Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Puerto Colon
Guidede ture og udflugter på Tenerife

Nyd vores guidede ture og udflugter på Tenerife, og lær øen at kende i dybden. Besøg dens historiske byer, symbolske landsbyer, smukke skove, vulkanske landskaber og meget mere. Tenerife tilbyder en masse fritidsaktiviteter, som du kan nyde på din ferie, så der bliver aldrig plads til kedsomhed. Vi tager dig med til øens forskellige attraktioner, så du kan få mest muligt ud af dit ophold på Tenerife.

Med denne tekst vil vi gerne fortælle dig om vores muligheder for at lære Tenerife at kende med professionelle guider med stor erfaring inden for området. Vi har ruter, der er designet til, at du kan opleve de vigtigste seværdigheder på øen. Men vi kan også tilpasse os dine ønsker. Hvis du vil vide mere om specifikke steder på Tenerife, så skriv til os nu på vores WhatsApp, så vi kan tale sammen og designe en eksklusiv rute til dig.

Sådan booker du guidede ture og udflugter på Tenerife

VIP-udflugt La Gomera (4)
På bananapalmbay.com er vi en virksomhed, der er forpligtet til at gøre vores besøgende tilfredse. Spar tid og penge med os, fordi vi stræber efter at give vores kunder uforglemmelige oplevelser, og vi ved, hvordan man gør tingene.

Nyd fordelene ved at leje guidede ture. Du vil kunne besøge de mest interessante steder på øen ledsaget af en professionel guide, der vil dele stedets historie, interessante fakta og nogle anekdoter med dig. Det er en fantastisk mulighed for at udforske nye steder, møde nye mennesker, slappe af og meget mere.

Steder at besøge med guidede udflugter på Tenerife

santa cruz de tenerife shopping transport from south of tenerife (1)
Vi tager dig med til de vigtigste seværdigheder på Tenerife i behagelige og meget komfortable busser. Glem ikke dit kamera, så du kan tage smukke billeder. Du kan også leje private udflugter til en eksklusiv tur. Nyd aktiviteten på en mere personlig måde, og glem alt om fremmede menneskers selskab under turen.

Nedenfor er en liste over steder, du kan besøge, hvis du lejer vores guidede ture og udflugter. Men hvis du vil vide mere om alle vores tilgængelige aktiviteter, så se guiden i slutningen af teksten. Når du har valgt aktivitet, skal du udfylde kontaktformularen for at foretage din reservation, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt. Du kan også skrive til vores WhatsApp, når du vil, det er den nemmeste og mest direkte måde at kommunikere med os på.

Udflugter med guide til Teide Nationalpark

Tenerife: Ferie om vinteren
Besøg det imponerende Teide-bjerg med den højeste top i Spanien. Vi har forskellige udflugter, hvor man kan besøge Teide og nyde det vulkanske landskab.

Du kan også besøge Teide om natten for at se på nattehimlen og udforske kosmos. Med vores guidede ture til Teide om natten kan du leje teleskoper, så du kan se på stjernerne og nyde det ydre rums fængslende skønhed.

Besøg Tenerifes karakteristiske landsbyer

besøg Garachico Tenerife
Nogle af de landsbyer, du kan besøge med vores guidede ture på Tenerife, er Masca og Garachico. Det er smukke byer omgivet af imponerende vulkanske landskaber, dale og bjerge. Hver af dem har forskellige historiske og kulturelle attraktioner, som er værd at kende.

Vi tager dig også med til byerne San Cristobal de la Laguna og Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan beundre, hvordan gamle bygninger sameksisterer i harmoni med den moderne arkitektur i regionen. Gå gennem gaderne fulde af kunst og kultur, og smag de autentiske smage fra De Kanariske Øer på de forskellige restauranter i området.

Udflugter gennem Tenerifes plantager og vingårde

vinsmagning i tenerfe (2)
Vi har guidede udflugter, hvor du kan komme i kontakt med naturen og lære lidt mere om landbrugsprocesserne på Tenerife. Vi tager dig også med for at lære om processen med at fremstille vinene fra Tenerife, som er anerkendt verden over for deres fremragende kvalitet. Turen kulminerer med en vinsmagning med livlige smagsoplevelser, der vil glæde alle dine sanser.

Bådudflugter på Tenerife

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour
En ferie på Tenerife er ikke komplet, hvis du ikke giver dig selv mulighed for at slentre rundt i bugten og nyde havet ombord på en fantastisk båd. Med vores bådture på Tenerife kan du nyde spektakulære ture på vores rummelige og komfortable katamaraner. Sæt en dag af til at mærke havbrisen i ansigtet, mens du hviler dig på bådens dæk. Inviter dine venner til at tilbringe et behageligt øjeblik med at grine, danse og dele forfriskende drinks. Livet er smukkere på havet.

eden katamaran tur tenerife
Bådudflugterne på Tenerife omfatter hvalsafari i deres naturlige omgivelser og besøg på de mest interessante steder i bugten, såsom kæmpeklipperne og Masca-bugten. Vi har gennemtænkte ruter til glæde for alle, så kom og nyd dette utrolige eventyr til søs under den strålende sol på Tenerife.

CAPELLI TEMPEST-770 - Bådudlejning på Mallorca med kørekort uden skipper (7).min
Du kan også leje private bådudflugter for at nyde eventyret på en eksklusiv måde. Vi tilbyder luksusyachter, sejlbåde og andre både, så du kan sejle rundt i bugten med dem, du holder af, og uden fremmede om bord. Se guiden i slutningen af teksten, hvor du finder alle de både, der er til rådighed til udflugter i Tenerife-bugten. Pak dit badetøj, dine solbriller og din lyst til at have det sjovt, og tag en forfriskende svømmetur i Atlanterhavet.

Assistance og transport

Hvis du kunne lide vores guidede ture og udflugter på Tenerife, så tøv ikke med at skrive til os på WhatsApp for at reservere. Husk, at Tenerife er en ø med stor turistaktivitet, så vi håndterer mange forespørgsler. Vi opfordrer dig til at kontakte os flere dage i forvejen for at sikre, at du finder den ønskede aktivitet på den valgte dato. Tak for din tillid til os, så du kan nyde Tenerifes glæder. Husk, at vi har transport til de vigtigste turistcentre på Tenerife Syd og nogle steder i nord. Skriv til os på WhatsApp og oplys, hvor du befinder dig, så vi kan bekræfte, at der er transport til rådighed. Nyd din ferie på Tenerife, og vi håber, du får en god oplevelse.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: