Ensimmäinen julkaisu: 13 marraskuun, 2021 |

Rauhalliset lomakohteet Teneriffalla

Oletko tulossa lomalle Teneriffalle levätäksesi kovasta työajasta ja kaikesta kaupunkielämän hälinästä? Silloin varmasti ensimmäinen kysymyksesi on, mitkä ovat Teneriffan rauhallisimmat lomakohteet. Missä voit saada virkistystä ja rentoutumista ilman turhaa hössötystä?

Jää kanssamme selvittämään, mitkä Teneriffan lomakohteet kannattaa valita lomallesi, jotta pääset pois meluisilta alueilta, turismin turhuudesta ja yöelämän kuumilta paikoilta.

Monille Teneriffa yhdistyy sen juhla- ja matkailukeskukseen – Playa de Las Americasiin. Mutta Teneriffa tarjoaa paljon enemmän monimuotoisuutta, josta jokainen voi löytää tarvitsemansa. Jos etsit Teneriffan lomallasi rauhallisuutta ja seesteisyyttä, suosittelemme tutustumaan rauhallisiin lomakohteisiin, kuten esim:

Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin näitä paikkoja, ja saat selville kaikki niiden erityispiirteet.

Toivottavasti nämä tiedot selventävät kysymyksiänne ja helpottavat teitä päättämään, missä haluatte viettää lomanne.

 

Los Cristianos
quiert holiday resort los cristianos

Toisin kuin muut Teneriffan eteläosan kuuluisat lomakohteet, joita luomme alusta alkaen matkailukohteiksi, Los Cristianos oli ennen pieni kalastajakylä, ennen kuin matkailu alkoi kehittyä. Tämä tarkoittaa, että Los Cristianos tarjoaa sinulle paitsi kehittyneen matkailuinfrastruktuurin myös hieman kanarialaista arkkitehtuuria ja paikallista elämää.
Tämä lomakeskus on myös lähellä Las Americasin ja Costa Adejen aluetta, joten voit nauttia rauhasta oleskelusi aikana ja silti tehdä joitakin pakomatkoja yöelämän ja viihteen keskukseen.

 

Playa Paraíso

Playa Paraíso on pieni lomakohde Teneriffan lounaisosassa sijaitsevalla rauhallisella alueella. Siellä vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri, mutta siellä on kuitenkin kaikki, mitä tarvitset lomallasi – laadukkaita hotelleja, kuten Hard Rock tai Riu Buena Vista, supermarketteja, joitakin baareja ja ravintoloita. Playa Paraisossa on kallioranta ja pieni ranta – Playa Las Galgas. Jos kaipaat jonain päivänä viihdettä ja hauskoja aktiviteetteja, voit käydä Playa de Las Americasissa tai Costa Adejessa. Matka kestää noin 30 minuuttia bussilla tai 10-15 minuuttia autolla.

 

La Caleta

La Caleta on pieni kalastajakylä, Costa Adejessa. Se on kuuluisa ravintoloista, joissa tarjoillaan tuoretta kalaa ja äyriäisiä, ja siellä on joitakin baareja ja ranta, joka tunnetaan varjoliidon laskeutumispaikkana.
Halutessasi voit kävellä seuraavaan lomakohteeseen – ylelliseen Playa del Duqueen ja nauttia sen rannoista ja ostoskeskuksista.

 

Puerto Santiago

Tämä ihastuttava lomakeskus on hieman kauempana kuuluisasta Playa de Las Americasista ja Costa Adejesta kuin kaikki edellä mainitut paikat. Se sijaitsee Teneriffan lounaisosassa, aivan Los Gigantesin vieressä. Siellä on kaunis mustahiekkainen ranta, pieni kalastajasatama ja joitakin ravintoloita, joissa on tuoretta kansainvälistä ja kanarialaista ruokaa – sanalla sanoen kaikki, mitä tarvitset leppoisaan ja rauhalliseen lomailuun Teneriffalla.

 

Los Gigantes

Things To Do in Puerto Santiago

Tämä viehättävä rannikkokaupunki on kuuluisa uskomattomista Los Gigantes -kallioistaan. Siellä asuessasi on siis hienoa nähdä tämä upea luonnonihme joka lomapäiväsi. Mutta Los Gigantesin lomakohteessa on muitakin hienoja asioita: arvokkaat luonnon uima-altaat, aivan erityinen musta hiekkaranta Playa de Arena ja upeat näköalat. Siellä on myös paljon mukavia ravintoloita, joitakin baareja, supermarketteja ja kauppoja. Jos siis haluat luonnon ja turisti-infrastruktuurin hyvän tasapainon – tämä paikka on loistava valinta lomallesi Teneriffalla.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0