Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Teneriffa pohjoinen
Opastetut kierrokset ja retket Teneriffan pohjoisosassa

Tutustu Teneriffan nähtävyyksiin opastetuilla kierroksilla ja retkillä. Tarjoamme sinulle erilaisia aktiviteetteja, joiden avulla voit tutustua saareen ja herättää mielenkiintosi. Meillä on ammattitaitoisia oppaita, jotka auttavat sinua elämään upeita kokemuksia lomasi aikana. Tämän tekstin avulla haluamme näyttää sinulle, missä paikoissa voit vierailla opastetuilla retkillämme, jotta voit valita sinua eniten miellyttävän matkasuunnitelman. Jos aiot vierailla jossakin tietyssä paikassa, ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle erityinen reitti.

Sopeudumme asiakkaidemme vaatimuksiin, sillä tarkoituksemme on, että jokainen voi nauttia saaresta täysillä ja saada elämänsä parhaan kokemuksen. Jatka lukemista oppiaksesi lisää, jos haluat palkata mitään toimintojamme tai sinulla on kysyttävää, kirjoita meille WhatsAppiin, se on helpoin ja suorin tapa ottaa meihin yhteyttä.

Veneajelut Teneriffan pohjoisosassa

Neptuno Teneriffan veneretki Los Gigantesin lomakkeelle pohjoiseen ja etelään (10)
Haluamme aloittaa oppaan Teneriffan lahtien veneretkillä, sillä se on yksi suosituimmista aktiviteeteista matkailijoiden keskuudessa.

Teneriffa on etuoikeutettu saari, jolla on kauniit maisemat, erinomainen sää ja loputtomasti aktiviteetteja viihteeksi. Teneriffaa ympäröivät vedet tarjoavat rauhallisen ja seesteisen ympäristön, joka houkuttelee satoja turisteja ja meren ystäviä ympäri vuoden.

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksineen (7)
Kierrä lahdella upeiden katamaraaniemme kyydissä. Nauti meren rauhasta, raikkaasta tuulesta kasvoillasi ja lahtea valaisevasta lämpimästä auringosta. Tule ystäväporukalla viettämään erilaista päivää, jakamaan virkistäviä juomia ja juhlimaan elämäniloa.

Yksi kävijöidemme suosikkipuuhista veneretkien aikana on valaiden näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä. Teneriffan saarta kylpevissä vesissä asuu suuri määrä valaita, jotka ovat tehneet saaresta kotinsa. Nauti siitä, kun näet delfiinien uivan ohi ja satunnaisen valaan tulevan tervehtimään. Ota lapset mukaan nauttimaan tästä aktiviteetista, sillä he nauttivat siitä eniten.

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksella (7)
Delfiinien ja valaiden tarkkailun jälkeen vene ankkuroituu lahteen, jotta vieraat voivat pulahtaa mereen. Laita snorkkelinaamari päähäsi ja tutustu Teneriffan merenpohjaan, joka on täynnä elämää ja mielenkiintoisia vedenalaisia maisemia. Tämän tekstin loppuun jätämme sinulle luettelon kaikista Teneriffan pohjoisosan veneretkillä tarjolla olevista aktiviteeteista. Täytä kunkin aktiviteetin yhteydessä oleva yhteydenottolomake tehdäksesi varauksen. Voit myös kirjoittaa meille suoraan WhatsAppiin, ja autamme sinua mielellämme.

Ohjattuja retkiä ympäri saarta bussilla

La Laguna - Teneriffa pohjoinen (11).min
Jos haluat tutustua Teneriffaan syvällisemmin, tarjoamme erilaisia aktiviteetteja ja reittejä, joilla pääset matkailullisesti kiinnostaviin paikkoihin. Anna meidän viedä sinut tutustumaan Teneriffan nähtävyyksiin ja tuoda sinut lähemmäs niitä hauskalla ja nautinnollisella tavalla.

Tarjoamme myös yksityisiä retkiä eksklusiivista kiertoajelua varten. Voit vuokrata opastettuja retkiä vain sinulle ja kaveriporukallesi. Näin voitte nauttia toiminnasta paremmin eikä teidän tarvitse huolehtia vieraiden ihmisten läsnäolosta. Sopeudumme mieltymyksiisi, sillä ilomme perustuu asiakastyytyväisyyteen.

Ammattitaitoiset oppaamme on koulutettu antamaan sinulle unohtumattoman kokemuksen. Heillä on monen vuoden kokemus Teneriffan salaisuuksien jakamisesta, ja he ovat halukkaita jakamaan ne kanssasi ystävällisesti ja hyvään sävyyn.

Käy majesteettisella Teide-vuorella ja sen tulivuorimaisemissa

Katsele majesteettista Teide-vuorta ja sen tulivuorimaisemia

Yksityinen vaellus Teidelle luvan kanssa (1)
Vuokraa opastetut retkemme vierailemaan Teiden kansallispuistossa ja kävelemään sen maagisilla poluilla. Muistutamme, että Teide-vuori on Espanjan korkein huippu, 3700 metriä merenpinnan yläpuolella. Unesco on julistanut puiston maailmanperintökohteeksi, ja se on yksi niistä paikoista maailmassa, joissa sinun on käytävä.

Tähtiturismia Teidellä

Teide yöllä Teneriffalla (1)
Nauti opastetuista kierroksistamme ja retkistämme yöllä ja nauti Teneriffan yötaivaasta. Teiden kansallispuisto tarjoaa maailman etuoikeutetun ympäristön nähdä taivas kirkkaana ja ilman valosaastetta. Kutsumme sinut nauttimaan tästä ihanasta seikkailusta, jossa voit viettää yön puistossa ja käyttää niiden teleskooppeja ihaillaksesi kosmosta ja sen tähtiä.

Käy mielenkiintoisissa Garachicon, Icod de los Vinosin ja Mascan kylissä

.
tenerife päiväretki teide masca icod garachico
Nämä ovat vain muutamia kyliä, joissa voit vierailla opastetuilla retkillämme Teneriffan pohjoisosassa. Teneriffan tunnusomaisille kylille on ominaista niiden ainutlaatuisen viehättävät luonnonmaisemat ja hyvin säilynyt perinteinen arkkitehtuuri.

Vieraile Santa Cruz de Teneriffan ja San Cristobal de la Lagunan kaupungeissa

.
santa cruz de tenerife ostoskuljetukset teneriffan eteläosasta (1)
Tarjoamme opastettuja kävelykierroksia näiden kaupunkien viehättävillä kaduilla. Opi omakohtaisesti, miten perinteinen kanarialainen kulttuuri sulautuu nykypäivän modernien rakennusten ja uusien tapojen kanssa. Kyseessä on kulttuurin, historian ja makujen sekoitus, jota sinun ei pidä jättää väliin lomallasi.

Makua Teneriffan parhaita viinejä

viininmaistajaiset tenerfe (3)
Olet ehkä kuullut Teneriffan viinien maineesta, jonka ne ovat ansainneet erinomaisen laatunsa ansiosta. Vuokraa opastetut kierroksemme, jotka vievät sinut Teneriffan viiniviljelmille ja viinitarhoille. Retkeen sisältyy vierailu viinitiloille, jossa voit tutustua viininvalmistusprosessiin ja tehdä viininmaistiaisia.

Retki La Gomeran saarelle

Matkat La Gomeran saarelle

.
VIP-retki La Gomeralle (3)
Jos sinulla on riittävästi aikaa, sinun kannattaa antaa itsellesi mahdollisuus vierailla toisella Kanariansaarten saariston upealla saarella. La Gomeran retkillämme viemme sinut lautalla tutustumaan tähän upeaan saareen, joka on täynnä luonnonmaisemia ja matkailullisesti arvokkaita kulttuurinähtävyyksiä.

Apu ja kuljetus

Nyt kun tunnet kaikki vaihtoehdot vuokrata opastettuja retkiä ja retkiä Teneriffan pohjoisosassa, sinulla ei ole enää mitään tekosyitä miettiä asiaa. Tarjoamme laadukasta toimintaa, johon asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Kirjoita meille WhatsAppiin aina kun haluat tehdä varauksen tai selventää epäilyksiäsi. On kunnia olla liittolaisesi Teneriffan viehätyksen tutkimiseen.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: