Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Bussiretket ja Teneriffan eteläosa
Kalastuskilpailut ja Teneriffan eteläosa
Kalastusmatkat ja Teneriffan eteläosa
Katamaraaniretket ja Teneriffan eteläosa
Moottoriveneen vuokraus ja Teneriffan eteläosa
Saarikierrokset ja Teneriffan eteläosa
Veneretket ja Teneriffan eteläosa
Vesiskootteri ja Teneriffan eteläosa
Retket Teneriffan eteläosasta

Jos olet Teneriffan eteläosassa ja haluat tutustua muuhun saareen, lue lisää. Esittelemme sinulle oppaan siitä, mitä Teneriffalla kannattaa nähdä, ja retket Teneriffan eteläosasta, joiden avulla voit tutustua saareen ja sen kulttuuriin ja historiaan. Kiipeä luksusbussien kyytiin ja tutustu saareen ja sen salaisuuksiin. Jos haluat yksityisen retken, ota meihin yhteyttä WhatsAppin kautta, sopeudumme mieltymyksiisi ja ryhmän tarpeisiin. Meille on ilo olla oppaasi tutustua saareen ja antaa sinulle ensiluokkainen kokemus.

Teneriffan eteläosan retkien edut

Jos haluat tutustua muuhun saareen, ehdotamme retkiä Teneriffan eteläpuolelta, joiden kautta voit:

  • Tutustua Teneriffan historiaan ja kulttuuriin ammattitaitoisten ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvien oppaiden johdolla.
  • Tutustu Teneriffan kauniisiin maisemiin, kävele vuorilla, tunnuskylissä, metsissä, rannikoilla ja ikonisissa kaupungeissa.
  • Hämmästele Teneriffan vanhoja rakennuksia modernien rakennusten ja viehättävien luksushotellien rinnalla.
  • Pääset yksinoikeudella yksityiseen käyttöön tarkoitettuihin paikkoihin, joihin et pääsisi omin päin
  • Osallistu erityisiin aktiviteetteihin, kuten viininmaisteluun, gastronomisiin maisteluihin, villieläinten tarkkailuun ja muuhun
  • Optimoida saarella viettämäsi aika, sillä opastetut retket on suunniteltu siten, että pääset tutustumaan moniin paikkoihin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Tarjoamme kuljetuksen majoituspaikastasi Teneriffan eteläosassa, sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille paikka, jotta voimme arvioida kuljetuksen saatavuuden.

Teneriffan kiinnostavat paikat, joissa sinun on käytävä

Nyt kun tiedät, miksi sinun kannattaa tutustua Teneriffaan opastettujen matkojemme kautta, haluamme kertoa sinulle sen tärkeimmistä nähtävyyksistä:

Teiden kansallispuisto

Yksityinen retki Teidelle (7)

Tutustu kiehtovaan tuliperäiseen maisemaan, jossa on suuri tulivuori, jonka huippu on yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolella. Kyseessä on Teide, Espanjan korkein tulivuori. Retkillämme Teneriffan eteläosasta voit kiivetä sen huipulle ja nähdä saaren jalkojesi juuressa. Jos taivas on kirkas, voit nähdä myös naapurisaaret. Varaa retkemme Teidelle, jotta voit omistaa päivän yksinomaan sen rotkojen kiertelylle ja nauttia sen kasviston ja eläimistön kauneudesta.

Vilaflor

Kävele sen lumoavassa kuunmaisemassa. Kyseessä on vulkaanista alkuperää oleva maisema, joka kylpee valkoisessa savessa, joka antaa sille ainutlaatuisen, maailmasta poikkeavan ilmeen. Se sopii täydellisesti surrealististen valokuvien ottamiseen, joita voit kehystää ja esitellä lomallasi.

Garachico

Garachico (5) Church.min

Viehättävä Teneriffan kaupunki, jolla on historiaa ja jonka laituri oli aikoinaan saaren tärkein. Siellä on säilynyt historiallisia rakennuksia, joissa kannattaa vierailla ja valokuvata.

Masca

Mascan kylä - Pueblo de Masca - Teneriffa (5)

Tämä kuuluisa Teneriffan kylä sijaitsee Tenon maaseutupuistossa. Se sijaitsee pelottavien vuorten ja lumottujen laaksojen äärellä, jotka päättyvät jättimäisiin kallioihin, joista avautuu näkymät merelle. Kylän arkkitehtuuri säilyttää perinteisen olemuksen valkoisilla taloilla, joissa on oranssit katot. Kylästä lähtevät upeat vaellusreitit.

Varaa retkemme Teneriffan eteläosasta käymään Teidellä, Vilaflorissa, Garachicossa ja Mascassa. Kirjoita meille WhatsAppiin ja autamme sinua mielellämme.

Anagan vuoristo

Anaga Teneriffa

Tutustu Anagan maaseutupuiston luonnonkauneuteen ja sen rikkaaseen luonnon monimuotoisuuteen. Se koostuu laajoista vuoristometsistä, jotka päättyvät kauniisiin, kallioita täynnä oleviin rannikoihin. Se tarjoaa myös monia mahdollisuuksia patikointiin.

Taganana

Taganana on kaunis kylä Anagan maaseutupuistossa, jolla on syvään juurtunut identiteetti. Se oli aikoinaan guanchien asuttama, mikä antaa sille suuremman kulttuurisen arvon ja tekee siitä viehättävän paikan luonnonystäville.

Santa Cruz de Tenerife

santa cruz de tenerife ostoskuljetus teneriffan eteläpuolelta (1)

Ota kauniita valokuvia kaupungista, jossa vanhat rakennukset ovat rinnakkain modernien rakennelmien kanssa. Tutustu Plaza de Españaan ja kaupungin suureen auditorioon.

Meillä on retkiä, joilla voit tutustua Santa Cruz de Tenerifeen, Anaga-vuoristoon ja Tagananan kylään. Kirjoita meille nyt tehdäksesi varauksen.

Retket nelipyöräisillä ajoneuvoilla Teneriffan maisemissa

Squad Quad Safari Teneriffan eteläosassa (11)

Mönkijät ovat loistavia kulkuneuvoja, joilla voit kiertää metsämaastoa ja viettää elämäsi parasta aikaa. Meillä on maantie- ja metsäretkiä, joilla voit tutustua Teneriffan villiin puoleen. Lisätietoja saat alla olevasta luettelosta, josta löydät yksityiskohdat kustakin aktiviteetista.

Kaikki Teneriffa Southin retket ovat varattavissa yksityisvuokraukseen. Kirjoita meille WhatsAppiin ilmoittaaksesi toiveesi ja määritelläksesi matkasuunnitelman. Tutustu saaren houkuttelevimpiin paikkoihin asiantuntevien oppaiden johdolla. Jos haluat vierailla saaren muissa osissa, ilmoita meille, niin mukautamme retken tarpeisiisi.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: