Första publicering: mars 9, 2024 |

Guidade utflykter i Teneriffa
Guidade turer och utflykter på Teneriffa

Njut av våra guidade turer och utflykter på Teneriffa och lär känna ön på djupet. Besök dess historiska städer, symboliska byar, vackra skogar, vulkaniska landskap och mycket mer. Teneriffa erbjuder massor av fritidsaktiviteter för att du ska kunna njuta av din semester, så det kommer aldrig att finnas utrymme för tristess. Vi tar med dig till öns olika attraktioner så att du kan få ut det mesta av din vistelse på Teneriffa.

Med den här texten vill vi berätta om våra alternativ för att lära känna Teneriffa med hjälp av professionella guider med stor erfarenhet inom sektorn. Vi har resplaner som är utformade för att du ska lära känna de viktigaste sevärdheterna på ön. Men vi kan också anpassa oss efter dina önskemål. Om du vill veta mer om specifika platser på Teneriffa, skriv till oss nu på vår WhatsApp för att prata och utforma en exklusiv rutt för dig.

Så här bokar du guidade turer och utflykter på Teneriffa

VIP-utflykt La Gomera (4)
På bananapalmbay.com är vi ett företag som strävar efter att göra våra besökare nöjda. Spara tid och pengar med oss, eftersom vi strävar efter att ge oförglömliga upplevelser till våra kunder och vi vet hur man gör saker.

Njut av fördelarna med att anlita guidade turer. Du kommer att kunna besöka de mest intressanta platserna på ön tillsammans med en professionell guide som delar med sig av platsens historia, intressanta fakta och några anekdoter. Det är ett utmärkt tillfälle att utforska nya platser, träffa nya människor, koppla av och mycket mer.

Ställen att besöka med guidade utflykter på Teneriffa

santa cruz de tenerife shopping transport från södra tenerife (1)
Vi tar dig till de viktigaste sevärdheterna på Teneriffa ombord på bekväma och mycket bekväma bussar. Glöm inte din kamera för att fånga vackra bilder. Du kan också hyra privata utflykter för en exklusiv rundtur. Njut av aktiviteten på ett mer personligt sätt och glöm bort sällskapet av främlingar under resan.

Nedan finns en lista över platser du kan besöka om du anlitar våra guidade turer och utflykter. Men om du vill veta mer om alla våra tillgängliga aktiviteter, se guiden i slutet av texten. När du har valt aktivitet fyller du i kontaktformuläret för att göra din bokning så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också skriva till vår WhatsApp när du vill, det är det enklaste och mest direkta sättet att kommunicera med oss.

Guidade utflykter till Teide nationalpark

Teneriffa: Semester på vintern
Besök det imponerande berget Teide, med den högsta toppen i Spanien. Vi har olika utflykter för att besöka Teide och njuta av det vulkaniska landskapet.

Du kan också besöka Teide på natten för att titta på natthimlen och utforska kosmos. Med våra guidade turer till Teide på natten kan du hyra teleskop med hög räckvidd för att titta på stjärnorna och njuta av den fängslande skönheten i yttre rymden.

Besök de symboliska byarna på Teneriffa

Besök Garachico Teneriffa
Några av de byar du kan besöka med våra guidade turer på Teneriffa är Masca och Garachico. Det är vackra städer omgivna av imponerande vulkaniska landskap, dalar och berg. Alla har olika historiska och kulturella attraktioner som är värda att känna till.

Vi tar dig också med till städerna San Cristobal de la Laguna och Santa Cruz de Tenerife, där du kan beundra hur gamla byggnader samexisterar i harmoni med den moderna arkitekturen i regionen. Promenera genom gatorna som är fulla av konst och kultur, och smaka på Kanarieöarnas autentiska smaker på områdets olika restauranger.

Exkursioner genom Teneriffas plantager och vingårdar

vinprovning i tenerfe (2)
Vi har guidade utflykter för att komma i kontakt med naturen och lära dig lite mer om jordbruksprocesserna på Teneriffa. Vi tar dig också med för att lära dig mer om framställningsprocessen för Teneriffas viner, erkända över hela världen för sin utmärkta kvalitet. Turen avslutas med en vinprovning med vibrerande smaker för att glädja alla dina sinnen.

Båtutflykter på Teneriffa

White Paradise Teneriffa katamaran val och delfin lyssnande tur
En semester på Teneriffa är inte komplett om du inte ger dig själv möjlighet att strosa runt i bukten och njuta av havet ombord på en fantastisk båt. Med våra båtturer på Teneriffa kan du njuta av spektakulära turer på våra rymliga och bekväma katamaraner. Avsätt en dag för att känna havsbrisen i ansiktet medan du vilar på båtens däck. Bjud in dina vänner till en trevlig stund med skratt, dans och uppfriskande drinkar. Livet är vackrare till havs.

eden katamaran tur Teneriffa
Båtutflykterna på Teneriffa inkluderar valskådning i deras naturliga miljö och besök på de mest intressanta platserna i bukten, till exempel Jätteklipporna och Mascabukten. Vi har väl genomtänkta resplaner för att alla ska trivas, så kom och njut av detta otroliga äventyr till havs under Teneriffas strålande sol.

CAPELLI TEMPEST-770 - Båtuthyrning på Mallorca med licens utan skeppare (7).min
Du kan också hyra privata båtutflykter för att njuta av äventyret på ett exklusivt sätt. Vi erbjuder lyxiga yachter, segelbåtar och andra båtar för att kryssa i bukten med dina nära och kära och utan att det finns främlingar ombord. Se guiden i slutet av texten där du hittar alla båtar som finns tillgängliga för utflykter i Teneriffabukten. Packa din baddräkt, dina solglasögon och din önskan att ha en bra tid och ta en uppfriskande simtur i Atlantens vatten.

Assistans och transport

Om du gillade våra guidade turer och utflykter på Teneriffa, tveka inte att skriva till oss på WhatsApp för att göra dina bokningar. Kom ihåg att Teneriffa är en ö med stor turistaktivitet, så vi hanterar många förfrågningar. Vi uppmanar dig att kontakta oss flera dagar i förväg för att se till att du hittar önskad aktivitet för det valda datumet. Tack för förtroendet att få njuta av Teneriffas nöjen. Kom ihåg att vi har transport till de viktigaste turistcentren på södra Teneriffa och vissa platser i norr. Skriv till oss på WhatsApp och ange din plats för att bekräfta tillgängligheten av transport. Njut av din semester på Teneriffa och vi hoppas att du har en fantastisk tid.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: