Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådture på Puerto Colon
Hvalsafari på Puerto Colon
Katamaranudflugter på Puerto Colon
Ø-ture på Puerto Colon
Safaritur på quadcykel på Puerto Colon
Udlejning af motorbåd på Puerto Colon
Dagsture i Puerto Colon

Hvis du bor i Puerto Colón og er på udkig efter dagsture, er du kommet til det rette sted. På vores hjemmeside har vi samlet et stort udvalg af turisttjenester og aktiviteter, så du kan nyde havet og Tenerifes charme. Læs videre for at finde ud af, hvad vi har til dig. Vi inviterer dig til at kontakte os via WhatsApp for at få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål.

Bådudflugter i Puerto Colon

Royal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)

Puerto Colon samler et stort antal feriegæster og søelskere. Mange både sætter sejl fra havnen for at sejle roligt gennem bugten. Nyd en uforglemmelig udflugt i båd med vores besætning, der har mange års erfaring i branchen.

Vi tager os af alt, så du får en glad og behagelig tur. Vi tager dig med for at se hvaler i deres naturlige miljø, besøge de mest interessante steder i bugten og ankre op ved en smuk strand, så du kan køle af i Atlanterhavets krystalklare vand. Det er en vidunderlig mulighed for at glemme byens stress og smelte ind i havets ro.

Privat yachtcharter til eksklusiv sejlads

mallorca bådcharter luksus (1)22

Vi tilbyder også forskellige muligheder for privat bådleje, hvor du kan nyde havet uden fremmede om bord. Det vil kun være dig, din udvalgte gruppe af gæster og vores besætning.

Private bådture i Puerto Colon er ideelle til at fejre særlige begivenheder på havet. Lej en fabelagtig sejlbåd for at fejre din fødselsdag på en original måde. Vi tilbyder også storslåede luksusyachter til den mest krævende smag. Kom og fejr et firmamøde med dine forretningspartnere, og lad havets energi ledsage jeres fest.

Vi har mange muligheder for delt eller privat yachtcharter. Se listen nedenfor for de tilgængelige muligheder. Når du har valgt aktivitet, kan du skrive til vores WhatsApp for at reservere og få afklaret dine spørgsmål.

Udflugter rundt på øen for at lære Tenerife og dens charme at kende

.
Dagsture i Puerto Colon

Besøg de vigtigste seværdigheder på øen, tag billeder og lær lidt om hvert steds historie og kultur. Besøg Teide National Park, hvor du finder det majestætiske Teide-bjerg, Tenerifes konge og herre. Gå blandt Laurisilva-skovene og de bjergrige landskaber, der ender i frygtindgydende klipper.

Vi tager dig med til byer, der kombinerer moderne arkitektur med øens historiske bygninger. Nyd besøg på plantager og vinkældre for at lære Tenerifes landbrug og lokale smagsoplevelser at kende. Hvis du er interesseret i alle de muligheder, der findes, så tjek listen nedenfor med den komplette liste over udflugter rundt om på øen.

Privat udflugt fra Puerto Colón

Solnedgang og stjerneobservation på Tenerife (5)

Vi har forskellige muligheder og rejseplaner for at lære Tenerife at kende på en eksklusiv måde. Vi tager dig og din udvalgte gruppe med til de mest interessante steder på øen. Glem alt om store grupper, hvor alle stiller spørgsmål, og du ikke kan nyde eventyret, som du ønsker.

Du vil være i stand til at kende, føle og nyde hvert hjørne af Tenerife i total komfort. Landsbyerne på Tenerife venter på dig med deres brostensbelagte gader og gamle bygninger. Spadser gennem vulkanske landskaber, fortryllede skove og emblematiske byer. Du kan vælge de steder, du vil besøge, og vi udarbejder en rejseplan, der tager dig til dem alle på én dag. Turen foregår om bord på en luksusbus, og vi henter dig direkte på det sted, hvor du bor.

Quad-cykelture

Quad Safari Tenerife12.min

Dette er en fantastisk aktivitet, som du ikke må gå glip af i dine ferieplaner på Tenerife. Quads er vidunderlige køretøjer til at køre rundt på øen og føle sig fri som vinden. De er sikre og nemme at håndtere. Vi tager dig med på opdagelse i Tenerifes skove og bjerge gennem denne aktivitet fuld af adrenalin og spænding. Kør gennem skovspor med en storslået udsigt over øen. Alt, hvad du behøver, er et kørekort og lysten til at opleve et stort eventyr. Vores team vil sørge for at give dig de nødvendige køreinstruktioner og din sikkerhed under turen.

På bananapalmbay.com sparer du tid og penge. Planlæg dine udflugter i Puerto Colon med os. Tjek guiden nedenfor for alle tilgængelige aktiviteter. Husk at kontakte os flere dage i forvejen for at sikre dig, at der er ledige pladser til den valgte aktivitet.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: