Katamarán kirándulások Costa Adeje Tenerifén

Katamarán kirándulások Costa Adeje Tenerifén

Guide

A Costa Adeje-i katamarán kirándulások nagyon népszerűek a Tenerifére minden évben érkező turisták körében. A katamaránok kényelmes hajók, amelyek kis csoportok befogadására alkalmasak, így sok ember társasága nélkül élvezhetjük a tengert. Használja ki a hajókirándulást a pihenésre, napozásra, vagy egyszerűen csak pihenjen az árnyékban, miközben gyönyörködik a partra nyíló kilátásban.

Ebben a szövegben a Costa Adeje-i katamarános kirándulás előnyeiről és a legjobb kirándulásaink jellemzőiről szeretnénk beszámolni.

Miért érdemes katamarán kirándulni Costa Adeje-ben?

Costa Adeje Tenerife egyik legfontosabb turisztikai központja. Nagyszerű szállodai, gasztronómiai és szabadidős kínálatot összpontosít. Itt található Puerto Colón, a sziget egyik legfontosabb kikötője is. A legtöbb hajókirándulásunk innen indul.

A Costa Adeje-i katamaránbérléssel meglátogathatja azokat a területeket, ahol a tenerifei cetfélék élnek. Hajóink a Tenerife és La Gomera közötti vizekre indulnak, ahol gyakran látni néhány delfint boldogan sétálgatni. Tenerife az egyik legjobban ajánlott hely a cetfélék megfigyelésére, és nagy szerencsével néhány játékos bálnát is láthatunk a hajóhoz közeledni.

Most szeretnénk bemutatni Önnek a magán- és közös kirándulásokra alkalmas katamaránjainkat. Reméljük, hogy ennek az útmutatónak a segítségével ki tudja majd választani az Önnek legmegfelelőbb tevékenységet. Meghívjuk Önt, hogy írjon nekünk WhatsAppon, hogy beszélgethessünk és megoldhassuk kérdéseit bármely tevékenységgel kapcsolatban.

Los Gigantes sziklái

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Legalább 4 órás kirándulásaink során eljuthatsz ezekhez az impozáns sziklaóriásokhoz, hogy megcsodáld szépségüket és pompájukat. A Los Gigantes sziklái, amelyeket a “pokol falának” is neveznek, az egész szigetvilágban híresek. Mindenki szeretné meglátogatni őket Costa Adeje vagy Tenerife bármely más városában való tartózkodása során.

Ezek a sziklahegyek ősi vulkánkitörések következtében jöttek létre. Napjainkban nagy falaként védik Tenerife partjait. Tökéletes feltételeket teremtenek a tengeri élővilág számára is, ahol különböző növény- és állatfajok találhatók. Ez különösen értékes a búvárok számára, akik folyamatosan ide járnak úszni és felfedezni a tengerfenék varázsát.

A Masca-öböl egy gyönyörű fekete homokos strand a sziklák lábánál. Sok hajó érkezik ide, hogy felfrissüljön a kristálytiszta vízben. Itt úszhat és sznorkelezhet. Élvezze ezt az autentikus természeti paradicsomot a Costa Adejéből induló katamaránkirándulásainkkal.

Privát katamaránbérlés bálna- és delfinmegfigyelésre Costa Adejében

Weboldalunkon különböző lehetőségeket kínálunk a magánhajó bérlésére. Választhat vitorlások, jachtok, motorcsónakok és egyéb hajók közül. Hívja meg közeli barátait a fontos dátumok megünneplésére. Csak Ön és a legénységünk lesz, egy exkluzív utazás, ahogyan Ön szeretné. Éljen a lehetőséggel, hogy megünnepelje házassági évfordulóját, házassági ajánlatát, ballagását és még sok mást.

Ebben a részben bemutatjuk a legjobb katamaránjainkat, amelyekkel exkluzív módon hajózhat.

Privát utazás egy tágas Kalima katamaránon

Tenerife - Boat Charter - (7).min
36 láb hosszúságának köszönhetően a Kalima nevű hajónk lehetővé teszi, hogy élvezze a kényelmes katamaránozást skipperrel Costa Adeje-ban. Válasszon 3 vagy 5 óra között a cetfélék megtekintéséhez és az úszáshoz. Ha 8 órára foglal, meglátogathatja a csodálatos Los Gigantes-sziklákat és a Masca-öblöt. Az üdítőitalok és a harapnivalók benne foglaltatnak. Felár ellenében opcionálisan paella is rendelhető.

Kennex privát katamarán bérlés

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Ez a gyönyörű hajó maximum 11 fő befogadására alkalmas. Fedélzetén egy hálót talál, amelyen pihenhet. Béreljen 3 órára, hogy cetféléket láthasson és úszhasson az öbölben. Az 5-7 órás kirándulások az Óriások szikláihoz és a mesés Masca-öbölhöz vezetnek. A sznorkelfelszerelés, a fedélzeten elfogyasztott frissítő italok és a megálló során elfogyasztott ételek a csomagban benne vannak. A szállítás felár ellenében történik.

Privát charter katamarán kirándulás 45 fő részére Edennel

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Ez egy fantasztikus 3 órás privát kirándulás. Mind a 45 utasnak elegendő hely áll rendelkezésre, hogy élvezze az utazást és pihenjen. A túra során cetféléket láthat és úszhat a partoknál. Személyenként egy szendvics és a fedélzeti italok benne vannak. Saját italokat és rágcsálnivalókat is hozhat. Fakultatív étel és zsemle felár ellenében kapható.

Közös katamarán kirándulások Costa Adejéből

Különböző katamaránokkal is rendelkezünk közös bérlésre. Jöjjön és hajózzon körbe az öbölben, és éljen át nagyszerű élményeket.

Közös hajókirándulás az Edén katamaránnal

eden catamaran tour tenerife
Mint már említettük, az Eden egy nagy és tágas katamarán. A 2 óra alatt megnézheti a tenerifei bálnákat és delfineket és úszhat. Az italfogyasztás benne foglaltatik.

3 órás bálnafigyelő túra a Freebirddel

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Ez az útvonal Puerto Colonból indul, és La Gomera melletti vizekre indul, hogy megnézze Tenerife tengeri állatait. Ezután a tengerpart felé vesszük az irányt úszásra és snorkelezésre. A parton való megállást követően a fedélzeti italok és a harapnivalók is benne foglaltatnak.

Tágas Kalima katamarán 11 fő részére

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Lehetőséget adunk arra, hogy egy közös Kalima katamaránon utazzon. A 3 óra alatt hihetetlen pillanatokat élhet át a tengeren. Bár a kirándulás közös, mégis csak néhányan lesznek, így mindenki olyan jól fogja érezni magát, mint egy exkluzív utazáson. Foglaljon, hogy cetféléket láthasson és úszhasson az Atlanti-óceánban.

Foglalás és foglalás

Ha szeretne elutazni az egyik ilyen hajóra, csak írjon nekünk, és tegye le az igényét. Emlékeztetjük, hogy a legtöbb ilyen kirándulás tartalmazza a szállítást Tenerife legfontosabb turisztikai központjaiból.

Ezeken a Costa Adeje-i katamarán kirándulásokon kívül különböző hajókat kínálunk az öbölben való hajózáshoz és a tenger élvezetéhez. Ne felejtsen el kapcsolatba lépni velünk WhatsAppon vagy az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Azt is javasoljuk, hogy két héttel előre írjon nekünk, hogy nagyobb eséllyel találjon helyet a kiválasztott időpontra. Reméljük, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezni fogja a Costa Adeje-i nyaralását.

Katamarán Charters a oldalon. Costa Adeje

Katamarán kirándulások a oldalon. Costa Adeje

Kapcsolódó cikkek:

			Things to do in Costa Adeje - Costa Adeje-i teendők
Costa Adeje-ban fogja tölteni a nyaralását, és keres tennivalókat? Akkor a legjobb...
			day trips in costa adeje - Egynapos kirándulások Costa Adeje-ban
Üdvözöljük Costa Adejében! Ebben a szövegben a legjobb kirándulásokat és...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Costa Adeje bálna- és delfinmegfigyelő túrák
A Costa Adeje-i bálnafigyelés Tenerifén valószínűleg a legnépszerűbb...
			Jetski in tenerife south - Costa Adeje vízi sportok
Tenerifén nyaral, és Costa Adejében száll meg? Bizonyára szeretné tudni, hogy...
			Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1) - Costa Adeje Quad Bike szafari
Ebben a szakaszban megtalálja quad szafarinkat, amelyeket Costa Adeje, Tenerife...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Hajós kirándulások Costa Adeje-ban
A Costa Adeje-i hajókirándulások az egyik legnépszerűbb és legjobban ajánlott...
			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Csónakkölcsönzés Costa Adeje Tenerife
Üdvözöljük a Bananapalmbay.com weboldalon, ebben a részben 14 kiadó hajót talál...
			catamaran tour in tenerife private and shared (9).min - Privát kirándulások és katamarán charter Costa Adeje-ben
A Costa Adeje-i privát katamarán kirándulásainkkal nagyszerű élményeket élhet át...

Strandok Costa Adeje

			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Ez egy városi strand Costa Adeje-ben, amely mindent kínál, amire egy mesés...