Strender i Puerto del Carmen

Strender i Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligger sørøst på øya Lanzarote og er et av de viktigste turistsentrene i regionen. Den har mange tjenester til glede for turister og 6 kilometer med frodige strender.

Det var opprinnelig et fiskeområde, men har utviklet seg til å tilby et komplett turisttilbud. I dag er det fortsatt en uopphørlig fiskeaktivitet i området kjent som La Tiñosa, og for å opprettholde essensen av området ble hotellbygningene bygget med respekt for den tradisjonelle arkitekturen.

Strender i Puerto del Carmen

Kystlinjen strekker seg over 8 kilometer langs som du finner alle typer tjenester. Du vil også ha muligheten til å trene på ulike vannaktiviteter som dykking, snorkling, surfing og mer. Mange turister velger strendene i Puerto del Carmen i sin reiserute for dets utmerkede klima og kvalitetstjenester.

Playa Grande-stranden

Dette er en urban strand som strekker seg over en kilometer med gyllen sand og rolig vann. Det er den mest populære stranden i området, og alle aktivitetene i Puerto del Carmen finner sted her. Den tilstøtende promenaden har en rekke butikker, restauranter og fritidsområder for enhver smak.

Her finner du alt den badende trenger for å nyte sjøen komfortabelt. Stranden har dusjer, toaletter, garderober, badevakter, solsenger og parasoller, og en sikker parkeringsplass.

Matagorda

Den strekker seg 800 meter og er 30 meter bred. Det er en av de travleste vikene på øya da den er omgitt av hoteller og leiligheter. Du finner solsenger og parasoller, men hvis du foretrekker det, kan du ligge på sanden for å sole deg og få en fin brunfarge.

Los Pocillos

Puerto del Carmen Becahes - Lanzarote (1)

Det ligger i sentrum, mellom Matagorda og Playa Grande. Den er 1 kilometer lang og 150 meter bred og tar imot hundrevis av turister som besøker den. Det er preget av sin gylne sand og rolige vann.

Avenue of the Beaches

Avenida de las Playas går parallelt med strendene i Puerto del Carmen. Shopping- og fritidstilbudene har bidratt til områdets popularitet. Hvis du går langs den, vil du finne ulike restauranter, butikker og mange fritidstilbud på dagtid og natt. Alléen har et sykkelområde der du kan krysse den på to hjul og nyte havbrisen i sin helhet.

Hvordan komme seg dit

Det er veldig enkelt å komme seg til strendene i Puerto del Carmen. Alt du trenger å gjøre er å kjøre langs avenyen og parkere nær stranden du ønsker. Du kan også komme dit med buss på en av busslinjene som går til Puerto del Carmen. Nå som du er på stranden, er det bare å nyte en herlig dag på Lanzarotes hav.