Information om Teneriffa: Evig vår semesterö: Teneriffa

Information om Teneriffa: Evig vår semesterö: Teneriffa

När den dagliga rutinen gör att dagarna ser likadana ut, när stadslivets stress och jobbproblem når sin högsta punkt, är det bästa att bryta cirkeln: ta semester och fly till paradiset. På tal om paradis är det omöjligt att inte nämna Teneriffa.

”Ön med intern vår” tar en av de främsta platserna på paradislistan. Det behagliga klimatet (20-26 °C på vintern och 23-29 °C på sommaren) gör det möjligt att njuta av ön hela året.

Och det spelar ingen roll hur du föredrar att tillbringa din semester: på Teneriffa kan alla hitta lämpliga aktiviteter.

För naturälskare erbjuder Teneriffa många imponerande och oförglömliga landskap: Teide – vulkan och Spaniens högsta punkt; Anagabergen – den äldsta delen av ön, som bildades för cirka 7-9 miljoner år sedan, med sina hisnande panoramautsikter och fantastiska laurerskogar; de berömda Los Gigantes-klintarna, med en höjd på 500-800 meter över havet. Listan över otroligt imponerande platser skulle kunna fortsätta i ganska lång tid.

Teneriffa är ön med lång historia. Så för dem som gillar sightseeing, museer och historia Teneriffa kommer också att hitta aktiviteter. Måste se platser: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico och Piramides Güimar.

Och naturligtvis är Teneriffa ett paradis för dem som gillar att tillbringa eviga dagar på stranden, njuta av solen och det uppfriskande, rena havet. För att göra din semester mer minnesvärd kan du blanda avkoppling på stranden med några av de olika presenterade vattenaktiviteterna: jetski, båtturer, paragliding och många andra.

Och glöm inte att prova typisk kanarisk potatis och mojos samt färska skaldjur och fisk, på en av restaurangerna vid havet med ett glas lokalt vin.

För säkert, semestrar på Teneriffa du kommer att minnas för alltid och kommer att återvända hit om och om igen.

Relaterade artiklar:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom