day trips in costa adeje

Informationer for turister om Costa Adeje, den komplette guide

Costa Adeje er et af de vigtigste turistområder på Tenerife og er berømt for sine strande, forskellige fritidsmuligheder og gode klima. Med mere end 300 solskinsdage om året er Costa Adeje det perfekte sted til at dyrke vandsport, solbade og nyde havet og stranden. Denne del af Tenerife har et moderne hoteludbud og mange indkøbscentre. Der er mange butikker med internationale mærker, hvor glamour og god smag er tydelig.

Denne by ligger i den sydlige del af Tenerife, i området med de bedste strande på øen og endda i det kanariske øhav. Den har alt, hvad du har brug for til en drømmeferie. Find ud af, hvad du kan lave i Costa Adeje nedenfor.

Nyd en dag i solen på de frodige strande

Costa Adeje har 25 kilometer kystlinje fuld af fantastiske bugter og strande. De fleste af dem er forbundet med en promenade, der fører til forskellige butikker og restauranter.

Nogle har mørkt sand med masser af stille bugter, og andre har gyldent sand, Costa Adejes strande er fortryllende. Her er nogle af de mest populære, som du ikke må gå glip af under din ferie.

Playa de Troya-stranden

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Den er opdelt i strandene Troya I og II og er den ældste af turistcentret Costa Adeje. Den er kendetegnet ved sit mørke sand og et udvalg af tjenester til en god dag i byen. Promenaden forbinder med mange butikker og restauranter for de besøgendes komfort. Der er også et turistkontor, hvor man kan få råd om alt det, Costa Adeje har at byde på.

Strand af Fañabé

Playa de Fañabe

Det er en strand med gyldent sand, roligt vand og mange forskellige former for vandsport. Den er ideel til at tage af sted med hele familien på grund af det rolige vand. Den tilbyder alle de nødvendige tjenester for badegæster samt mange strandbarer og adgang til restauranter, barer og butikker. Den har en bekvem promenade, som igen byder på en smuk udsigt over Atlanterhavet.

Torviscas Beach

playa fañabe tenerife south tenerife

Det ligger ved siden af Fañabé-stranden. Den har alle faciliteter for badegæster og er derfor meget populær. Det er en strand med mørkt sand og roligt vand, perfekt for børn. Den ligger ved siden af bykomplekset med mange restauranter og butikker.

Playa del Duque-stranden

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Det er en strålende hvid sandstrand med krystalklart vand på en eksklusiv beliggenhed i Costa Adeje. Nyd havet i en fornem atmosfære. Playa del Duque er omgivet af kommercielle lokaler med serviceydelser af højeste kvalitet.

Puerto Colón

Puerto Colón, den vigtigste havn i Costa Adeje til en bådtur

Dette er en stor marina med en strand af samme navn. Her er der mulighed for at dyrke vandsport, og herfra kan du tage en række både ud på en tur på havet. Ved yachtklubben kan du nyde fængslende solnedgange og en smuk udsigt over stranden.  Promenaden i Puerto Colon giver dig adgang til forskellige hoteller, restauranter, barer og pubber, hvor du kan have det sjovt.

Stranden ved Puerto Colon er fantastisk med en behagelig atmosfære og udsigt over bjergene. Den tilbyder alle tjenester for svømmere, såsom solsenge, livreddere, restauranter og caféer.

Se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat

Informationer for turister om Costa Adeje, den komplette guide

Delfin- og hvalsafari er en af Costa Adejes mest populære aktiviteter. Forskellige både sejler fra havnen i Puerto Colon til de områder, hvor hvalerne svømmer frit omkring. Du kan gå om bord på en katamaran eller en luksusyacht for at se hvaler. Når du først er der, kan du se, høre og tage billeder af dem. Nogle udflugter omfatter muligheden for at svømme i havet og snorkle.

Besøg dens vandparker

Her finder du fantastiske muligheder for en god tid med hele familien. Nyd gigantiske rutschebaner og sjove vandbaner.

Siam Park

Siam Park, vandland på Tenerife syd

Dette er en fantastisk park, som man kan besøge med hele familien. Den er designet med et thailandsk tema og byder på fantastiske attraktioner for enhver smag. Den byder på floder og kunstige strande, hvor du kan slappe af og glemme dine bekymringer. Rutschebanerne i Siam Park er ekstreme og spændende og når utrolige hastigheder, mens du føler adrenalinen pumpe til det yderste.

Aqualand

Det tilbyder forskellige muligheder for sjov. Det har utrolige vandattraktioner, som du kan få mest muligt ud af sammen med familien. Det har også et af de mest populære delfinarier på Tenerife med delfinshows hver dag.

Udøv vandsport

Jetski i tenerife syd

Costa Adeje har en fantastisk kystlinje, der er perfekt til at nyde solen og bølgerne. Her kan du mærke adrenalinen og nyde vinden i ansigtet. Del med dine venner på de fantastiske jetski for at køre frit rundt i bugten. Du kan også tage på FlyBoarding, vandski og parasailing. Under havets overflade finder du en verden fuld af farver og marint liv, snorkel og dyk ned til havets bund og del med de skabninger, der lever i dybet. Hvis du ikke ønsker at gå så langt ned, kan du tage en snorkelmaske på og svømme tæt på skildpadder og farverige fisk.

Besøg kæmpeklipperne

.
Tenerife Boat Trip to Los Gigantes

Selv om de ikke ligefrem ligger i Costa Adeje, besøges de af de fleste turister, der kommer her. De ligger kun 2 kilometer væk, og du kan lære dem at kende på en bådtur på havet.

Paragliding

Tandem-paragliding på Tenerife syd

Nyd en behagelig flyvetur over Tenerifes sydkyst. I Costa Adeje kan du finde forskellige paraglidingskoler, som giver dig mulighed for at springe i selskab med en ekspertguide. Flyvningen er stabil og giver dig mulighed for at beundre bjergets storslåede natur på denne side af øen.

Spil golf

golf-playing tenerife

Men det er ikke kun strand og vandsport i Costa Adeje. Her finder du nogle golfbaner, hvor du kan nyde din passion for golf med smuk udsigt over havet og det imponerende Teide-bjerg.

Overnatningsmuligheder og spisesteder i Costa Adeje

Da Ade Adeje er et moderne og meget vigtigt turistcenter, har det et omfattende hoteltilbud af overlegen kvalitet. Tenerifes mest luksuriøse hotelkæder er i Costa Adeje for at give dig førsteklasses service. Her finder du nogle af de mest moderne hoteller i Europa, som blev bygget for mindre end to årtier siden.

Når det gælder mad, finder du fremragende restauranter både inde i landet og på kysten. Nyd lækkert kød, fisk og skaldyr i lokale og internationale retter. Ved stranden kan du nyde god mad på en række restauranter, nogle med swimmingpools og underholdningsområder. Butikscentrene byder på et bredt udvalg af forskellige priser og masser af fritidsaktiviteter, restauranter og butikker.

vine tasting in tenerfe (3)

Costa Adeje har alt, hvad du ønsker dig til en ferie, frodige strande, bådture, vandparker og fremragende muligheder for fritid, afslapning og indkvartering. Nyd en uforglemmelig ferie på Tenerifes mest luksuriøse og eksklusive feriested.

Locations: