Ensimmäinen julkaisu: 21 maaliskuun, 2023 |

day trips in costa adeje

Tietoa matkailijoille Costa Adejesta, täydellinen opas

Costa Adeje on yksi Teneriffan tärkeimmistä matkailukeskuksista, joka on kuuluisa rannoistaan, erilaisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista ja hyvästä ilmastosta. Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa Costa Adeje on täydellinen paikka harrastaa vesiurheilua, ottaa aurinkoa ja nauttia merestä ja rannasta. Tällä Teneriffan osalla on moderni hotellitarjonta ja monia ostoskeskuksia. Siellä on monia kansainvälisten tuotemerkkien kauppoja, joissa glamour ja hyvä maku ovat ilmeisiä.

Tämä kaupunki sijaitsee Teneriffan eteläosassa, alueella, jossa on saaren ja jopa Kanariansaarten saariston parhaat rannat. Siellä on kaikki, mitä tarvitset unelmalomaan. Katso alta, mitä voit tehdä Costa Adejessa.

Nauti päivästä auringossa sen vehreillä rannoilla

Costa Adejessa on 25 kilometriä rantaviivaa, joka on täynnä upeita poukamia ja rantoja. Useimpia niistä yhdistää rantakatu, joka johtaa erilaisiin kauppoihin ja ravintoloihin.

Joillakin on tummaa hiekkaa, jossa on paljon hiljaisia poukamia, ja toisilla on kultaista hiekkaa, Costa Adejen rannat ovat lumoavia. Tässä muutamia suosituimpia, joita ei kannata jättää väliin lomallasi.

Playa de Troyan ranta

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Se jakautuu Troya I- ja II-rantaan, ja se on Costa Adejen matkailukeskuksen vanhin. Sille on ominaista tumma hiekka ja monipuoliset palvelut, jotka mahdollistavat upean päivän. Rantakatu yhdistää monia kauppoja ja ravintoloita kävijöiden viihtyvyyttä varten. Siellä on myös matkailutoimisto, jossa saa neuvoja kaikesta siitä, mitä Costa Adejella on tarjottavanaan.

Fañabén ranta

Playa de Fañabe

Rannalla on kultaista hiekkaa, rauhalliset vedet ja useita vesiurheilulajeja. Se on ihanteellinen koko perheen kanssa sen vesien rauhallisuuden vuoksi. Se tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut uimareille sekä monia rantabaareja ja pääsyn ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin. Siellä on kätevä rantakatu, joka puolestaan tarjoaa kauniit näkymät Atlantin valtamerelle.

Torviscas Beach

playa fañabe tenerife etelä-tenerife

Se sijaitsee Fañabén rannan vieressä. Siellä on kaikki mukavuudet uimareita varten ja se on siksi hyvin suosittu. Rannalla on tummaa hiekkaa ja rauhalliset vedet, ja se sopii erinomaisesti lapsille. Se sijaitsee kaupunkikompleksin vieressä, jossa on monia ravintoloita ja kauppoja.

Playa del Duquen ranta

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Se on säteilevä valkoinen hiekkaranta kristallinkirkkailla vesillä eksklusiivisella paikalla Costa Adejessa. Nauti merestä arvokkaassa ilmapiirissä. Playa del Duquen ympärillä on liiketiloja, joissa on laadukkaita palveluja.

Puerto Colón

Puerto Colon, Costa Adejen pääsatama, jossa voi tehdä veneretken

Tämä on suuri venesatama, jossa on samanniminen ranta. Se tarjoaa mahdollisuuden harrastaa vesiurheilua, ja täältä voit lähteä useilla veneillä retkelle merelle. Jahtiklubilla voit nauttia valloittavista auringonlaskuista ja kauniista näkymistä rannalle.  Puerto Colonin rantakadulta pääset eri hotelleihin, ravintoloihin, baareihin ja pubeihin, joissa voit viettää hauskaa.

Puerto Colonin ranta on upea, ja siellä on miellyttävä tunnelma ja näkymät vuorille. Se tarjoaa kaikki palvelut uimarille, kuten aurinkotuoleja, hengenpelastajia, ravintoloita ja kahviloita.

Katsele valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä

Tietoa matkailijoille Costa Adejesta, täydellinen opas

Delfiinien ja valaiden tarkkailu on yksi Costa Adejen suosituimmista aktiviteeteista. Eri veneet lähtevät Puerto Colonin satamasta alueille, joilla valaat uivat vapaasti. Voit nousta katamaraanille tai luksusjahtiin katsomaan valaita. Kun olet siellä, voit nähdä, kuulla ja ottaa kuvia niistä. Joillakin retkillä on mahdollisuus uida meressä ja snorklata.

Käy sen vesipuistoissa

.
Täältä löydät uskomattomia vaihtoehtoja, joissa voit viettää hauskaa koko perheen kanssa. Nauti jättimäisistä liukumäistä ja hauskoista vesiajeluista.

Siam Park

Siam Park, vesipuisto Teneriffan eteläosassa

Tämä on upea puisto, jossa voi vierailla koko perheen kanssa. Se on suunniteltu thaimaalaisella teemalla ja tarjoaa upeita nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Se tarjoaa jokia ja keinotekoisia rantoja, joilla voit rentoutua ja unohtaa huolesi. Siam Parkin liukumäet ovat äärimmäisiä ja jännittäviä, saavuta uskomattomia nopeuksia, kun tunnet adrenaliinin pumppaavan äärimmilleen.

Aqualand

Se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja hauskanpitoon. Siellä on uskomattomia vesinähtävyyksiä, joista voi ottaa kaiken irti perheen kanssa. Siellä on myös yksi Teneriffan suosituimmista delfinaarioista, jossa on delfiininäytöksiä joka päivä.

Harrasta vesiurheilua

Jetski Teneriffan eteläosassa

Costa Adejessa on upea rantaviiva, joka sopii täydellisesti auringosta ja aalloista nauttimiseen. Täällä voit tuntea adrenaliinin ja nauttia tuulesta kasvoillasi. Jaa ystäviesi kanssa upeat vesiskootterit, joilla voit ajella vapaasti lahden ympäri. Voit myös harrastaa FlyBoardingia, vesihiihtoa ja laskuvarjohyppyä. Meren pinnan alta löydät maailman täynnä värejä ja meren elämää, snorklaa ja sukella merenpohjaan ja jaa syvyyksissä elävien olentojen kanssa. Jos et halua mennä niin syvälle, laita snorkkelinaamari päähäsi ja ui kilpikonnien ja värikkäiden kalojen läheisyydessä.

Käy jättiläiskallioilla

Teneriffan veneretki Los Gigantesiin

Vaikka ne eivät sijaitse varsinaisesti Costa Adejessa, suurin osa tänne tulevista matkailijoista käy siellä. Ne ovat vain kahden kilometrin päässä, ja niihin voi tutustua valtamerellä tehtävällä veneretkellä.

Varjeluliito

Teneriffan eteläisen Teneriffan tandemlaskuvarjoliikunta

Nauti miellyttävästä lennosta Teneriffan etelärannikon yllä. Costa Adejesta löydät erilaisia varjoliitokouluja, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden hypätä asiantuntevan oppaan seurassa. Lento on vakaa ja voit ihailla saaren tämän puolen vuorten upeutta.

Pelaa golfia

golf-playing tenerife

Costa Adejessa ei kuitenkaan ole pelkkää rantaa ja vesiurheilua. Täältä löydät muutamia golfkenttiä, joilla voit nauttia intohimostasi golfiin kauniilla näköaloilla merelle ja vaikuttavalle Teide-vuorelle.

Majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot Costa Adejessa

Koska kyseessä on moderni ja erittäin tärkeä matkailukeskus, sillä on laaja ja korkealaatuinen hotellitarjonta. Teneriffan ylellisimmät hotelliketjut ovat Costa Adejessa tarjoamassa sinulle ensiluokkaista palvelua. Täältä löydät joitakin Euroopan moderneimpia hotelleja, jotka on rakennettu alle kaksi vuosikymmentä sitten.

Ruoan osalta löydät erinomaisia ravintoloita sekä sisämaassa että rannikolla. Nauti herkullista lihaa, kalaa ja mereneläviä paikallisista ja kansainvälisistä ruokalajeista. Rannalla voit nauttia hyvää ruokaa useissa ravintoloissa, joista osassa on uima-altaita ja viihdealueita. Kauppakeskuksissa on laaja valikoima eri hintaluokkia ja runsaasti viihdettä, ravintoloita ja kauppoja.

vine tasting in tenerfe (3)

Costa Adejessa on kaikkea, mitä lomaltasi haluat, vehreitä rantoja, veneretkiä, vesipuistoja ja erinomaisia vapaa-ajanvietto-, rentoutumis- ja majoitusvaihtoehtoja. Nauti unohtumattomasta lomasta Teneriffan ylellisimmässä ja hienoimmassa lomakohteessa.

Locations:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0