Prva objava: 14 novembra, 2021 |

Informacije o Tenerifih: Večna pomlad: počitniški otok Tenerife: večna pomlad

Ko so dnevi zaradi vsakodnevne rutine enaki, ko stres v mestu in težave v službi dosežejo najvišjo točko, je najbolje prekiniti krog: odpotovati na počitnice in pobegniti v raj. Ko govorimo o raju, je Tenerife nemogoče ne omeniti.

“Otok notranje pomladi” zavzema eno od prvih mest na seznamu rajskih krajev. Udobno podnebje (20-26 °C pozimi in 23-29 °C poleti) omogoča uživanje na otoku vse leto.

In ni pomembno, kako najraje preživljate počitnice: na Tenerifih lahko vsakdo najde ustrezne dejavnosti.

Za ljubitelje narave Tenerife ponuja veliko impresivnih, nepozabnih pokrajin: Vulkan Teide, najvišja točka Španije, gorovje Anaga, najstarejši del otoka, ki je nastal pred približno 7-9 milijoni let, s čudovitimi panoramskimi razgledi in neverjetnim lovorjevim gozdom, znameniti klifi Los Gigantes, visoki 500-800 metrov nad morjem. Seznam neverjetno impresivnih krajev bi lahko nadaljevali še dolgo.

Tenerife je otok z dolgo zgodovino. Zato bodo za tiste, ki imajo radi oglede znamenitosti, muzeje in zgodovino, Tenerife prav tako našel aktivnosti. Kraji, ki jih morate obiskati: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico in Piramides Güimar.

In seveda so Tenerife raj za tiste, ki radi preživljajo večne dni na plaži, uživajo v soncu in osvežujočem, čistem oceanu. Da bodo vaše počitnice še bolj nepozabne, lahko sprostitev na plaži kombinirate z različnimi vodnimi aktivnostmi: vožnja z vodnim skuterjem, izleti z ladjo, jadralno padalstvo in številne druge.

In ne pozabite poskusiti tipičnega kanarskega krompirja in mojosa ter svežih morskih sadežev in rib v eni od obmorskih restavracij ob kozarcu lokalnega vina.

Zagotovo si boste počitnice na Tenerifih zapomnili za vedno in se sem vedno znova vračali.

Povezani članki:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom