Tietoa Teneriffasta: Tenife: Ikuinen kevät lomasaari

Tietoa Teneriffasta: Tenife: Ikuinen kevät lomasaari

Kun päivittäinen rutiini saa päivät näyttämään samanlaisilta, kun kaupunkielämän stressi ja työongelmat saavuttavat korkeimman pisteen, parasta on katkaista ympyrä: lähde lomalle ja pakene paratiisiin. Paratiiseista puhuttaessa Teneriffaa on mahdotonta olla mainitsematta.

”Sisäisen kevään saari” vie yhden paratiisilistan kärkisijoista. Viihtyisä ilmasto (20°-26°c talvella ja 23°-29°c kesällä) mahdollistaa saarella viihtymisen ympäri vuoden.

Eikä sillä ole väliä, miten haluat viettää lomasi: Teneriffalla jokainen voi löytää sopivia aktiviteetteja.

Luonnon ystäville Teneriffa tarjoaa paljon vaikuttavia, unohtumattomia maisemia: Teide – tulivuori ja Espanjan korkein kohta; Anaga-vuoristo – saaren vanhin osa, joka muodostui noin 7-9 miljoonaa vuotta sitten, henkeäsalpaavine panoraamanäkymineen ja hämmästyttävine laakeripuumetsineen; kuuluisat Los Gigantes -vuorenhuiput, joiden korkeus meren yllä on 500-800 metriä. Uskomattoman vaikuttavien paikkojen luetteloa voisi jatkaa melko pitkään.

Teneriffa on saari, jolla on pitkä historia. Joten niille, jotka pitävät nähtävyyksien katselusta, museoista ja historiasta Teneriffalta löytyy myös aktiviteetteja. Pakolliset nähtävyydet: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico ja Piramides Güimar.

Ja tietysti Teneriffa on paratiisi niille, jotka haluavat viettää ikuisia päiviä rannalla, nauttia auringosta ja virkistävästä, puhtaasta merestä. Jotta lomastasi tulisi ikimuistoisempi, voit yhdistää rannalla rentoutumisen joihinkin eri tavoin esiteltyihin vesiaktiviteetteihin: vesiskootteriin, veneretkiin, varjoliitoihin ja moniin muihin.

Äläkä unohda maistaa tyypillisiä kanarialaisia perunoita ja mojoja sekä tuoreita äyriäisiä ja kalaa istuskelemalla jossakin rantaravintolassa lasillisen paikallisen viinin kera.

Varmasti, lomat Teneriffalla muistat ikuisesti ja palaat tänne yhä uudelleen ja uudelleen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom