Rustige vakantiebestemmingen op Tenerife

Rustige vakantiebestemmingen op Tenerife

Komt u voor een vakantie naar Tenerife om uit te rusten van de hardwerkende tijd en alle drukte van een stadsleven? Dan is de eerste vraag die u zich zeker moet stellen, wat de rustigste vakantieoorden op Tenerife zijn. Waar kunt u ontspannen en relaxen zonder onnodige poespas?

Blijf bij ons om te ontdekken welke vakantieoorden op Tenerife u het beste kunt kiezen om weg te zijn van lawaaierige gebieden, toeristische ijdelheid en hotspots van het nachtleven.

Voor veel mensen wordt Tenerife geassocieerd met het feest- en toeristencentrum – Playa de Las Americas. Maar Tenerife biedt veel meer diversiteit, waar iedereen kan vinden wat hij nodig heeft. Als u op zoek bent naar kalmte en sereniteit tijdens uw vakantie op Tenerife, raden wij u aan om rustige resorts te bezoeken, zoals:

  • Los Cristianos
  • Playa Paraiso
  • La Caleta
  • Puerto Santiago
  • Los Gigantes

Verderop in dit artikel zullen we deze plaatsen onder de loep nemen en zult u alle bijzonderheden van elk van hen te weten komen.

Hopelijk zal deze informatie uw vragen verduidelijken en het voor u gemakkelijker maken om te beslissen, waar u precies uw vakantie wilt doorbrengen.

Los Cristianos

quiert holiday resort los cristianos

In tegenstelling tot andere bekende badplaatsen in het zuiden van Tenerife, die we vanaf het begin als toeristische bestemmingen creëren, was Los Cristianos een klein vissersdorpje voordat het toerisme zich begon te ontwikkelen. Dat betekent dat Los Cristianos u niet alleen een geavanceerde toeristische infrastructuur biedt, maar ook een stukje Canarische architectuur en het plaatselijke leven.
Dit resort ligt ook dicht bij Las Americas en Costa Adeje, dus u kunt genieten van de rust tijdens uw verblijf en toch een paar uitstapjes maken naar het centrum van het nachtleven en entertainment.

Playa Paraíso

Playa Paraíso is een klein resort, in de intieme zone in het zuidwesten van Tenerife. De sfeer is er rustig en ontspannen, maar het heeft alles wat u nodig heeft voor uw vakantie – hotels van goede kwaliteit, zoals Hard Rock of Riu Buena Vista, supermarkten, enkele bars en restaurants. In Playa Paraiso vindt u een rotsachtige kust en een klein strand – Playa Las Galgas. Als u op een dag wat vertier en leuke activiteiten mist, kunt u Playa de Las Americas of Costa Adeje bezoeken. Het duurt ongeveer 30 minuten met de bus of 10-15 minuten met de auto.

La Caleta

La Caleta is een klein vissersdorpje, in Costa Adeje. Het is beroemd om zijn restaurants met verse vis en zeevruchten, heeft enkele bars en een strand, dat bekend staat als landingsplaats voor paragliding.
Als u wilt, kunt u een wandeling maken naar het volgende resort – het luxe Playa del Duque en genieten van de stranden en winkelcentra.

Puerto Santiago

Deze mooie badplaats ligt iets verder van het beroemde Playa de Las Americas en Costa Adeje dan alle andere hierboven genoemde plaatsen. Het ligt in het zuidwesten van Tenerife, net naast Los Gigantes. Het heeft een mooi zwart zandstrand, een kleine vissershaven en enkele restaurants met verse internationale en Canarische gerechten – in één woord alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en rustige vakantie op Tenerife.

Los Gigantes

Things To Do in Puerto Santiago

Dit charmante kuststadje is beroemd om de ongelooflijke kliffen van Los Gigantes. Het leuke van een verblijf hier is dus dat u elke dag van uw vakantie dit fantastische wonder der natuur kunt aanschouwen. Maar er zijn meer geweldige dingen aan Los Gigantes resort: kostbare natuurlijke zwembaden, een heel bijzonder zwart zandstrand Playa de Arena en fantastische uitzichten. Het heeft ook veel leuke restaurants, enkele bars, supermarkten en winkels. Dus als u een goede balans wilt hebben tussen natuur en toeristische infrastructuur – dan is deze plaats een goede keuze voor uw vakantie op Tenerife.

Verwante artikelen:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom