Første publisering: juni 8, 2022 | Sist oppdatert: september 16, 2022 | Forfattar: Jan Daniel

Costa Teguise-strendene på Lanzarote

Costa Teguise tilbyr et bredt utvalg av restauranter med utmerket kvalitetstjenester for enhver smak. Den mottar besøkende fra hele verden for sine vakre strender, rike gastronomi og mangfoldige muligheter for fritid og underholdning.

Denne gangen vil vi gjerne fortelle deg om strendene på Costa Teguise, som skiller seg ut for hvitheten i sanden, utmerket klima og drømmeaktige landskap.

Plassering

Strendene i Costa Teguise ligger øst på Lanzarote, nærmere bestemt i Teguise kommune. Dette er et av de viktigste turistsentrene på Lanzarote.

Promenaden til denne lokaliteten strekker seg over 5 kilometer, og langs denne finner du mange butikker, restauranter, hoteller og forskjellige steder å nyte med familie og venner.

De viktigste strendene i Costa Teguise

Nedenfor lister vi opp de viktigste strendene i henhold til deres skjønnhet, kvalitetsstrandtjenester og muligheten for å drive med vannsport.

Las Cucharas-stranden

Dette er den lengste og vakreste stranden på Costa Teguise og en av de mest populære av to grunner. På den ene siden oppsøker turister det for roen det tilbyr. Det er et ideelt valg for feriegjester som ønsker å koble av fra kjas og mas i den moderne verden. Her kommer par med barn og vennegjenger hele tiden for å nyte solen og leke under den knallblå himmelen.

På den annen side er det en perfekt naturlig enklave for en rekke vannsporter, spesielt vindsurfing. Det er også veldig populært for fiske og dykking.

Det ligger ved siden av strandpromenaden og tilbyr flere tjenester for badegjestenes komfort. Den er preget av sin gyldne sand og rolige vann beskyttet av moloer.

Bastian-stranden

Den strekker seg 200 meter og i motsetning til de nærliggende strendene, har den mørk sand på grunn av den vulkanske picónen som er tilstede i sanden.

Det er vanligvis ikke veldig overfylt og har alle strandtjenester du trenger. Du finner parkering, dusjer, toaletter og tilgjengelighet. Du kan også ta med barna og la dem leke i fred og ro fordi vannet er rolig og veldig trygt.

Jablillo-stranden

Things to do in Costa Teguise | Lanzarote

Dette er en liten strand med stille vann takket være moloene som beskytter den, samt badevaktene som alltid er på vakt. Den er ideell for snorkling og for å utforske den grunne havbunnen. Stranden har solsenger og parasoller, og ligger i nærheten av parkeringsplassen og strandpromenaden.

Los Charcos

Dette er en liten strand på ca 150 meter med hvit sand. Det er ikke veldig overfylt, så du vil kunne nyte havet ute av syne. Det tilbyr ulike strandtjenester og har de ideelle egenskapene for surfing.

El Ancla-stranden

Dette er det beste valget hvis du er ute etter fred og ro. Det tilbyr et ideelt miljø for å slappe av, sole seg og utforske havet ved å snorkle. Men du bør vite at det ikke er i nærheten av noen etablering, så du bør utstyre deg og ta med alt du trenger.

Hvordan komme seg dit

Leier du bil kan du enkelt komme deg dit med bil. En annen enkel måte er å ta busslinjen og etter å ha gått av ved busstoppet, gå noen minutter.

Stränder i Lanzarote

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0