Första publicering: mars 11, 2024 |

Båtcharter i Teneriffa södra
Båtturer i Teneriffa södra
Båtuthyrning i Teneriffa södra
Båtutflykter i Teneriffa Södra

Kom och njut av våra båtturer på södra Teneriffa. Genom denna text kommer du att veta allt du kan göra under båtturerna i Teneriffas vikar. Njut av en unik och oförglömlig dag till sjöss. Bjud in dina vänner och din familj till en trevlig upplevelse ombord. Vi är specialister på att tillhandahålla turisttjänster och vi har alla båtar du letar efter på Teneriffa, så vi är säkra på att vi har den du behöver. Kontakta oss via WhatsApp för att klargöra dina tvivel och göra dina bokningar.

vad kan du göra under båtturerna?

Södra Teneriffa är känd för sina breda gyllene sandstränder och sitt behagliga klimat året runt. Kom ihåg att Teneriffa är ön med det eviga solskenet, så du kan njuta av utomhuslivet när som helst på året. Du kan också få ut det mesta av din semester på Teneriffa Syd genom att njuta av vattensporter och äventyrssporter. När det gäller båtturer på Teneriffa Södra kan vi säga att de är sensationella. Vi kommer till exempel att berätta om allt du kan njuta av ombord.

båtcharter tenerife 17

På vår hemsida kan du boka båtturer i:

  • Lyxiga yachter
  • Lyxiga yachter
  • Segelbåtar
  • Motorbåtar
  • Katamaraner
  • Och mycket mer

Val- och delfinskådning på södra Teneriffa

På de flesta av våra båtturer på södra Teneriffa får du se valar i deras naturliga miljö. Vattnen mellan Teneriffa och grannön La Gomera är en naturlig reservoar för många valar. Dessutom utgör det en del av rutten för många migrerande arter. Därför är sannolikheten stor att man får se valar och delfiner som simmar och piruetterar för att fånga turisternas uppmärksamhet. Det är ett av de mest sublima naturskådespelen, eftersom vi kommer i kontakt med det marina livet och kan observera det utan att påverka dess miljö. Ta med kameran och ta vackra bilder.

Båtutflykter i Teneriffa Södra

Efter valskådningen lägger båten till i en vik på södra Teneriffa så att alla gäster kan gå av för att svalka sig. Packa din bästa baddräkt och solkräm för en härlig simtur i Atlantens vatten. Om du vill kan du dyka lite djupare och snorkla för att utforska havsbotten och dess underverk. Missa inte detta tillfälle.

I båtresorna från Teneriffa Syd ingår lunch, snacks och drycker. Vi kan också anpassa oss efter dina önskemål. Berätta för oss vilka rutter du vill köra så skapar vi en ny resplan. Skriv till oss på WhatsApp för att diskutera och göra en bokning för den aktivitet du vill göra. Vi är specialiserade på att ta hand om turister som anländer till södra Teneriffa för att ge extraordinära upplevelser till sjöss och på land. Vi har alla båtar i området, så vi är säkra på att vi har den du letar efter.

Klipporna vid Los Gigantes

los-gigantes-tenerife-spain

Los Gigantes-klipporna är enorma murar som skyddar Teneriffa från kusten. De är en av de mest intressanta sevärdheterna på ön. De består av vulkanisk sten som har ackumulerats under årens lopp på grund av olika lavaflöden. Idag erbjuder de ett majestätiskt landskap sett från land eller från havet. Vi erbjuder dig möjligheten att besöka Los Gigantes-klipporna med våra båtturer på södra Teneriffa.

Gemensamma båtturer på södra Teneriffa

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Med våra delade båtresor kan du segla runt bukten på ett bekvämt och trevligt sätt. Vi utformar välplanerade båtturer för passagerarnas njutning och rekreation. Njut av utsikten över bukten, sola huden eller bara koppla av i skuggan för en stunds vila. Uppfriskande drycker, snorkelmasker med mera finns tillgängliga. För att ta reda på vilka aktiviteter som finns tillgängliga, se guiden i slutet av texten. Här hittar du alla alternativ och båtar som finns tillgängliga för båtturer på Teneriffa Södra. Om du vill boka någon av dem fyller du bara i kontaktformuläret som bifogas aktiviteten eller skriver direkt till oss på WhatsApp.

Privata båtturer i Teneriffa Södra

Båtutflykter i Teneriffa Södra

Om du är ute efter en privat båttur har vi också det för dig. Vi erbjuder fantastiska båtar för exklusiv uthyrning, bara du och din grupp av gäster.

Segla i Teneriffabukten på ett exklusivt sätt och utan närvaro av främlingar. Vår besättning kommer att ge dig en bekväm upplevelse till sjöss. Båtkaptenen är en person med full kunskap om havet och båtens funktion, så han kan ge dig en lugn resa och besöka de mest intressanta platserna i bukten.

Om du vill köra båten själv bör du hyra en båt utan skeppare. Då får du möjlighet att köra båten och själv bestämma var du ska stanna och hur länge. För detta måste du uppvisa ett giltigt båtkörkort. Se listan över båtar som är tillgängliga för privat uthyrning i slutet av texten.

Firande av särskilda evenemang med båt

Chilltopia Boat Party Teneriffa (1)

Privat båtuthyrning är perfekt för att fira speciella händelser på en båt. Många av våra kunder bokar ofta privata utflykter för att fira födelsedagar, bröllopsdagar och mycket mer. Vi inbjuder dig att fira i en av våra bekväma båtar med en vänlig atmosfär och segla på Atlantens lugna vatten.

Hjälp och bokning

Boka våra båtturer på södra Teneriffa enkelt med oss. Spara tid och pengar, vi är specialiserade på båtuthyrning, så vi har alltid det du behöver. Vi har väl genomtänkta resplaner för maximal njutning för alla passagerare. Våra kunder bekräftar det. Så vänta inte längre, kolla in listan nedan för att se de båtar som finns tillgängliga för charter just nu. Vissa av dessa båtar är tillgängliga på delad och privat basis. För att klargöra dina tvivel, skriv oss direkt till WhatsApp. Du kan också göra dina bokningar genom att fylla i kontaktformuläret som bifogas varje aktivitet. Vi kommer att svara dig så snart som möjligt. Njut av din semester på ön med evigt solsken.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: