Első közzététel: november 14, 2021 |

Csendes üdülőhelyek Tenerifén

Tenerifére jön nyaralni, hogy kipihenje a kemény munkaidőt és a városi élet nyüzsgését? Akkor bizonyára az az első kérdése, hogy melyek a legcsendesebb üdülőhelyek Tenerifén. Hol kaphatsz kikapcsolódást és pihenést felesleges felhajtás nélkül?

Maradjon velünk, hogy megtudja, mely tenerifei üdülőhelyeket válassza nyaralásához, hogy távol legyen a zajos területektől, a turista hiúságtól és az éjszakai élet forró pontjaitól.

Sokak számára Tenerife a buli- és turisztikai központjával – Playa de Las Americas – asszociál. Tenerife azonban sokkal több változatosságot kínál, ahol mindenki megtalálja, amire szüksége van. Ha nyugalomra és csendre vágyik a tenerifei nyaralás során, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a csendes üdülőhelyeket, mint pl:

A továbbiakban ebben a cikkben közelebbről megnézzük ezeket a helyeket, és megtudhatod mindegyikük összes sajátosságát.

Remélhetőleg ezek az információk tisztázzák a kérdéseit, és megkönnyítik a döntést, hogy pontosan hol szeretné eltölteni a nyaralását.

 

Los Cristianos
quiert holiday resort los cristianos

A többi híres üdülőhelytől eltérően Tenerife déli részén, amelyeket a kezdetektől fogva turisztikai célpontként hozunk létre, Los Cristianos egy kis halászfalu volt, mielőtt a turizmus elkezdett volna fejlődni. Ez azt jelenti, hogy Los Cristianos nemcsak fejlett turisztikai infrastruktúrát kínál, hanem egy kicsit a kanári építészetből és a helyi életből is.
Emellett ez az üdülőhely Las Americas és Costa Adeje közelében van, így élvezheti a nyugalmat tartózkodása alatt, és mégis elszökhet az éjszakai élet és a szórakozás központjába.

 

Playa Paraíso

 

Playa Paraíso egy kis üdülőhely, Tenerife délnyugati részén, a meghitt övezetben. Az ottani légkör csendes és nyugodt, mégis minden megtalálható itt, amire a nyaraláshoz szükséged lehet – jó minőségű szállodák, mint például a Hard Rock vagy a Riu Buena Vista, szupermarketek, néhány bár és étterem. Playa Paraisóban sziklás partot és egy kis strandot talál – Playa Las Galgas. Ha egy nap hiányzik egy kis szórakozás és szórakoztató tevékenység, akkor látogasson el Playa de Las Americasba vagy Costa Adejébe. Ez busszal körülbelül 30 percet vesz igénybe, vagy 10-15 percet autóval.

 

La Caleta

La Caleta egy kis halászfalu, Costa Adejében. Híres a friss halat és tenger gyümölcseit kínáló éttermeiről, van néhány bárja és egy strandja, amely siklóernyőzés leszállóhelyeként ismert.
Ha szeretne, elsétálhat a következő üdülőhelyre, a luxus Playa del Duque-ba, és élvezheti annak strandjait és bevásárlóközpontjait.

 

Puerto Santiago

Ez a kedves üdülőhely kicsit távolabb van a híres Playa de Las Americastól és Costa Adeje-től, mint a fent említett helyek. Tenerife délnyugati részén, Los Gigantes mellett található. Gyönyörű fekete homokos tengerparttal, egy kis halászkikötővel és néhány étteremmel rendelkezik, ahol friss nemzetközi és kanári ételeket kínálnak – egyszóval minden, amire szüksége van a nyugodt és békés tenerifei nyaraláshoz.

 

Los Gigantes
Things To Do in Puerto Santiago

 

Ez a bájos tengerparti városka a hihetetlen Los Gigantes-szikláiról híres. Így az ott tartózkodás klassz dolog lesz, hogy nyaralása minden napján láthatja a természet e fantasztikus csodáját. De Los Gigantes üdülőhelyen még több nagyszerű dolog van: értékes természetes medencék, egy nagyon különleges fekete homokos strand, a Playa de Arena és fantasztikus kilátás. Ezen kívül rengeteg szép étterem, néhány bár, szupermarket és üzlet is található itt. Ha tehát a természet és a turisztikai infrastruktúra egyensúlyára vágyik – ez a hely remek választás a tenerifei nyaraláshoz.

Kapcsolódó cikkek:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom