Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Tenerife syd
Guidede ture og udflugter på Tenerife syd

Book forskellige guidede ture og udflugter i Tenerife syd på vores hjemmeside. Som turistservicefirma er vi forpligtet til at give dig uforglemmelige oplevelser under din ferie på Tenerife. Nyd vores forskellige muligheder for at opdage øen og nyde dens charme til vands og til lands. Vores udflugter går hånd i hånd med professionelle guider, der tager dig med til de mest interessante steder på Tenerife og tilbyder dig en fornøjelig oplevelse med en høj grad af tilfredshed. Hvis du ønsker at kontakte os, kan du skrive direkte til os på WhatsApp. Vi tilpasser os også dine ønsker, hvis du vil vide mere om specifikke steder på øen eller foreslå variationer i vores rejseplaner.

Bådudflugter på Tenerife syd

tenerife-sailing-boat-charter-white-tenerife (1)
Udflugter med delt båd giver dig mulighed for at sejle rundt til de smukkeste steder i bugten. Vi har designet perfekte ruter med stor tilfredshed fra vores kunder. På bådturen kan du se hvaler i deres naturlige miljø, en fascinerende aktivitet og en af de mest populære blandt turister. Efter observationen ankrer båden op i en smuk bugt, hvor passagererne kan gå ned og køle af i havet. Dyk ned i Atlanterhavets vand, og lad dig omslutte af dets energi og varme. Tag din snorkelmaske på, og gå på opdagelse under overfladen og opdag havbundens charme.

Royal Delfin Tenerife katamaran-tur med transport (7)
Book en af vores fælles katamaranudflugter for at solbade, dele drinks og have det sjovt med dine venner. Hvis du foretrækker en mere eksklusiv bådoplevelse, tilbyder vi luksusyachter, sejlbåde og motorbåde, hvor du kan sejle rundt på Tenerife i selskab med dine kære og vores besætning. Private bådudflugter er ideelle til at fejre særlige begivenheder om bord som fødselsdage, polterabend, bryllupsdag og meget mere. Se guiden i slutningen af teksten for at få mere at vide om de tilgængelige både og deres egenskaber.

Guide ture og udflugter i bus på Tenerife

VIP-udflugt La Gomera (4)
Nu er det tid til at fortælle dig om vores guidede busture, hvor du kan slentre gennem Tenerifes magiske landsbyer og byer. Nyd et unikt eventyr med vores ekspertguider, der har ansvaret for at få dig til at føle Tenerife med alle dine sanser. Husk, at vi kan designe skræddersyede udflugter, der tager dig med til de steder på Tenerife, du gerne vil opleve.

Udflugter med guide til Teide nationalpark

VANDRETUR I TENERIFE TEIDE ASCENT
Vi tager dig gennem de smukkeste stier i Teide for at nyde landskaberne og indånde frisk luft. Teide National Park er et interessant sted og det mest besøgte af eventyrere, der kommer til Tenerife. Den ligger i læ af det imponerende Teide-bjerg, der rejser sig over 3700 m over havets overflade og fungerer som øens konge. Vi har designet nogle udflugter, hvor man kan nyde parken, klatre op på toppen og tage svævebanen.

Teide by Night Tenerife (2)
Vi har også udflugter til Teide by night. I dette område vil du kunne se nattehimlen meget tydeligt, da det er et af de få steder i verden, hvor det er muligt. Du kan bruge de kraftige teleskoper i parkens astronomiske station til at udforske kosmos og beundre det ydre rums vidundere.

Udflugter gennem Tenerifes emblematiske byer

Tenerife Quad Bike Safari til Tenerife Forest og Masca (1)
I slutningen af teksten finder du en liste over alle de udflugter, du kan tage på, når du vil opleve Tenerife. Du kan besøge landsbyer som Masca og Garachico med stor historisk og kulturel rigdom. Vi tager dig også med på en slentretur gennem gaderne i Santa Cruz de Tenerife og San Cristobal de la Laguna. I disse to byer vil du kunne beundre velbevarede gamle bygninger, der bærer Tenerifes historie på deres mure.

Fordele ved at leje guidede ture på Tenerife syd

.
tenerife dagstur teide masca icod garachico
Med vores guidede ture vil du lære øen bedre at kende, end hvis du gjorde det på egen hånd, fordi vi har forberedt planer, og vi har professionelle guider, der kender Tenerife til bunds. Ved at leje guidede ture på Tenerife sparer du tid og penge. Du behøver ikke bekymre dig om noget, da vi sørger for at designe den bedste oplevelse for dig til en enkelt pris.

Med en professionel og passioneret guide får du mulighed for at mærke Tenerife med alle sanser og indfange essensen af hvert sted. Vores rejseledere bærer Tenerife i deres hjerte og har et indgående kendskab til stedets historie, skikke og traditioner. De vil få dig til at føle en ægte kærlighed til hvert sted og smitte dig med lokalbefolkningens glæde.

Assistance og transport

Husk, at vi tilpasser os dine præferencer, så vi nemt kan designe guidede ture og udflugter på Tenerife Syd efter dine interesser. Vi inkluderer transport med afhentning og aflevering i de vigtigste turistcentre på Tenerife Syd såsom Playa de Las Americas, Los Cristianos og flere. Skriv til os lige nu på vores WhatsApp og fortæl os, hvilke steder du gerne vil se, og hvor vi skal hente dig. For os er det en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og vi takker dig for din tillid og nyder din ferie på øen med den evige sol!

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: