Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Costa Adeje
Opastetut kierrokset ja retket Costa Adejesta käsin

Oletko Costa Adejessa ja haluat tutustua muuhun Teneriffaan? Tästä tekstistä löydät täydellisen oppaan opastetuista retkistä ja opastetuista kierroksista Costa Adejesta, jotka voit varata verkkosivuiltamme. Voimme mukautua toiveidesi mukaan, jos haluat ehdottaa tiettyä reittiä. Tehtävämme on miellyttää asiakkaitamme, ja tiedämme hyvin, miten se tehdään. Voit vapaasti kirjoittaa meille WhatsAppiin, jotta voimme antaa sinulle ehdotuksia ja varata seuraavat opastetut retket Teneriffalla.

Ohjattujen matkojen ja retkien ominaisuudet Costa Adejesta

Playa Troya - Costa Adejen ranta (11)
Meillä on upeita kiertoajeluja ja retkiä Teneriffan mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Tarjoamme opastettuja retkiä ammattitaitoisten oppaiden kanssa, jotka antavat sinulle unohtumattoman kokemuksen. Oppaamme tuntevat hyvin jokaisen paikan Teneriffalla ja sen historian, he kertovat sinulle monia anekdootteja, jotta sinulla olisi hauskaa ja hauskaa.

Tarjoamme myös yksityisiä retkiä, joilla voit tutustua saareen ainutlaatuisella tavalla. Unohda väkijoukot ja vieraiden ihmisten seura retken aikana. Yksityisillä retkillämme olet vain sinä ja vierasryhmäsi. Näin voit myös itse valita, missä paikoissa vierailet. Kirjoita meille WhatsAppiin, niin suunnitellaan uusi reitti Teneriffan ympäri omien ja ystäväsi mieltymysten mukaan.

Tässä on muutamia ehdotuksia vierailukohteista ja aktiviteeteista, joita on tarjolla opastetuilla retkillämme ja retkillämme Costa Adejesta.

Ohjattuja retkiä Teiden kansallispuistoon

Yksityinen retki Teidelle (7)
Viemme sinut tutustumaan upeaan Teide-vuoreen ja sen vaikuttavaan tulivuorimaisemaan. Varaa opastetut retkemme alueen asiantuntijan johdolla, niin pääset tutustumaan puiston ja sen nähtävyyksien mielenkiintoisimpiin yksityiskohtiin.

Meillä on myös opastettuja retkiä, joilla voit vierailla Teidellä yöllä ja nauttia yötaivaasta. Tällä alueella on suuri tähtitieteellinen observatorio, jossa on tehokkaat teleskoopit kosmoksen tutkimista ja sen ihmeistä nauttimista varten.

Ohjattuja vierailuja Teneriffan tunnusomaisiin kyliin

Garachico tenerife air view.min
Varaa bussikierros, jolla voit vierailla Garachicossa, Icod de los Vinosissa ja kauniissa Mascan kylässä. Jokainen näistä kaupungeista tarjoaa ainutlaatuisen ja arvokkaan nähtävyyden vierailijoiden keskuudessa.

Kierrokset Teneriffan kaupunkeihin

La Laguna - Teneriffan pohjoisosa (4).min
Viemme sinut Santa Cruz de Tenerifeen ja San Cristóbal de la Lagunaan. Molemmissa kaupungeissa näet kontrastin perinteisen arkkitehtuurin ja viime vuosisadan modernien rakennusten välillä. Kävele kaduilla, maistele kanarialaisia makuja ja poimi matkamuistoja kotiin vietäväksi.

Makua Teneriffan viineistä

viininmaistajaiset tenerfe (3)
Costa Adejesta lähtevillä opastetuilla kierroksillamme ja retkillämme voit myös hemmotella makuaistiasi. Meillä on opastettuja kierroksia Teneriffan viiniviljelmillä ja joillakin viinitiloilla, joissa pääset kosketuksiin luonnon kanssa ja tutustut viininvalmistusprosessiin ja viininmaisteluun.

Vieraile naapurisaari La Gomeralla

VIP-retki La Gomeralle (9)
Voit myös varata opastetun retken Teneriffalta La Gomeralle. Vesiteitse siirtyminen tapahtuu lautalla. Kun olet La Gomeralla, viemme sinut tutustumaan sen katuihin, luonnonmaisemiin ja herkulliseen gastronomiaan.

Veneellä tehtävät retket Costa Adejesta

katamaraaniretki teneriffalla yksityinen ja yhteinen (10).min
Veneretket ovat sensaatiomaisia, ja voit varata ne Costa Adejesta milloin haluat. Nauti meren rauhasta mukavassa veneessä. Lepää ja ota aurinkoa, rusketa ihoasi tai vain rentoudu varjostetulla alueella hetki rentoutuen. Useimmilla veneretkillä on tarjolla aterioita, virkistäviä juomia ja välipaloja. Katso tekstin lopusta Costa Adejesta saatavilla olevat laivamatkat ja niiden ominaisuudet.

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Costa Adejesta lähteviin laivamatkoihin kuuluu valaiden tarkkailu niiden luonnollisessa ympäristössä. Teneriffan ja naapurisaari La Gomeran väliset vesialueet ovat täynnä valaita, jotka elävät sopusointuisesti rinnakkain. Nämä ystävälliset merieläimet ovat tottuneet veneisiin, joten ne tulevat tervehtimään sinua ilman pelkoa. Ota kamerasi mukaan, jotta voit ottaa kauniita kuvia ja hienoja videoita delfiinien ja valaiden sirosta uimisesta.

Näköhavainnon jälkeen vene ankkuroituu lahden poukamaan, joten voit mennä alas viilentymään. Atlantin vedet ovat kristallinkirkkaat ja erittäin miellyttävät. Tartu tilaisuuteen uida ja snorklata kilpikonnien ja värikkäiden kalojen kanssa.

Apu ja kuljetus

Muista, että voimme suunnitella opastettuja retkiä ja retkiä Costa Adejesta makusi ja mieltymystesi mukaan. Kaikkiin aktiviteetteihin sisältyy kuljetus noutoineen ja jättämineen Costa Adejessa ja Teneriffan eteläosan tärkeimmissä matkailukeskuksissa. Kirjoita meille nyt WhatsAppiin ja ilmoita haluamasi paikat, ryhmän koko ja paikkakuntasi. On ilo olla luotettava yrityksesi nauttia Teneriffasta ja tutustua sen nähtävyyksiin. Jatka nettisivujemme selaamista, löydät kaikenlaisia aktiviteetteja viettääksesi viihdyttävän loman Teneriffalla. Hyvää lomaa paisteisen auringon saarella!

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: