Eerste publicatie: april 21, 2022 |

Informatie over Tenerife: Eeuwig lente vakantie eiland

Wanneer de dagelijkse routine ervoor zorgt dat uw dagen er hetzelfde uitzien, wanneer de stress van het stadsleven en de werkproblemen het hoogste punt bereiken, is het beste wat u kunt doen de cirkel doorbreken: vakantie nemen en ontsnappen naar het paradijs. Over paradijzen gesproken, Tenerife is onmogelijk om niet te noemen

“Het eiland van de interne lente” neemt een van de topplaatsen in op de lijst van paradijzen. Het aangename klimaat (20° – 26°c in de winter en 23° -29°c in de zomer) maakt het mogelijk om het hele jaar door van het eiland te genieten.

En het maakt niet uit hoe u uw vakantie wilt doorbrengen: op Tenerife kan iedereen de juiste activiteiten vinden.

Voor natuurliefhebbers biedt Tenerife een groot aantal indrukwekkende, onvergetelijke landschappen: Teide – vulkaan en het hoogste punt van Spanje; Anagagebergte – het oudste deel van het eiland, dat ongeveer 7-9 miljoen jaar geleden werd gevormd, met zijn adembenemende panoramische uitzichten en verbazingwekkende laurierbossen; de beroemde Los Gigantes-clips, met een hoogte van 500-800 meter boven de zee. De lijst van ongelooflijk indrukwekkende plaatsen kan nog wel even doorgaan.

Tenerife is het eiland met een lange geschiedenis. Dus voor degenen die van bezienswaardigheden, musea en geschiedenis houden zijn er op Tenerife ook activiteiten te vinden. Must see plaatsen: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico en Piramides Güimar.

En natuurlijk is Tenerife een paradijs voor diegenen die graag eeuwige dagen op het strand doorbrengen, genietend van de zon en de verfrissende, schone oceaan. Om uw vakantie nog gedenkwaardiger te maken, kunt u ontspanning op het strand combineren met een aantal van de verschillend gepresenteerde wateractiviteiten: jetski, boottochten, paragliding en vele andere.

En vergeet niet de typisch Canarische aardappelen en mojos te proberen, evenals verse zeevruchten en vis, zittend in een van de restaurants aan zee met een glas lokale wijn.

Een vakantie op Tenerife zal u zeker voor altijd bijblijven en u zult hier steeds weer terugkeren.

Verwante artikelen:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0