Första publicering: mars 11, 2024 |

Båtcharter i Puerto Colon
Båtturer i Puerto Colon
Båtutflykter i Puerto Colon Teneriffa

Njut av våra fantastiska båtturer i Puerto Colón. Vi anordnar utflykter för att promenera längs havet, upptäcka dess naturliga charm och svalka sig i Atlantens varma vatten. I den här texten kommer du att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, båtarna, utflyktens egenskaper och mycket mer. Skriv till oss när du vill på vår WhatsApp, vi står till ditt förfogande för att ge dig några förslag, klargöra dina tvivel och göra dina bokningar.

Utflykter med delad båt i Puerto Colon

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (8).min

Vi erbjuder olika gemensamma utflykter där du kan lära känna havet, känna dess energi och koppla av ombord. De flesta av våra utflykter inkluderar valskådning. Teneriffa är en av de bästa platserna i världen för att se valar och delfiner i deras naturliga miljö. Om vi har tur kan vi få se flera valar under vår båttur i bukten. Därefter styr båten mot en strand längs kusten där gästerna kan simma och ha roligt i vattnet.

Kom och koppla av och njut av en härlig dag till sjöss ombord på säkra och bekväma båtar. Havsresor är avkopplande och hjälper oss att släppa stressen. Du kan sola utan att oroa dig för något eller ligga i skuggan medan du känner vindens mjuka smekningar. Det är ett utmärkt sätt att koppla bort rutinerna och fylla på med ny energi i havet.

Kom med dina vänner och din familj för en annorlunda dag ombord. De flesta utflykter inkluderar transport från Puerto Colon samt mat och förfriskningar. Vi har de bästa resplanerna för att du ska kunna njuta av det bästa av havet på en dag. Om du vill boka någon av dessa aktiviteter, kolla listan i slutet av texten med alla tillgängliga alternativ. Skriv sedan till oss på WhatsApp för att göra din bokning och ange önskat datum, båt och resans varaktighet.

Privata båtturer i Puerto Colon

båtcharter los Cristianos Teneriffa för grupper (3)

Vi erbjuder olika båtar för exklusiva resor på havet, glöm främlingar. Vi har en utmärkt besättning som kommer att ta dig säkert och kommer att göra resan till en mycket trevlig aktivitet. Kaptenen på båten känner till bukten mycket väl, så han kommer att ta dig till de mest intressanta turistområdena i området. Njut av resan och oroa dig inte för någonting, lämna allt i våra händer.

Fira speciella evenemang ombord på en båt i Puerto Colon. Privata båtturer är perfekta för att fira speciella tillfällen med familj, vänner, affärsbekanta och kollegor. Hyr en privat båt för födelsedagar, bröllopsdagar, svensexor och mycket mer. Berätta om dina behov och gruppstorlek, så anpassar vi oss efter dina önskemål och erbjuder det bästa alternativet för att fira dina evenemang ombord. Vi erbjuder båtar för stora grupper upp till 220 personer. Vi har båten du behöver.

Båtar tillgängliga för privata utflykter

I det här avsnittet hittar du de olika båtar som finns tillgängliga för privata utflykter i Puerto Colon. Vissa av dessa är tillgängliga i både delad och privat form. För en detaljerad lista, se listan i slutet av texten med detaljer om varje aktivitet.

Båtutflykter i Puerto Colon Teneriffa

Hyr en lyxyacht för att kryssa i bukten ombord på en båt som matchar. Vi har lyxiga yachter med förstklassig design och högsta kvalitet. Njut av bekväma hytter med egen dusch, lyxigt kök, rymliga lounger och öppna ytor med dämpade möbler.

Katamarantur på Teneriffa privat och delad (10).min

Katamaraner erbjuder gott om utrymme utomhus för solbad och loungesittning. Bjud in dina vänner för en härlig dag med uppfriskande drinkar och njut av havets energi.

Teneriffa Självkörande Båtuthyrning Puerto de Las Galletas (1)-min

Hyr en motorbåt för en mer intim tillställning. De kan rymma upp till 7 personer. De är idealiska för en romantisk resa eller för att dela med nära vänner.

Teneriffa Båt och fiske Charter ingen licens krävs Las Galletas Harbour

Naturligtvis har vi fiskebåtar utrustade med allt du behöver för en lyckad fiskedag. Kaptenen kommer att ta dig till de mest lämpliga områdena för att du ska fånga fotovärdiga fiskar.

Detta avslutar vår lista över båtturer i Puerto Colon. Vi hoppas att vi har hjälpt dig att välja den bästa aktiviteten för dig. Kom ihåg att i listan nedan hittar du alla tillgängliga båtar med information om varje aktivitet. Vi väntar på dig via WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar. Vi hoppas att du får en fantastisk semester på ön med den eviga våren.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: