Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Veneretket ja Teneriffa pohjoinen
Veneretket Teneriffan pohjoisosassa

Jos etsit venematkoja Teneriffan pohjoisosassa, olet tullut oikealle sivustolle. Kuvittele, miten jännittävää on risteillä Atlantin rauhallisilla vesillä ja nauttia kauniista näkymistä. Vuokraa vene ja järjestä seikkailu ystävien ja perheen kanssa. Tarjoamme erilaisia suunnitelmia merellä purjehtimiseen. Pysy siis luonamme ja tutustu kaikkiin Teneriffan pohjoisosan meripurjehdusvaihtoehtoihin. Jätämme WhatsApp, jotta voit kirjoittaa meille, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä varauksia. Olemme erikoistuneet kaikentyyppisiin veneiden vuokraukseen Teneriffalla, meillä on varmasti mitä etsit.

Jakoveneajelut Teneriffan pohjoisosassa

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)

Tarjoamme yhteisiä veneretkiä, joilla voit kiertää lahden miellyttävällä ja nautinnollisella tavalla. Ammattitaitoinen miehistömme vie sinut lahden mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Tule viettämään sensaatiomainen päivä auringonpaisteessa, hyvässä seurassa ja virkistävien juomien kera laivalla.

Kutsu ystäväsi ja perheesi nauttimaan erilaisesta meripäivästä Teneriffalla. Useimmilla Teneriffan pohjoisosan veneretkillämme on tarjolla välipaloja, ruokaa ja virkistäviä juomia. Katso yksityiskohtaiset tiedot kustakin sivustollamme tarjolla olevasta aktiviteetista tekstin lopussa olevasta oppaasta. Muista kirjoittaa meille WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi tai tehdäksesi varauksen. Ota huomioon, että käsittelemme paljon pyyntöjä, joten sinun kannattaa kirjoittaa meille useita päiviä etukäteen.

Valaiden katselu

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)

Kuten tiedätte, Teneriffa on monessa mielessä etuoikeutettu saari. Sillä on poikkeuksellinen ilmasto, jonka ansiosta voimme harrastaa ulkoilma-aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Tämän ja monien muiden etujen lisäksi se on yksi maailman parhaista alueista nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Teneriffan veneretkillämme viemme sinut katsomaan delfiinejä ja valaita, jotka uiskentelevat iloisesti lahdella. Teneriffan vedet ovat monien eri valaiden koti, ja se on pysähdyspaikka monille vaeltaville lajeille niiden matkalla muille leveysasteille. Valasbongaus on Teneriffan pohjoisosaan tulevien matkailijoiden ja erityisesti lasten suosima aktiviteetti. Jos olemme hyvin onnekkaita, voimme nähdä retken aikana monenlaisia lajeja. Ota kamerasi mukaan, jotta voit ottaa kuvia miekkavalaista, siitosvalaista, delfiineistä tai mistä tahansa ystävällisestä merieläimestä, joka tulee tervehtimään.

Uinti ja snorklaus

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)

Veneretket tarjoavat loistavan tilaisuuden nauttia merestä kaikilla aisteilla. Valas- ja delfiinihavainnon jälkeen kapteeni ohjaa veneen kauniiseen poukamaan, jotta matkustajat voivat poistua veneestä uimaan. On jännittävää koskettaa vettä, tuntea sen raikkaus ja päästä uimaan kuin kala luonnossa.

Teneriffan merenpohja on rikas ja erittäin houkutteleva sukeltajille. Urheilijat kaikkialta maailmasta tulevat tutkimaan vettä ja ihailemaan vedenalaisten maisemien kauneutta. Snorklaaminen on aktiviteetti, jota voit harrastaa Teneriffan pohjoisosan veneretkillä. Vaikka se ei ole yhtä syvää kuin sukeltaminen, sen avulla voit uida lähellä pintaa ja ihailla merieläimistön kauneutta. Ui värikkäiden kalojen ja söpöjen kilpikonnien rinnalla.

yksityiset veneretket Teneriffan pohjoisosassa

Veneretket Teneriffan pohjoisosassa

Jos haluat hieman enemmän yksityisyyttä, tarjoamme yksityisiä veneretkiä Teneriffan pohjoisosassa. Kun vuokraat upean jahdin tai purjeveneen, voit nauttia merestä yksinoikeudella. Vain sinä ja vierasryhmäsi aluksella. Miehistömme vastaa siitä, että saatte ainutlaatuisen ja unohtumattoman seikkailun. Voit ehdottaa reittiä, me mukautamme sen mieltymystesi mukaan. Veneen kapteeni vastaa veneen ohjaamisesta ja varmistaa, että kaikki sujuu ongelmitta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Nauti seikkailusta!

Erikoistapahtumien juhliminen

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Yksityisillä laivamatkoilla voit juhlia syntymäpäiviä tai mitä tahansa erityistilaisuutta aluksella. Turistit kaikkialta maailmasta tulevat etsimään mukavia ja turvallisia veneitä juhlia ja pitää hauskaa. Polttarit ja polttarit sekä hääpäivät ovat yleisimpiä syitä vuokrata yksityinen vene Teneriffan pohjoisosassa.

Vuokraa retkemme luksusjahdeilla, katamaraaneilla, moottoriveneillä, kalastusveneillä ja muilla veneillä. Osa näistä veneistä on saatavilla yksityis- ja yhteisretkille.

Jos haluat nähdä kaikki Teneriffan pohjoisen alueen veneretket, katso alta. Jätämme sinulle yksityiskohtaisen luettelon kaikista tarjolla olevista aktiviteeteista, jotta voit valita sen, joka sopii parhaiten siihen, mitä etsit. Tee varauksesi täyttämällä oheinen yhteydenottolomake, vastaamme mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille WhatsAppiin ja autamme sinua mielellämme. Olemme jo vuosien ajan miellyttäneet asiakkaitamme ja tarjonneet heille unohtumattomia seikkailuja. Unohda huolet ja nauti lomastasi Teneriffan pohjoisosassa.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: