpe dig med at få en god oplevelse i løbet af din ferie. Med denne tekst vil vi vise dig, hvilke steder du kan besøge med vores guidede ture, så du kan vælge den rejseplan, der tiltaler dig mest. Hvis du planlægger at besøge et bestemt sted, så kontakt os, så vi kan designe en særlig rute til dig.

Vi tilpasser os vores kunders krav, da vores formål er, at alle skal nyde øen fuldt ud og få den bedste oplevelse i deres liv. Fortsæt med at læse for at lære mere, og hvis du vil leje en af vores aktiviteter eller har spørgsmål, så skriv til os på WhatsApp, det er den nemmeste og mest direkte måde at kontakte os på.

Bådudflugter på Tenerife Nord

Neptuno Tenerife Bådtur til Los Gigantes fra nord og syd (10)
Vi vil starte guiden med vores bådture i bugterne på Tenerife, da det er en af de mest populære aktiviteter blandt turister.

Tenerife er en privilegeret ø med smukke landskaber, fremragende vejr og endeløse muligheder for underholdning. Farvandet omkring Tenerife byder på et roligt og fredfyldt miljø, som tiltrækker hundredvis af turister og havelskere hele året rundt.

Royal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)
Spadser rundt i bugten ombord på vores storslåede katamaraner. Nyd havets ro, den friske vind i ansigtet og den varme sol, der oplyser bugten. Kom med din gruppe venner for at tilbringe en anderledes dag, dele forfriskende drinks og fejre glæden ved livet.

En af de foretrukne aktiviteter for vores besøgende under bådturene er at se hvaler i deres naturlige miljø. Det vand, der omgiver øen Tenerife, er hjemsted for et stort antal hvaler, der har gjort øen til deres hjem. Nyd at se delfinerne svømme forbi, og af og til kommer en hval op for at sige hej. Tag dine børn med til denne aktivitet, da det er dem, der nyder det mest.

Royal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)
Efter delfin- og hvalsafari ankrer båden op i bugten, så gæsterne kan tage en dukkert i havet. Tag din snorkelmaske på og udforsk Tenerifes havbund, der er fuld af liv og interessante undervandslandskaber. I slutningen af denne tekst efterlader vi dig en liste med alle de aktiviteter, der er tilgængelige for bådture i Tenerife Nord. Udfyld kontaktformularen, der er knyttet til hver aktivitet, for at foretage din reservation. Du kan også skrive direkte til os på WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Udflugter rundt på øen med bus

La Laguna - Tenerife Nord (11).minHvis du vil lære Tenerife at kende i dybden, tilbyder vi forskellige aktiviteter og ruter til steder af stor turistmæssig interesse. Lad os vise dig Tenerifes attraktioner og bringe dig tættere på dem på en sjov og fornøjelig måde.

Vi tilbyder også private udflugter til en eksklusiv tur. Du kan leje guidede ture kun til dig og din gruppe af venner. På den måde vil du nyde aktiviteten bedre, og du behøver ikke at bekymre dig om tilstedeværelsen af fremmede. Vi tilpasser os dine præferencer, da vores fornøjelse er baseret på kundetilfredshed.

Vores professionelle guider er uddannet til at give dig en uforglemmelig oplevelse. De har mange års erfaring med at dele Tenerifes hemmeligheder og er villige til at dele dem med dig med venlighed og god tone.

Besøg det majestætiske Teide-bjerg og dets vulkanske landskaber

Privat Trekking Teide med Tilladelse (1)
Lej vores guidede udflugter for at besøge Teide Nationalpark og vandre blandt dens magiske stier. Vi minder dig om, at Teide-bjerget har den højeste top i Spanien med 3700 meter over havets overflade. Parken blev erklæret for verdensarv af UNESCO og er et af de steder i verden, som du skal besøge.

Stjernet turisme på Teide

Teide by Night Tenerife (1)
Nyd vores guidede ture og udflugter om natten for at nyde nattehimlen på Tenerife. Teide Nationalpark tilbyder et privilegeret miljø i verden til at se himlen klar og fri for lysforurening. Vi inviterer dig til at nyde dette vidunderlige eventyr, hvor du kan tilbringe en nat i parken og gøre brug af deres teleskoper til at beundre kosmos og dets stjerner.

Besøg de interessante landsbyer Garachico, Icod de los Vinos og Masca

tenerife dagstur teide masca icod garachico
Dette er blot nogle af de landsbyer, du kan besøge på vores guidede ture i det nordlige Tenerife. De emblematiske landsbyer på Tenerife er kendetegnet ved deres naturlige landskaber med unik charme og velbevaret traditionel arkitektur.

Besøg byerne Santa Cruz de Tenerife og San Cristobal de la Laguna

santa cruz de tenerife shopping transport from south of tenerife (1)
Vi tilbyder guidede gåture gennem de maleriske gader i disse byer. Lær på første hånd, hvordan den traditionelle kanariske kultur smelter sammen med moderne bygninger og nye skikke i dag. Det er en blanding af kultur, historie og smagsoplevelser, som du ikke bør gå glip af på din ferie.

Smag de bedste vine fra Tenerife

vinsmagning i tenerfe (3)
Måske har du hørt om Tenerifes berømte vine, som de har opnået takket være deres fremragende kvalitet. Lej vores guidede ture, der tager dig gennem plantagerne og vinmarkerne på Tenerife. Udflugten inkluderer et besøg på vingårdene, hvor du lærer om vinfremstillingsprocessen og får en vinsmagning.

Udflugt for at besøge øen La Gomera

VIP-udflugt til La Gomera (3)
Hvis du har tid nok, bør du give dig selv mulighed for at besøge en anden fantastisk ø i det kanariske øhav. Med vores udflugter til La Gomera tager vi dig med færge for at lære denne vidunderlige ø at kende, der er fuld af naturlandskaber og kulturelle attraktioner af stor turistmæssig værdi.

Assistance og transport

Nu hvor du kender alle vores muligheder for at leje vores guidede ture og udflugter på Tenerife Nord, har du ingen undskyldninger for at blive ved med at tænke over det. Vi tilbyder kvalitetsaktiviteter med høj tilfredshed blandt vores kunder. Skriv til os på WhatsApp, når du vil foretage din reservation eller afklare din tvivl. Det er os en ære at være dine allierede i udforskningen af Tenerifes charme.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: