Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Teneriffan eteläosa
Opastetut kierrokset ja retket Teneriffan eteläosassa

Varaa verkkosivuiltamme erilaisia opastettuja kierroksia ja retkiä Teneriffan eteläosassa. Matkailupalveluyrityksenä olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle unohtumattomia elämyksiä Teneriffan lomallasi. Nauti erilaisista vaihtoehdoistamme tutustua saareen ja nauttia sen viehätyksestä vesitse ja maitse. Retkemme kulkevat käsi kädessä ammattitaitoisten oppaiden kanssa, joiden tehtävänä on viedä sinut Teneriffan mielenkiintoisimpiin paikkoihin ja tarjota sinulle nautinnollisia kokemuksia, joihin voit olla erittäin tyytyväinen. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, kirjoita meille suoraan WhatsAppiin. Mukautumme myös pyyntöihisi, jos haluat tietää tiettyjä saaren kohteita tai ehdottaa muunnelmia matkareitteihimme.

Veneajelut Teneriffan eteläosassa

tenerife-purjeveneen-veneenvuokraus-valko-tenerife (1)
Jaetuilla veneretkillä voit seilata lahden kauneimpien paikkojen ympäri. Olemme suunnitelleet täydellisiä reittejä, joihin asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Veneretkellä pääset näkemään valaita niiden luonnollisessa ympäristössä, mikä on kiehtovaa toimintaa ja yksi suosituimmista matkailijoiden keskuudessa. Näköhavainnon jälkeen vene ankkuroituu kauniiseen poukamaan, josta matkustajat voivat laskeutua viilentymään mereen. Uppoudu Atlantin valtameren vesiin ja anna sen energian ja lämmön vallata itsesi. Laita snorkkelinaamari päähäsi ja tutki pinnan alle ja löydä merenpohjan viehätysvoima.

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)
Varaa yksi yhteisistä katamaraaniretkistämme ottaa aurinkoa, jakaa juomia ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Jos haluat eksklusiivisemman veneilykokemuksen, tarjoamme ylellisiä jahteja, purje- ja moottoriveneitä, joilla voit seilata ympäri Teneriffaa rakkaidesi ja miehistömme seurassa. Yksityiset veneretket sopivat erinomaisesti erityisten tapahtumien, kuten syntymäpäivien, polttareiden, hääpäivien ja muiden juhlien viettämiseen aluksella. Tutustu saatavilla oleviin veneisiin ja niiden ominaisuuksiin tekstin lopussa olevasta oppaasta.

Ohjattuja kierroksia ja retkiä Teneriffalla bussilla

VIP-retki La Gomeralle (4)
Nyt on aika kertoa sinulle opastetuista bussiretkistämme, joilla voit kuljeskella Teneriffan taianomaisissa kylissä ja kaupungeissa. Nauti ainutlaatuisesta seikkailusta asiantuntevien oppaidemme kanssa, joiden tehtävänä on saada sinut tuntemaan Teneriffa kaikilla aisteillasi. Muista, että voimme suunnitella räätälöityjä retkiä, jotka vievät sinut Teneriffalla haluamiisi paikkoihin.

Ohjattuja retkiä Teiden kansallispuistoon

RETKI TENERIFE TEIDE ASCENT
Viemme sinut Teiden kauneimmille poluille nauttimaan sen maisemista ja hengittämään raikasta ilmaa. Teiden kansallispuisto on mielenkiintoinen paikka, ja Teneriffalle saapuvat seikkailijat vierailevat siellä eniten. Sitä suojaa mahtava Teide-vuori, joka kohoaa yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolelle ja toimii saaren kuninkaana. Olemme suunnitelleet retkiä, joilla voit nauttia puistosta, kiivetä huipulle ja ajaa köysiradalla.

Teide by Night Teneriffa (2)
Meillä on myös retkiä, joilla voit vierailla Teidellä yöllä. Tällä alueella voit nähdä yötaivaan hyvin selvästi, sillä se on yksi harvoista paikoista maailmassa, jossa tämä on mahdollista. Voit käyttää puiston tähtitieteellisen aseman tehokkaita teleskooppeja tutkiaksesi kosmosta ja ihaillaksesi ulkoavaruuden ihmeitä.

Retkiä Teneriffan tunnusomaisissa kaupungeissa ja taajamissa

Teneriffan nelipyöräsafari Teneriffan metsään ja Mascaan (1)
Tekstin lopussa on luettelo kaikista Teneriffaan tutustumiseen tarjolla olevista retkistä. Voit vierailla Mascan ja Garachicon kaltaisissa kylissä, joilla on suuri historiallinen ja kulttuurinen rikkaus. Viemme sinut myös kävelylle Santa Cruz de Teneriffan ja San Cristobal de la Lagunan kaduille. Näissä kahdessa kaupungissa voit ihailla hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia, joiden seiniin on kiinnitetty Teneriffan historiaa.

Ohjattujen kierrosten vuokraamisen edut Teneriffan eteläosassa

tenerife päiväretki teide masca icod garachico
Opastetuilla retkillämme tutustut saareen paremmin kuin jos tekisit sen omin päin, sillä meillä on valmiit suunnitelmat ja ammattitaitoiset oppaat, Teneriffan täydelliset tuntijat. Vuokraamalla opastettuja retkiä Teneriffalla säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä me huolehdimme siitä, että suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen elämyksen yhdellä hinnalla.

Ammattitaitoisen ja intohimoisen oppaan avulla voit tuntea Teneriffan kaikilla aisteillasi ja vangita jokaisen paikan olemuksen. Päivämme kantavat Teneriffaa sydämessään ja tuntevat hyvin sen historian, tavat ja perinteet. He saavat sinut tuntemaan aitoa rakkautta jokaista paikkaa kohtaan ja tartuttavat sinuun paikallisten ilon.

Apu ja kuljetus

Muista, että me sopeudumme mieltymyksiisi, joten voimme helposti suunnitella opastettuja kierroksia ja retkiä Teneriffan eteläosassa kiinnostuksesi mukaan. Meihin sisältyy kuljetus, jossa on nouto- ja jättöpalvelu Teneriffan etelän tärkeimmissä matkailukeskuksissa, kuten Playa de Las Americasissa, Los Cristianosissa ja muualla. Kirjoita meille nyt meidän WhatsApp kertoa meille paikkoja haluat tietää ja sijaintisi noutaa sinut. Meille on ilo työskennellä kanssasi ja kiitämme sinua luottamuksesta ja nauti lomastasi monivuotisen auringon saarella!

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: