Első közzététel: november 14, 2021 |

Teneriféről szóló információk: Tenerife: Örök tavaszi üdülősziget

Amikor a napi rutin miatt a napok egyformák, amikor a városi élet stressze és a munkahelyi problémák elérik a legmagasabb pontot, a legjobb, amit tehetünk, hogy megtörjük a kört: nyaraljunk és meneküljünk a paradicsomba. Ha már a paradicsomról beszélünk, Tenerifét lehetetlen nem megemlíteni.

„A belső tavasz szigete” a paradicsomlistán az egyik első helyet foglalja el. Kellemes éghajlata (télen 20°-26°c, nyáron 23°-29°c) lehetővé teszi, hogy egész évben élvezzük a szigetet.

És nem számít, hogyan szeretné eltölteni a szabadságát: Tenerifén mindenki megtalálja a megfelelő tevékenységeket.

A természet szerelmeseinek Tenerife számos lenyűgöző, felejthetetlen tájat kínál: Teide – vulkán és Spanyolország legmagasabb pontja; Anaga-hegység – a sziget legrégebbi része, amely körülbelül 7-9 millió évvel ezelőtt alakult ki, lélegzetelállító panorámával és csodálatos babérerdővel; a híres Los Gigantes-sziklák, amelyek 500-800 méter magasan emelkednek a tenger fölé. A hihetetlenül lenyűgöző helyek listáját még hosszan lehetne folytatni.

Tenerife a hosszú történelemmel rendelkező sziget. Így azok számára, akik szeretik a városnézést, a múzeumokat és a történelmet Tenerifén is találnak tevékenységeket. Kötelező látnivalók: La Laguna, Candelaria, La Orotava, Garachico és Piramides Güimar.

És persze Tenerife paradicsom azok számára, akik szeretik az örökké tartó napokat a tengerparton tölteni, élvezve a napsütést és a frissítő, tiszta óceánt. Hogy még emlékezetesebbé tegye nyaralását, a tengerparti pihenést összekapcsolhatja a különbözőképpen bemutatott vízi tevékenységek valamelyikével: jet ski, hajókirándulás, siklóernyőzés és még sok más.

És ne felejtse el megkóstolni a tipikus kanári burgonyát és mojót, valamint a friss tengeri herkentyűket és halat, a tengerparti éttermek egyikében ülve egy pohár helyi bor mellett.

Az biztos, hogy a Tenerifén töltött vakációkra örökre emlékezni fog, és újra és újra visszatér ide.

Kapcsolódó cikkek:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom