Ting å gjøre i Costa Adeje

Ting å gjøre i Costa Adeje

Du skal passere ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da kom du til rett sted.

Her finner du ting å gjøre, steder å besøke, turistattraksjoner, gode ideer og viktig informasjon, som vil bidra til å gjøre ferien i Costa Adeje mer minneverdig, hyggelig, aktiv og morsom.

TOPP 11 Ting å gjøre i Costa Adeje for å gjøre ferien morsommere og mer minneverdig:

Her er vår liste over de 11 mest populære stedene å besøke og ting å gjøre i eller fra Costa Adeje:

 • Besøk imponerende Volcan Teide og Teide nasjonalpark
 • Bli kjent med autentiske landsbyer på Tenerife: Icod de los Vinos, Masca og Garachico
 • En dag flykte til nabolagsøya med La Gomera Tour
 • Oppdag Tenerife off-road på Quad
 • Utforsk fantastiske stier og turstier
 • Føler deg som en fugl: Gå paragliding
 • Nyt solen og havet på strendene i Costa Adeje
  Oppfrisk og føl adrenalin: ri på jetski
 • Se solnedgangen med paret ditt på en privat båttur
 • Observer stjernene på Teide om natten
 • Se hvaler og delfiner i sitt naturlige miljø
 • Tenk på de spektakulære Los Gigantes Cliffs på en katamarantur
 • Svømming og snorkling i de fantastiske klare vannbuktene

Simning och snorkling i de fantastiska klara vattenvikarna

Alle de nevnte aktivitetene og til og med mye mer kan du finne nedenfor og bestille hos oss. Velg de du liker og ta med noen på huskelisten din.

Vi tilbyr noen aktiviteter som er basert i Costa Adeje direkte, men på den annen side tilbyr Tenerife et enormt mangfold av naturlige og kulturelle interessante steder, og noen av dem er absolutt verdt å besøke. Det som er bra er at det er lett å gjøre fra Costa Adeje, ettersom alle bussutflukter og dagsturer gir henting (og også returnerer: D) fra alle de viktigste feriestedene i Costa Adeje (Las Americas, San Eugenio, Fañabe, El Duque, Callao Salvaje, La Caleta og Playa Paraiso). Så du trenger ikke å pusle om hvordan du kommer dit.

En av de viktigste stedene på Tenerife er selvfølgelig den berømte Vulcan Teide. Det 3718 meter høye fjellet er det høyeste, ikke bare på Kanariøyene, men i hele Spania. Mount Teide er omgitt av Teide nasjonalpark, UNESCOs verdensarvliste. Det består av et stort utvalg av landskap, inkludert berømt månelandskap. En annen grunn til å besøke Teide nasjonalpark er at noen filmer ble filmet der, for eksempel One Millions Years B.C. og Clash of the Titans.

Du kan besøke Teide med en halvdagstur til Teide. Med denne turen vil du også få tid til å ta taubanen til toppen av fjellet (taubanen skal betales bortsett fra ekskursjonen). Med litt flaks og en skyklar skyline vil du fra toppen kunne se alle de syv Kanariøyene.

Hvis du vil endre litt på miljøet, kan du ta en dagstur til LA GOMERA med henting fra Costa Adeje, øya som du kan se i de klare dagene på den andre siden av havet av Costa Adeje. Denne øya hadde blitt besøkt til og med av Christopher Columbus. Nasjonalparken Garajonay er et annet eksempel på Laurisilva tropiske skog.

Teide-Masca-utflukt er veldig populær og anbefales, da den bringer deg til de mest verdige stedene på Tenerife. Blant dem, foruten Teide og Masca, er Icod de los Vinos med sitt berømte 1000 gamle Dragon Tree og Garachico, den velstående handelshavnen tidligere, ødelagt av vulkanutbrudd.

Masca er en liten autentisk landsby som du ikke bør gå glipp av. Det vil få deg til å føle deg i den andre virkeligheten, observere typisk kanarisk atmosfære, bevart i århundrene.

Det merkelige ved Masca Village er at det legendariske pleide å være et fristed for pirater på grunn av sin isolerte beliggenhet.

Forbered kameraet. Disse spektakulære utsikten fortjener å bli lagt ut på Instagram!

En flott romantisk aktivitet er Teide by night tour. På grunn av lav lysforurensning er Tenerife et av de beste stedene for stjernekikking. Vi vil fortelle deg enda mer – Teide nasjonalpark ble anerkjent som en «Starlight Destination.» God nok grunn til å lage denne fantastiske aktiviteten med din elskede.

For å kjøle deg ned fra varmen, gjør en av de tilgjengelige vannsportaktivitetene fra Costa Adeje.

Costa Adeje har et stort mangfold av aktiviteter som vil holde deg underholdt under ferien.

Vil du få en helt enestående opplevelse under ferien i Costa Adeje? Ta deretter et hopp fra fjellet og gjør Tandem Paragliding (med henting fra Costa Adeje) med en kvalifisert instruktør og få et fugleperspektiv på den fantastiske sørkysten og fjellene på Tenerife.

Costa Adeje er det perfekte stedet å realisere dine favoritt vannsportaktiviteter.

Avslappende strandferier er ikke nok for deg? Du kan også gjøre vannsport under ditt opphold i Costa Adeje! Her finner du alle slags vannsportaktiviteter: Jetski, banan, parascending og mer! Hvis du bor i Costa Adeje vil du ha alle de følgende vannsportene tilgjengelig for å realisere. bare velg den rette for deg.
Kjør vannscooteren på sjøen på Tenerife og føl fart, forfriskning og adrenalin på samme tid. Hvis du ikke har gjort dette ennå, gi det en sjanse!

Vi tilbyr deg forskjellige varigheter med jetski fra 40 minutter, opptil 2 timers moro. Vil du lage den beste Jet Ski Safari? Vi tilbyr deg mye moro med Jet Ski Safari Los Gigantes, som ikke drar fra Costa Adeje, men de henter deg direkte fra hotellet ditt i Costa Adeje. Bare bestemme hvor lenge du vil gå og begynn å nyte Adrenaline!

Båtturer i Costa Adeje

Du spør kanskje, hvorfor ta en båttur på Tenerife? Vel, her er noen grunner, bortsett fra avslapning og å nyte havet, selvfølgelig.

Hval- eller delfinsafari

Costa Adeje er et ideelt sted å gjøre aktiviteter som hvalsafari. Hvaler og delfiner lever permanent mellom vannet i Tenerife og La Gomera. Selv om mer enn 28 arter av hvaler og delfiner har blitt oppdaget i Kanari-vannet, er de vanligste artene her Bottlenose-delfiner og pilothvaler.

Besøk dem med en av våre båtturer med avgang fra Puerto Colon – havnen, som ligger direkte i Costa Adeje. Du kan ta 2 timer, 3 timer eller 4,5 timer båtturer. Du har også forskjellige båtalternativer, avhengig av budsjett og preferanser. På Tenerife kan vi tilby luksusbåter, seilbåter, katamaraner, motorbåter og RIB-båter, og de vil alle reise fra Costa Adeje.

Los Gigantes Cliffs

Bortsett fra hvalsafari, kan en båttur være et flott alternativ å besøke de spektakulære Los Gigantes-klippene. Disse fenomenale vulkanske steinformasjonene utgjør en enorm vertikal vegg som når noen punkter høyder på 800 meter. Ganske imponerende, vi må innrømme! Så vær forberedt på å føle gåsehud på huden din når du ser dette monumentale miraklet av naturen.

Og noen flere fantastiske aktiviteter, inkludert båtturene, er svømming og snorkling i en av de mest skjermede små buktene på Tenerife, som Masca Bay eller El Puertito. Snorkelmateriale er normalt allerede ombord (sjekk beskrivelsen av båten for å vite om den er inkludert).

Hvis du er en utendørsentusiast, ikke nøl med å utforske noen trekkeruter på Tenerife. De beste er å vandre Masca Canyon eller stige opp til Teide. Noen trekkeruter er veldig utfordrende, noen krever bare noen komfortable sko og kjærlighet til naturen.

For de som ønsker å bli kjent med Tenerife på en uvanlig måte, anbefaler vi å lage Quad Biking fra Costa Adeje med en av våre Quad Safari-aktiviteter. Du kan utforske noen virkelig spektakulære områder på Tenerife, som Los Gigantes og Teide nasjonalpark. Du kjører hovedsakelig off-road, så du får muligheten til å se på Tenerife fra en annen vinkel.

Jeepsafari vil være et annet alternativ for å oppdage Tenerife off-road.

 

Hvis du vil ha mer privatliv og tilpasning

Du liker ideen om en båttur, men ønsker å gjøre det helt privat? Løsningen er å leie en yacht med kaptein og lage et privat båtcharter i Costa Adeje. Du kan lage en privat hvalsafari og andre aktiviteter som er inkludert i standard båttur eller designe din egen tur.

Gå ut på en av de tilbudte båtene eller yachtene, og seil bort fra folkemengder og oppstyr for å nyte fred og ro i den intime atmosfæren.

Hvis du skal feire en spesiell begivenhet

Forresten, det private yachtcharteret er en fin måte å feire enhver form for spesiell begivenhet, som bursdag, bryllupsforslag, høne-selskap eller utdrikningslag. Den spesielle grunnen er imidlertid ikke nødvendig – bare å gjøre det med venner eller familie, og denne fantastiske dagen vil være et av de varmeste minnene om ferien på Tenerife.

Sunset Boat Charter for Proposal

Det første du tenker på er å gjøre et Sunset Boat Charter i Costa Adeje. Hva kan være mer romantisk enn å se på den fargerike solnedgangen med din kjære mens du tar et glass musserende vin? Det kan være et perfekt øyeblikk å foreslå et ekteskap eller å feire et bryllupsdag.

Hvis du liker å fiske eller bare vil prøve det under ferien i Costa Adeje, anbefaler vi deg Happy Hooker delte fisketurer eller private fisketurer. Kapteinen er erfaren og vet alle de beste stedene for fiske, så sjansen for å få fisk er ganske stor.

I Costa Adeje kan du også dykke eller snorkle.

Hvis du aldri har dykket før, anbefaler vi deg å prøve dykk. Det er en perfekt mulighet til å oppdage undervannsverdenen på Tenerife på en trygg måte, ledet av den kvalifiserte instruktøren. Try Dive er designet spesielt for uerfarne dykkere. Eller lag et dykkerkurs i Costa Adeje og oppdag den utrolige undervannsverdenen. Få ditt offisielle PADI DYKKESERTIFIKAT i løpet av ferien med et av våre PADI-kurs. Ikke bekymre deg hvis du ikke har noen dykkeropplevelser.

En veldig enkel måte å snorkle på er å gå med på en av våre turer som inkluderer den i reiseruten. Et godt valg ville være Abrazo katamaran eller den private båtcharteren. Båten inkluderer vanligvis allerede masker og rør og er tilgjengelig gratis for bruk.

Strender

Og selvfølgelig ikke glem for det du mandlig kom til Costa Adeje – de vakre strendene. Strekk deg ut på den varme sanden og få et perfekt solkyset blikk på Playa Fañabe, Playa Troya, Playa del Bobo eller Playa del Duque. For å snorkle, bør du vurdere å besøke den vakre skjermede bukten – El Puertito de Adeje (skilpaddebukten).

Hva er viktig å vite om Costa Adeje?

Hvor er Costa Adeje på Tenerife?

Costa Adeje ligger ved kysten av Sør-Tenerife. Bare 25 minutters kjøring fra South Airport Reina Sofia finner du dette vakre feriestedet.

På grunn av det varme været, mange attraksjoner, aktiviteter, fantastiske strender for alle slags strandelskere og det klare vannet i Atlanterhavet, holder Costa Adeje en sterk posisjon på listen over de mest foretrukne destinasjonene for ferier på Tenerife i mange år år.

Hvor å bo i Costa Adeje?

Costa Adeje tilbyr et godt valg for overnatting. Der kan du finne mange luksushoteller, som Hotel Bahia del Duque, som har blitt inkludert på gulllisten som det «beste feriestedet i Spania» flere ganger eller det berømte Hard Rock Hotel Tenerife. Men det teller også med noen budsjettvennlige hoteller og leiligheter som tilbyr god service.

Hva kan jeg gjøre i Costa Adeje?

Hvis du leter etter ideer og ting å gjøre under ditt opphold i Costa Adeje, la oss fortelle deg at Tenerife har mange steder å besøke og aktiviteter å gjøre for alle slags smaker og preferanser, fra familievennlig til adrenalinsprengning. Rikheten av flora og fauna gjør Tenerife også til et interessant sted for naturentusiaster.

Tenerife er den største av syv Kanariøyene som utgjør denne øygruppen. Det er også den største øya i hele Macaronesia og den mest befolkede.

Hvilke værforhold kan du forvente?

De fleste av tingene vi tilbyr å gjøre, kan du gjøre hele året. Det spiller ingen rolle om du reiser om sommeren eller vinteren, Tenerife vil alltid glede deg over de varme temperaturene på grunn av det milde klimaet. Derfor fikk Tenerife navnet «Den evige vårøya.»

Selv om klimaet kan variere fra sør til nord for Tenerife, holder de varme vindene fra Sahara sør for Tenerife for det meste alltid varme og solrike. Så hvis du bor i Costa Adeje, trenger du ikke å bekymre deg mye for regn og dårlig vær.

Anbefalte ting å gjøre på Costa Adeje

Båt befrakter på Costa Adeje

Fiske charterturer på Costa Adeje