Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Quad Bike Safarit ja Teneriffa pohjoinen
Saarikierrokset ja Teneriffa pohjoinen
Temaattiset puistot ja Teneriffa pohjoinen
Veneretket ja Teneriffa pohjoinen
Tekemistä Teneriffan pohjoisosassa

Tästä oppaasta löydät suuren listan aktiviteeteista ja tekemistä Teneriffan pohjoisosassa. Tällä puolella saarta voit viettää upean loman meren äärellä ja nauttia Teneriffan luonnonmaisemista. Tekstin loppuun jätämme luettelon erityisistä aktiviteeteista, jotta voit tarkistaa kunkin aktiviteetin yksityiskohdat. Jos haluat varata jonkin niistä, kirjoita vain WhatsAppiin, niin autamme sinua mielellämme.

Mitä tehdä Teneriffan pohjoisosassa

Tekemistä Puerto de la Cruzissa

Teneriffa on tunnettu kaikkialla Euroopassa erinomaisesta ilmastostaan ympäri vuoden. Monet matkailijat tulevat etsimään aurinkoa ja lämpöä paetakseen Euroopan kylmiä talvia. Teneriffan pohjoisosassa on satoja aktiviteetteja pelottavien vuorten, mustien hiekkarantojen ja taianomaisten kylien keskellä. Hotelli- ja ravintolatarjonta on hyvin kattava, ja tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja kaupungissa tai lähellä rantaa sekä monia ravintoloita, joissa on paikallista, espanjalaista ja kansainvälistä ruokaa. Voit myös nauttia hyvästä ruoasta ja laatuviineistä Guachinchesissa, joita Teneriffan pohjoisosassa riittää. Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva Los Rodeosin lentokenttä yhdistää saaren muuhun Espanjaan ja saariston muille saarille.

Veneajelut Atlantilla

los-gigantes moottoriveneen vuokraus Teneriffalla (11)

Teneriffan pohjoisosassa on tarjolla useita vaihtoehtoja lahdella tehtäviin veneretkiin. Vuokraa vene nauttiaksesi merestä, rentoutuaksesi rannikkonäkymistä, ottaaksesi aurinkoa ja jakaaksesi kokemuksia ystäviesi kanssa.

Useimmilla retkillä pääset näkemään valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Venekapteenimme tuntevat täydellisesti Teneriffan merielämän. He tietävät paikat, joissa valaita esiintyy todennäköisimmin, ja kunnioittavat niiden tilaa. Yleisimpiä lajeja Teneriffalla ovat pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat. Valasbongauksen jälkeen pysähdymme uimaan ja snorklaamaan. Kysy WhatsAppissamme kuljetusten saatavuutta Puerto de la Cruzissa haluamaasi aktiviteettia varten.

Paratiisimaiset rannat kristallinkirkkailla vesillä

Playa Jardin ranta Puerto de la Cruzissa

Ensinnäkin haluamme kertoa teille Playa Jardínista, joka on nimensä mukaisesti kaunis ranta, jota ympäröivät moniväriset kukat ja koristekasvit. Sen ympäristöstä löydät ravintoloita, rantabaareja ja jopa lasten leikkipaikan. Ranta on mustaa hiekkaa, ja sille on myönnetty sinilippu, mikä tarkoittaa, että sillä on kaikki palvelut ja uimiseen soveltuvat vedet. Mutta tämä ei ole ainoa, vaan myös Playa de los Roques, El Benijo ja El Bollullo odottavat sinua vilvoittelemaan sen lämpimissä vesissä. Tutustu verkkosivuihimme saadaksesi lisätietoja näistä upeista rannoista, joilla on seesteiset vedet ja rento ilmapiiri.

Loro Parque, Teneriffan pohjoisosan parhaat

Loro Parque Teneriffalla kuljetuksineen

Tämä uskomaton teemapuisto on hyvin lähellä Playa Jardínia. Se on yksi saaren parhaista teemapuistoista. Se on koti suurelle määrälle eri lajeihin kuuluvia papukaijoja sekä muita eksoottisia eläimiä. Siellä on orkkujen, delfiinien ja merileijonien esityksiä.

Loro Parque sijaitsee yhdellä Teneriffan pohjoisosan vilkkaimmista alueista, joten liput myydään yleensä nopeasti loppuun. Kehotamme sinua tekemään varaukset etukäteen.

Retkiä ympäri saarta tutustumaan sen historiaan ja kulttuuriin

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Varaa retket Puerto de la Cruzista, joihin sisältyy kuljetus. Koe Teneriffa yhteisillä tai yksityisillä retkillä luksusbussilla. Kuljeskele Teneriffan tunnusomaisissa kylissä, kuten Icod de los Vinos, La Orotava, Garachico, Vilaflor ja Puerto de La Cruz. Tutustu taianomaisiin kaupunkeihin, kuten Santa Cruz de Tenerife ja La Laguna, joissa perinteinen arkkitehtuuri yhdistyy moderniin rakentamiseen. Retkellä tutustutaan myös naapurisaari La Gomeraan, sen historiaan, tapoihin ja luonnonmaisemiin. Viemme sinut sinne paikallisten oppaiden kanssa, jotka saavat sinut tuntemaan kunkin paikkakunnan olemuksen. Varaa nyt seuraava retkesi Teneriffan pohjoisosasta.

Patikointi, kävelyretki luonnossa

Mascan kylä - Pueblo de Masca - Teneriffa (2)

Jos olet patikoinnin harrastaja ja tulet Teneriffalle etsimään uusia reittejä, sinun on ehdottomasti käytävä kohteessa Anagan maaseutupuisto. Se on aito paratiisi täynnä rauhaa ja harmoniaa laakeripuumetsien ja vulkaanisten kallioiden välissä. Älä unohda varata päivää Mascan rotkoa varten, joka on uskomaton reitti, jonka päässä on kaunis ranta, jossa voit vilvoitella ja uida. Cuevas Negras -reitti on ihanteellinen niille, jotka haluavat kävellä Teneriffan metsissä ja hengittää raikasta ilmaa.

Quad biking täynnä hauskaa ja adrenaliinia

Quad Safari Tenerife13.min

Tästä saaren osasta voit myös vuokrata uskomattoman mönkijäajelun. Nauti näistä uskomattomista ajoneuvoista, jotka ovat superhauskoja ja valmiita seikkailuun. Aja läpi tulivuorimaisemien, villien rantojen ja ikivanhojen metsien. Quadit ovat turvallisia ja helppoja ajaa, ja henkilökunta opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hauskan ja turvallisen ajelun takaamiseksi.

Kaikki aktiviteetit ja tekemistä Teneriffan pohjoisosassa, joista olet lukenut täältä, ovat saatavilla verkkosivuillamme ja paljon muuta. Katso alla olevasta oppaasta lisätietoja kustakin aktiviteetista ja varauslomake. Kirjoita meille suoraan WhatsAppiin selvittääksesi epäilyksesi. Älä unohda kirjoittaa meille etukäteen. Toivomme, että nautit lomastasi Teneriffan pohjoisosassa täysillä.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: