Prva objava: 14 novembra, 2021 | Zadnja posodobitev: 31 januarja, 2024 | Avtor: Jan Daniel

Opazovanje kitov: izleti z ladjo na Tenerife

Tenerife je zagotovo kraj, kjer lahko opazujete kite in delfine. Tu boste našli toliko izletov z ladjo, da se boste težko odločili, katerega izbrati.

Brez skrbi, vedno nas lahko prosite za pomoč. V tem članku vam želimo povedati več o dejavnosti opazovanja kitov. To bo vedno odlična izbira za vaše počitnice.
Ni pomembno, ali ste romantičen par, družina z otroki ali skupina prijateljev, ta neverjetna dejavnost bo prava izbira, tukaj pa so njene glavne prednosti:

 

Sprostitev

Izlet z ladjo je zelo priporočljivo opraviti na začetku počitnic. Udobna jahta, šumenje valov, toplo sonce in lahkoten morski vetrič bodo odnesli vse vaše težave in skrbi.

Po izletu z ladjo se boste odklopili od dela in stresa ter začeli uživati v počitnicah in uživati v svojem času.

 

Kiti in delfini

Ta del izleta z ladjo ne bo pustil ravnodušnih ne otrok ne odraslih. Takoj po odhodu iz pristanišča Puerto Colon bo ladja krenila v smeri sosednjega otoka La Gomera in se tam ustavila.

Na tej točki med Tenerifi in La Gomero se stalno zadržujejo delfini (se spomnite Flipperja?) in kitov pilotov. Organizatorji izletov zagotavljajo, da boste videli eno od teh inteligentnih in gracioznih živali, ki se bo igrala tik ob čolnu.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Plavanje in potapljanje

Kako velik užitek je združiti sončenje na krovu ladje z osvežujočim plavanjem v čistih vodah El Puertito (Želvji zaliv).

Mimogrede, tu boste imeli priložnost spoznati še enega prebivalca Tenerifov – želve.

 

Klifi Los Gigantes

Če imate radi morje in neverjetne naravne pokrajine, se odločite za 5-urni izlet z ladjo do Los Gigantes. Poleg izkušenj, ki smo jih omenili zgoraj, boste doživeli še eno nepozabno doživetje – spektakularen razgled na pečine Los Gigantes.

Nobena beseda ne more izraziti, kaj človek občuti ob pogledu na te ogromne, od 500 do 800 m visoke skale, ki se dvigajo neposredno iz morske gladine.

 

Zaključek

Zdaj veste, zakaj je opazovanje kitov obvezna dejavnost na Tenerifih. Če pa še vedno dvomite, imamo še en argument: na Tenerifih boste našli veliko izbiro plovil, od ogromnih do jaht z manjšim številom potnikov.

Tudi trajanje potovanja je lahko različno, od 3 do 5 ur. Obiščite našo trgovino in izberite popolno možnost za vas.

Tukaj lahko najdete različne vrste izletov z ladjo na Tenerifih, ki omogočajo opazovanje kitov!

Pustite nam komentar, da izvemo vaše mnenje. In ne pozabite deliti na Facebooku in Twitterju, če vam je ta članek všeč!

Povezani članki:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0