Första publicering: mars 11, 2024 |

Båtcharter i La Caleta
Båtturer i La Caleta
Båtuthyrning i La Caleta
Båtutflykter från La Caleta Teneriffa

Boka våra båtresor från La Caleta enkelt på vår webbplats. Vi är specialiserade på att tillhandahålla kvalitetstjänster för turisternas nöje. Vi har fantastiska båtturer där du kan strosa runt i bukten, njuta av utsikten och ta ett uppfriskande dopp i havet. De båtturer vi erbjuder i den här texten inkluderar transport med upphämtning och avlämning i La Caleta. Läs vidare för att ta reda på vilka alternativ som finns och hur du bokar dem. Skriv till vår WhatsApp, det är vårt nöje att svara på dina frågor och göra dina bokningar.

Utflykter med delad båt från La Caleta

Delade utflykter gör att du kan njuta av havet på ett trevligt sätt och i händerna på en expertbesättning. Under båtturerna från La Caleta kan du sola, koppla av i skuggan och beundra den vackra utsikten över bukten.

Katamarantur på Teneriffa privat och delad (1).min

Teneriffa är en av de bästa platserna i världen för att se valar i deras naturliga miljö. Våra båtturer från La Caleta inkluderar val- och delfinsafari, vilket är en fascinerande och populär aktivitet bland turister. Det finns många arter som kan ses när som helst på året, men varje art uppträder under en viss säsong. Om vi har tur kan vi se de flesta av de valar som lever i Teneriffas vatten eller som passerar på sin vandringsväg.

Delfiner hoppar i Teneriffa Syd

Efter valskådningen styr kaptenen båten till en vacker vik för att gå ner och svalka sig. Passa på att sola och ha kul med vännerna. Atlantens vatten är blått och kristallklart och inbjuder dig att ta ett dopp. Ta på dig snorklingsmasken och utforska havets hemligheter som döljer sig under ytan.

Njut av en annorlunda dag på havet med dina vänner och din familj. På båtturerna från La Caleta erbjuds snacks, lunch och uppfriskande drycker. Se i slutet av texten, de delade båtturerna för att känna till deras egenskaper. Kom ihåg att vi lämnar vår WhatsApp för att du ska kunna skriva till oss när du vill, gör din bokning och ange den aktivitet du vill ha, datum och varaktighet för utflykten.

Privata båtutflykter från La Caleta

.
båtcharter tenerife 18

Vi erbjuder också privata båtturer för en mer exklusiv upplevelse. Glöm att dela båt med främlingar, privata båtturer från La Caleta är bara för dig och din grupp av gäster. Vi har en exceptionell besättning med full kunskap om havet och båten. Kaptenen tar dig till de mest intressanta platserna i bukten för att beundra dess skönhet och njuta av dess charm. Njut av resan utan att oroa dig för någonting, ägna dig åt att vara lycklig till sjöss.

Firande av särskilda evenemang

tenerife hen-do-stag-do

Privata båtresor är perfekta för att fira speciella händelser ombord. Många av våra kunder hyr våra båtar för att fira födelsedagar och svensexor eller möhippor. Bjud in dina vänner, affärsbekanta och familj för en berikande upplevelse till sjöss. Det är också vanligt att hyra båtar från La Caleta för att fira bröllopsdagar, affärsavslutningar, examen och mycket mer. Skriv till vår WhatsApp för att meddela oss dina önskemål. Vi anpassar oss efter dina önskemål, skriv bara till oss och berätta hur stor gruppen är, vilka platser du vill besöka och vilket datum du har valt. Vi hjälper dig gärna och svarar på bästa sätt på din förfrågan.

Båtar tillgängliga för privata utflykter

Om du är intresserad av att boka privata båtturer från La Caleta finns här en sammanfattning av våra tillgängliga båtar. Vissa av dessa kommer att vara tillgängliga för privat eller delad charter. Vänligen fråga vår WhatsApp om tillgängligheten för din valda båt.

  • Lyxyachter: Våra lyxyachter erbjuder specialfunktioner för en bekväm resa, upp till de mest krävande smakerna. Lyxbåtarna är professionellt inredda med förstklassiga material. Njut av bekväma hytter med egen dusch, lyxigt kök, rymliga lounger och öppna ytor med dämpade möbler.
  • Katamaraner: dessa typer av båtar har gott om utomhusutrymme för sola, dansa och njuta av tid med vänner. Dela uppfriskande drycker och låt dig förföras av Atlantens energi.
  • Motorbåtar: det här är små båtar för små grupper. Dela med dig till dina närmaste vänner och njut av havets lycka. Passa på att ta med din partner och dela en romantisk tillflyktsort i viken.
  • Fiskebåtar: det här är båtar utrustade med all nödvändig utrustning för att fiska på öppet hav. Fånga vackra stora fiskar att visa upp för dina kollegor. Njut av känslan av att äta en grillad nyfångad fisk.

Om du vill ta en titt på båtturerna från La Caleta hänvisar vi till slutet av texten. Där hittar du en lista med alla tillgängliga båtar och vad som kännetecknar utflykten. Om du vill boka, vänligen fyll i kontaktformuläret som bifogas varje aktivitet. Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig att välja den typ av båt du vill ha för att njuta av havet under semestern. Glöm inte att skriva till oss på WhatsApp om du har några frågor.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: