Første publisering: mars 30, 2024 |

Oppdag den vakre Playa El Jablillo på Lanzarote

Denne gangen skal vi fortelle deg om den strålende stranden El Jablillo på Lanzarote, med krystallklart vann og mye sol hele året. Stranden er skjermet for vinden av hotellområdet og en bølgebryter, og det rolige vannet er perfekt for bading og snorkling. Bli med oss på oppdagelsesferd til Playa El Jablillo, som regnes som en fredelig strand der du kan nyte en rolig ferie og koble av fra omverdenen.

Situasjon

Playa El Jablillo ligger sørvest på Lanzarote i Teguise kommune. De som bor i leilighetene og hotellene i nærheten, kan nå stranden til fots. De som bor lenger unna, kan ta leiebil eller buss på linje 1 og 2. Stranden ligger på Avenida El Jablillo.

Kjennetegn ved Playa El Jablillo

Playa El Jablillo er en 150 meter lang, semi-urban strand med fin, gyllen sand og turkisblått vann. Stranden består av sand med innslag av stein, noe som gir den det karakteristiske preget som kjennetegner vulkanske strender. Stranden har høy beleggsprosent på grunn av sin attraktivitet og kvaliteten på tjenestene. Spesielt i høysesongen fylles den opp med folk, og det er ikke plass til flere.

Havbunnen byr på store naturrikdommer som tiltrekker seg oppmerksomhet fra naturelskere. Den er ideell for dykking og snorkling. Det er også en av de beste strendene på Lanzarote for undervannsfotografering.

Familiestrand

Teguise Costa Teguise - Avenida del Jabillo - Playa del Jabillo 04 ies
Stranden er naturlig beskyttet av vinden, noe som bidrar til å holde vannet fritt for sterke bølger. For ytterligere å forbedre disse forholdene ble det bygget bølgebrytere for å gjøre vannet like rolig som et svømmebasseng. Dette gjør den til en ideell strand for barn. Siden det er en liten strand, kan barna være under oppsyn hele tiden.

Tjenester

Stranden er tildelt Blått flagg, noe som gjør den enda mer attraktiv for turister og besøkende fra hele verden. På denne stranden kan du nyte:

  • Utleie av solsenger og parasoller
  • Dusjer
  • Toaletter
  • Livreddere
  • Ramper og gangveier for personer med bevegelseshemninger

Tilgangen til stranden er svært enkel, og du kan til og med parkere bilen bare noen få meter fra stranden. Parkeringsplassen er svært romslig og har plass til mange biler.

Promenade

El Jablillo-stranden ligger i nærheten av en hyggelig promenade som forbinder den med de ulike etablissementene i byen. Her finner du flere butikker hvor du kan kjøpe badetøy, strandtilbehør og annet. Du kan også nyte god mat på de lokale restaurantene og hygge deg med venner i isbarene og barene. Byen Teguise er et vakkert sted å besøke hvis du besøker Playa El Jablillo. Her kan du vandre gjennom gatene og de magiske hjørnene. Landsbyen er innrammet av et vulkansk landskap og har et svært interessant historisk sentrum.

Vi minner om at på grunn av det høye belegget i Playa El Jablillo blir overnattingsstedene raskt utsolgt, spesielt i høysesongen. Vi anbefaler derfor at du reserverer på forhånd og kommer tidlig til stranden for å sikre deg en plass.